Diamond Dogs

Diamond Dogs Video Slot

Het Netent videoslot Diamond Dogs is een satirisch videoslot met een knipoog naar de honden liefhebbers. Het uitbetalingspercentage van dit videoslot is 96,1 % wat vergeleken met de 97,6% van Devels delight wel wat minder is. Maar dat weerhoudt de pret en de kans om te winnen bij dit videoslot niet.

Het slot bevat komische symbolen waaraan ook nog eens leuke prijzen gekoppeld zijn. Probeer je geluk met dit komische videoslot eens en druk op een van de doorverwijzende banners welke je rechtsreeks doorschakelen met de online casino’s die bij Netent Ipad zijn aangesloten.

Videoslot details

Diamond Dogs is een videoslot met 25 winlijnen en 5 rollen. Het aantal winlijnen waarmee je wilt spelen is naar eigen keuze in te stellen. Je maakt meer kans om iets te winnen als je met de maximaal aantal winlijnen speelt. Verder bevat het videoslot een leuk bonus spel, wilds en natuurlijk een scatter waarmee free spins te winnen valt.

De wild

Het wild symbool is een patserige hond met veel ringen en kettingen. Het wild symbool kan veranderen in andere symbolen wat tot leuke winsten kan leiden. Tevens is er een prijs gekoppeld aan het wild symbool zelf. Vallen er 2 wilds dan krijg je daarvoor als extra’s 5 keer je inzet. Dit kan oplopen tot 10000 keer bij 5 wilds. Voor 3 en 4 wilds staat een uitkering van 200 en 2000 keer de inzet.

De scatter bij Diamond Dogs

De scatter symbool wordt vertegenwoordigt door de populaire chihuahua. Drie scatter symbolen na 1 spin zorgen ervoor dat je met de free spin ronde kan beginnen. Ook zit er een leuke multiplier gekoppeld aan deze scatter. Deze multiplier begint bij 2 scatter symbolen, je wint dan 2 maal de inzet waarmee je speelt. Bij 3, 4 en 5 scatter symbolen zal de multiplier 4, 25 en 100 zijn. Speel je met de maximale inzet dan kunnen hier leuke prijzen uit ontstaan.

De free spins

De free spin bonus bestaat uit 10 vrije spins waarbij wilds voorkomen en je kans maakt op extra free spins als er opnieuw scatter symbolen vallen. Ook kan je het bonus spel winnen wat zal geschieden als er 3 bonus symbolen vallen. Dit moet wel, net als in het basis spel, vanaf uiterst links naar rechts zijn. Bij de free spins bonus worden de gewonnen prijzen met 3 vermenigvuldigd. Dit geldt alleen voor de reguliere prijzen en dus niet voor de prijzen die vallen bij een eventueel gewonnen bonusspel.

Bonus spel bij Diamond Dogs

Het bonus spel is een spel waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van de rollen. Win je het bonus spel dan kom je op een scherm terecht gevuld met 12 honden. In dit level ben je de fotograaf die de leuke honden voor hun baasje vastlegt met een camera. Achter de poserende honden zitten punten verstopt. De bedoeling is om zoveel mogelijk honden te fotograferen. Dit lijkt een beetj eop de jackpot slot Hall of Gods maar dan net iets anders.

Elke keer als er punten verschijnen achter de uitgekozen hond dan mag je nog een hond uitkiezen die op de foto mag. Pas wel op want achter 4 van de 12 honden zit een pootafdruk. Kies je een hond en verschijnt er een pootafdruk dan stopt het bonus spel. De gewonnen punten worden opgeteld en uitgekeerd waarna je terug gaat via de pijl links onder naar het basisspel.

De inzet

De inzet wordt bepaald door het aantal winlijnen ( 1 tot 25)waarmee je speelt te vermenigvuldigen met het level niveau( dit zijn 4 niveaus). Hieruit ontstaat een bepaalde muntwaarde die weer vermenigvuldigt moet worden met de gekozen coin value. De coin waarde waaruit je bij dit videoslot kan kiezen zijn: €0,01, €0,02, €0,05, €0,10, €0,20 en €0,50. Als we dit aanhouden dan kom je uit op een minimale en maximale inzet bij dit videoslot van:
Min. inzet: 1 winlijn keer 1(inzetniveau 1) keer coin value van €0,01= €0,01.
Max. inzet: 25 winlijnen keer 4(inzetniveau 4) keer coin value van €0,50= €50,-.