Devils Delight

Devils Delight Video Slot

Met zijn uitbetalingspercentage van 97,6 % behoort Devils Delight tot de slots met de hoogste kans op winnen. Het videoslot is gericht op alles wat met de duivel te maken heeft. Het duivelse getal 666, het satan symbool en grafstenen en duivels zijn de symbolen die voorkomen in dit grafisch sterke slot. Wat betreft het thema kan je het indelen bij andere horror achtige videoslots als Blood Suckers, Frankenstein en Creature of the black lagoon. Is dit thema niets voor je dan kijk dan eens naar Demolition squad, Starburst, JackHammer, Gonzo’s Quest of het altijd vrolijke South park. Uitgebreide beschrijving van deze videoslots zijn terug te vinden op de site van Netent Ipad.

Videoslot details

Het videoslot is een 20 winlijnen slot welke verdeeld zijn over 5 rollen met 3 plaatsen. De winlijnen kunnen worden ingesteld met de pijlachtige knop welke zich links naast de Netent bekende grote spin knop bevindt. Je kan er ook voor kiezen om rechtstreeks het getal van de antal winlijnen aan te klikken. Deze getallen staan aan de linker en rechter zijde van de rollen. Verder bevat het videoslot een wildsymbool, scatter symbool, soul reaper bonus spel en een sin spin feature.

De wild bij Devils Delight

Het wild symbool is een expanding wild. Het kan voorkomen op de rollen 2, 3 en vier. Het wild symbool zal zich verspreiden over de rol waarop het is gevallen zodra er een winnende combinatie gemaakt kan worden. Het wild symbool kan echter niet veranderen in scatter symbolen en symbolen die de bonuslevel vertegenwoordigen. Voor de rest kan het wild symbool ieder symbool van het slot aannemen.

De scatter bij Devils Delight

Het scatter symbool is het bekende kruis van Satan. Vallen er 3 of meer scatter symbolen dan mag je een van de symbolen kiezen. Achter het gekozen symbool zitten een aantal free spins waarmee je de free spins ronde ingaat. De free spins ronde zal automatisch draaien en de gewonnen punten optellen. Bij deze free spin ronde is het mogelijk om een multiplier op te bouwen en free spins bij te winnen.

Ook is de kans aanwezig om een van de bonus games te winnen. De multiplier zal omhoog gaan wanneer er minimaal 2 scatter symbolen vallen en achter het gekozen scatter symbool een + met aantal multiplier staat. Het maximaal aantal multiplier punten is 5. Alle gewonnen prijzen worden met de multiplier vermenigvuldigd. Ook is het mogelijk dat wanneer je een scatter symbool mag aanwijzen dat er een aantal free spins bijkomen. En in het gelukkigste geval win je zowel een verhoging van de multiplier als een aantal extra free spins.

De soul reaper bonus

De soul reaper bonus start zodra er op de derde, vierde en vijfde rol het activerende bonus symbool valt. Je ziet een aantal personages en een aantal zondes staan. Nu is het de bedoeling om de juiste zonde aan de juiste personage te plakken. Voor iedere goede koppeling krijg je punten en een ziel die opgeslagen wordt in de soul o meter. Heb je 15 zielen verzameld dan wordt het bonus spel sin spins geactiveerd. De gewonnen zielen worden 48 uur opgeslagen waardoor het mogelijk is om de zielen in etappes te sparen.

De sin spin bonus

De sin spin bonus bevat 10 gratis spins. De voorkomende symbolen bij sin spin zijn allemaal verschillende zielen. Voor dit bonus level staat vast dat er ongelofelijke hoge prijzen mee te winnen is. Wel moet hierbij gezegd worden dat hoe hoger de inzet is hoe meer je kan winnen. De hoogste uitkering waar je kans op maakt bij dit bonus spel is 5000 keer de inzet per spin.

Inzet bij Devils Delight

De minimale inzet waar dit videoslot mee gespeeld kan worden is:
1 winlijn X 1 bet level x minimale coin waarde €0,01= €0,01.
De maximale inzet waar dit videoslot mee gespeeld kan worden is:
20 Winlijnen X 10 bet level X €0,50 coin waarde= €100,-.