Disco Spins

Disco Spins Video Slot

Bij dit Netent Ipad gebruiksvriendelijke videoslot zal er flink gedanst worden op de beats van de muziek. Het videoslot brengt door de leuke gevarieerde uitvoering de disco in de huiskamer. De vrolijke muziek waarvan de eerste sounds te horen waren in de jaren 70 heeft een grote invloed gehad op de muziekwereld. Het was in 1973 toen er voor het eerst een nummer werd uitgebracht wat bestempeld werd als disco muziek. Deze muziek was speciaal bestemd voor discotheken. Speciaal gekleed danste het discotheek publiek er in die jaren op los. Uiteindelijk sloeg deze genre ook over op de radio luisteraars en is het niet meer weg te denken uit de hedendaagse muziek wereld.

Videoslot details

Disco Spins is een Netent videoslot dat 5 rollen heeft. De vijf rollen zijn verdeeld in 3 rijen waarbij de 20 winlijnen een grote rol spelen. Al dansend kan men grote prijzen winnen bij dit slot wat een uitbetalingspercentage kent van 96,4%. De bonus levels zijn te vergaren in de vorm van free spins en Disco Spins en vallen onder een scatter, daarnaast is het wildsymbool aanwezig.

De wild bij Disco Spins

Het wild symbool dat voorkomt is verdeeld over 5 poppetjes. Deze 5 poppetjes veranderen in een wild als de kleur van de disco dansvloer in de dezelfde kleur oplicht als de kleur van de poppetjes. Voor al deze poppetjes met het wildsymbool geldt dan dat ze zich kunnen transformeren tot de andere voorkomende symbolen bij Disco Spins except het scatter symbool.

Het wild symbool zal dan de transformatie ondergaan zodra er een winnende combinatie met de andere symbolen ontstaat op een van de winlijnen. Voor de winnende combinaties geldt overigens wel dat ze van uiterst links naar rechts op aaneengesloten rollen moeten vallen. En niet te vergeten dat moet zijn op een win lijn. De scatter is een ander verhaal hiervan dienen er 3 te vallen en het maakt niet uit waar.

De scatter

Het scatter symbool bestaat uit een grote disco bal. Deze disco bal kan alleen vallen op de laatste 3 rollen, dus rol 3 , 4 en 5. Vallen er 3 scatter symbolen dan kan men kiezen uit 2 soorten scatter bonussen. Er kan gekozen worden tussen de gewone free spin bonuslevel of de disco free spin bonus level.

De reguliere free spin van het videoslot

Wordt er gekozen voor de normale free spins bonus dan houdt dat in dat er gekozen wordt voor 15 vrije draaien. Bij deze free spins komen dezelfde symbolen voor als de symbolen die voorkomen in het basis spel. Het is mogelijk om tijdens deze spins extra vrije spins bij te winnen. Voor de te winnen prijzen gelden dezelfde regels als de regels van het reguliere spel. We is er een verschil en dat is dat het gewonnen aantal punten wordt verdriedubbeld.

De disco free spin van het videoslot

Voor de disco free spins geldt dat er gespeeld gaat worden met 10 vrije spins. In dit bonuslevel komen alleen disco figuren voor plus het scatter symbool en het wild symbool. Ook als er gekozen wordt voor dit level dan kunnen er vrije spins bijgewonnen worden als er 2 disco ballen op het scherm verschijnen. Voor de rest gelden de zelfde spel regels als bij het basis spel van Disco Spins.

De inzet bij het spel

Disco Spins kan al gespeeld worden met een minimale inzet van €0,20. Deze minimale inzet wordt berekend door de minimale coin waarde te vermenigvuldigen met het minimale inzet niveau en het aantal winlijnen. In het geval van de minimale inzet is dat 0,01 x 1 vermenigvuldigd met 20. In het geval van de maximale inzet is dat dan 10(level niveau) vermenigvuldigd met 20 (winlijnen) vermenigvuldigd met 1 (( maximale coin inzet).

Uit dit slot blijkt dat Netent niet alleen serieuze thema’s neemt zoals Lucky Angler, Big Bang en Gonzo’s Quest maar ook thema’s neemt waar de nodige frivoliteit vanaf straalt. Voor iedereen is er zo wel een videoslot dat in de smaak valt. Zeker de moeite waard om te spelen is Disco Spins waarbij de muziek in combinatie met de te winnen prijzen je in hogere sferen zullen brengen.