Dracula

In samenwerking met de Universal Studios heeft Netent weer een nieuw video slot op de markt gebracht. Ditmaal zal het gaan over een mystieke graaf genaamd graaf Dracula. Dit is namelijk een vampier die zijn opwachting maakt in de film die in 1931 uit kwam. Dit word tot op de dag van vandaag gezien als een van de meest klassieke films die er tot nu toe op de markt zijn gebracht.

Dracula kenmerken

Je zal veel elementen die uit deze film komen dan ook terug gaan zien in het video slot wat ze op de markt hebben gebracht. Zo zal je de gravin tegen gaan komen in het slot en ook de bekende man zelf. Je hebt niet alleen dit video slot wat uit is gebracht in samenwerking met Universal Studios maar ook andere slots zoals het spel Scarface waar je een goed scenario in terug zal gaan vinden.

Niet alleen komt dit spel uit op je desktop maar ook tegelijkertijd in het mobiele casino onder de zelfde naam. Je hebt tijdens het spel dus in ieder geval genoeg mogelijkheden om te gaan genieten van het geheel. Mobiel zal je geen grote aanpassingen aan gaan treffen en zal dus bijna exact hetzelfde werken als het spel wat je op de computer aan zal gaan treffen genaamd Dracula.

Video slot details

Bij ieder spel heb je de beschikking over een bepaald aantal wed lijnen. Dit is in dit spel dan ook niet anders. Over 5 rollen waarover je beschikt zullen 40 wed lijnen verspreid gaan zitten. Net zoals in de spellen als Spiñata Grande zal je hier ook een wild symbool aan gaan treffen die zal kunnen gaan verschijnen op de rollen 2,3 en 4 het wild symbool kan ieder symbool aanpassen om zo een winnende combinatie voor je te gaan creëren.

Verder zal er een speciale functie te vinden zijn waar vleermuizen bij aan te pas komen. Willekeurig in het normale spel kunnen er namelijk vleermuizen op je rollen verschijnen die een groep vormen van allemaal de zelfde symbolen. Als je dit krijgt word de kans groter op prijzen. Verder zal je in Dracula ook 2 stacked wild symbolen aan gaan treffen in de vorm van de graaf en de gravin. Als je deze volledig op rollen 2 en 4 weet te krijgen dan heb je 10 free spins gewonnen.

Tijdens deze free spins in Dracula zal je iedere spin de vleermuis functie te zien gaan krijgen om zodoende de prijzen wat op te gaan voeren. In de free spins zit ook nog een speciaal symbool en dat is die van de graaf en de gravin samen. Mocht je deze ook volledig te zien krijgen tijdens het spel dan heb je nog eens 2 extra free spins gewonnen.

Inzet en uitbetalingstabel Dracula

In het spel is het van groot belang te kijken naar de uitbetalingstabel. Dit is bij spellen waar veel in gebeurt zoals South Park wel handig anders raak je de weg volledig kwijt. In het spel zal je links onderin een i zien staan. Als je daarop zal gaan drukken dan krijg je een overzicht te zien van de prijzen die je kan winnen met de symbolen op Dracula en hoe de free spins in werking zullen worden gezet.

Onderin het scherm van het slot zal je ook je inzet aan kunnen gaan passen door het level en de waarde van de munten aan te gaan passen. Hoe hoger je muntwaarde namelijk is des te hoger je inzet zal gaan zijn op het slot Dracula van Netent. Bij Netent iPad raden we je dan ook zeker aan om dit eens goed door te lezen voor je aan het echte werk zal gaan beginnen.