Dragon Island

Dragon Island Video Slot

Dragon Island is een fantasierijk videoslot waarin draken de hoofd rol spelen. Het verhaal speelt zich af op een eiland vandaar de naam draken eiland. De draken die voorkomen in dit slot vertegenwoordigen allemaal een natuurelement namelijk aarde, wind, water en vuur. De draken kunnen je een leuk bedrag opleveren vooral als je te maken krijgt met de gouden draak die je gewonnen punten nog eens zal vermenigvuldigen met een bepaald getal.

Het videoslot heeft dezelfde features en bonus levels als het videoslot Diamond Dogs en Disco Spins al zit je dan niet in dezelfde categorie. Drie videoslots die wel tot dezelfde categorie als Dragon Island behoren zijn Trolls, Elements en Revolution.

Videoslot deatails Dragon Island door Netent Ipad

Het theoretische uitbetalingspercentage van het slot is 96,7%. Het slot heeft 5 rollen bestaande uit 3 paaltsen voor de symbolen. Over deze 15 symbolen lopen 15 winlijnen welke uitgebreid kunnen worden tot 30 als je de aanwezige win both ways inschakeld. Verder komen er voor het golden wildsymbool, reguliere wild, expanding wild en de scatter bonus welke de free spins mode actief maakt.

Win both ways

Naast de coin value staat een button met deactivated. Erboven staat de tekst win both ways, druk je op de groene button dan zal de tekst erop veranderen in activated. Is dit het geval dan speel je met kans op winst van beide zijde af gezien daar waar het meest alleen vanaf links gezien de combinaties tot een prijs leiden. Let wel op activeer je de both ways dan speel je ook gelijk met een dubbele inzet.

Reguliere wild

De reguliere wild kan verschijnen op alle rollen bij zowel het basis spel als bij de free spins modus. Voor deze en alle andere voorkomende wilds geld dat ze kunnen veranderen in andere symbolen, behalve het scatter symbool en het andere wild symbool, indien dit tot een winnende combinatie leidt.

Golden wild

De golden wild komt voor op de middelste rol en alleen als de win both ways feature van het spel is geactiveerd. Als leuke bijkomstigheid bevat de golden wild een variabele multiplier van minimaal 2 en maximaal 8. Als er een combinatie gevormd wordt met de golden wild dan zal de prijs die voor de combinatie staat vermenigvuldigd worden met een bepaald getal. Dit getal zal geheel willekeurig zijn. Het multiplier getal is dus niet afhankelijk van welk symbool of het aantal symbolen waarmee de winnende combinatie gemaakt wordt.

Expanding wild

De expanding wild treedt alleen op bij de free spin modus. Bij elke spin zal de expanding wild een andere rol geheel vullen. Dit verhoogt de winkansen tijdens de free spins aanzienlijk.

Het scattersymbool en de free spins bij Dragon Island

Het scatter symbool is het symbool van de free spins. Bij 3 scatter symbolen komen er 10 free spins vrij. Bij 4 scatter symbolen krijg je 20 free spins en bij 5 krijg je 50 vrije spins. Ook bevat het scatter symbool een soort multiplier. Vallen er 2 dan wordt de inzet waarmee je speelt met 2 vermenigvuldigd. Bij 3 scatter symbolen wordt de inzet verdriedubbeld, bij 4 symbolen krijg je een vermenigvuldiging van de inzet met factor 10 en bij 5 symbolen wordt dat keer 100. Bij de free spins zal je naast de expanding wild en de gewone wild ook de golden wild voorbij kunnen zien komen. Ook zijn er bij de free spins extra free spins te winnen.

Minimale en maximale inzet

Min. inzet is: 1 winlijn x level 1 x min. coin value €0,01 = € 0,01 per druk(win both ways uit).
Max. inzet is: 15 winlijnen x level 10 x coin value €0,50 = €150,- per druk(win both ways aan).