Eggomatic

Eggomatic Video Slot

Eggomatic is een Netent videoslot waarin je wordt meegenomen naar een eierfabriek. Omdat de aanwezige haan het allemaal niet meer bij kan houden besluit hij om een vol automatische eieren productie machine te maken. Dit loopt niet helemaal naar wens en door een ontploffing ontstaat er een machine die mechanische eieren produceert. De eieren zijn geen gewone eieren, het zijn eieren die nog meer opleveren.

Dit NetEnt videoslot laat uitstekend zien waartoe Net Eentertainment in staat is. Het is een innovatie en Netent geeft met dit slot alvast een voorproef van wat men in de toekomst kan verwachten op het gebied van videoslots. Het slot bevat speel elementen die op een geheel andere manier worden weergegeven dan bij bijvoorbeeld Dragon Island, Disco Spins en Diamond Dog. Het is werkelijk een genot om dit videoslot te spelen en mee te maken hoe het toekomstige online gamen voelt.

Videoslot details Eggomatic door Netent Ipad

Het is een 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen videoslot. Naast het slot staat de Eggomatic, een machine die mechanische eieren produceert. Boven de rollen loopt een transportband waar de geproduceerde eieren door het machine opgelegd worden. De eieren zijn variërend in waarden en schuiven bij iedere spin een rol naar links op.

Zo zijn er free spins egg, punten egg, expanding egg en surprise egg. Valt er op de een van de rollen onder een ei op de lopende band een wild in de vorm van een haan dan zal het ei naar beneden vallen.

De haan vangt het ei op en breekt het in 2 waardoor de feature van het ei vrij komt. Verder valt er te vertellen dat het slot 10 verschillende levels heeft en dat je kan kiezen uit een coin waarde van €0,01, €0,02, €0,05, €0,10, €0,20, €0,50 en €1,00. De winlijnen zijn niet in te stellen wat inhoudt dat bij het videoslot bij iedere spin 20 winlijnen zijn geactiveerd. Voor de prijzen tellen alleen de combinaties die beginnen vanaf uiterst links.

Punten eggs bij Eggomatic

De eggs waarbij punten te winnen valt worden punten eggs genoemd. Op het ei op de lopende band staat het aantal punten dat je wint wanneer het ei in de handen van de haan valt. De punten die op de eieren kunnen voorkomen zijn 50, 100, 200, 500, 1000 en 2500 punten.

De reguliere wild

De reguliere wild is de wild die op de rollen voorkomt bij het basis spel en bij de free spins modus. Deze wild wordt uitgedrukt in de vorm van een haan. De haan kan alle in alle symbolen van het spel veranderen als dat een winnende combinatie teweeg brengt. De wild zal willekeurig op een van de rollen verschijnen, dit kan op de eerste tot en met de vijfde rol zijn.

Expanding egg bij Eggomatic

Breekt de haan een expanding egg dan zullen alle symbolen die grenzen aan de reguliere wild veranderen in een wild waarna er automatisch veelvuldig gecombineerd wordt met de omliggende symbolen om een win te creëren.

De free spins egg

Wordt de free spins egg gebroken dan krijg je willekeurig 7, 10, 12, 15, 20, 25, 30 of 50 vrije spins. Tijdens deze spins zullen er vele eieren op de lopende band afgezet worden. De eieren bevatten alle features die ook bij het basisspel gewonnen kunnen worden. Zo kan je punten en wel het aantal dat op de eieren weergegeven staat, free spins en expanding wilds winnen tijdens de free spins.

De surprise egg bij Eggomatic

Verschijnt er een suprise egg op de lopende band en valt deze egg in de handen van de haan dan maak je kans op een van de featueres die hierboven beschreven staan.

De minimale en maximale

De min. inzet is: level 1 x 20 winlijnen x min. coin waarde € 0,01= € 0,20.
De max. inzet is: level 10 x 20 winlijnen x max. coin waarde € 1,-= € 200.