Egyptian Heroes

Egyptian Heroes Video Slot

Er wordt bij de thema’s van videoslots veel gebruik gemaakt van de geschiedenis. Een thema wat daarin zeker niet mag ontbreken is Egypte. Egypte heeft een rijke geschiedenis, nog steeds zijn er bezienswaardigheden zoals tombes, piramides en tempels welke eeuwen geleden zijn ontstaan. De verhalen over de voor Egyptenaren belangrijke goden doen nog steeds de ronde. Ra, Isis en Horus zijn namen die we nog steeds horen.

Met name Ra was voor de Egyptenaren een zeer belangrijke god. Hij werd gezien als de schepper van de aarde en het leven erop. Ra en andere belangrijke goden zijn dan ook terug te vinden in egyptian Heroes . Een Netentertainment videoslot productie waarbij een leuke feature het verschil zal maken ten opzichte van andere leuke videoslots als Dragon Island, Eggomatic en Disco Spins.

Videoslot details egyptian Heroes

Het uitbetalingspercentage van egyptian Heroes is 96,7%. Het ipad compatibale videoslot met 5 rollen waarop totaal 15 symbolen staan bevat 20 winlijnen. Scattersymbolen met bijbehorende free spins en sticky expanding wilds en wild symbolen die veranderen in expanding wild symbolen komen voor in dit videoslot. Daar aan toegevoegd een nieuwe feature, de golden bet line, waardoor het slot uniek is. Netent Ipad zal trachten om de voorkomende features op een zo goed mogelijke manier te beschrijven.

Golden bet line

Over de 5 rollen zal willekeurig voor iedere spin een gouden winlijn oplichten. Aan deze winlijn zit een multiplier gekoppeld. Wat de waarde van de multiplier per spin is zie je elke keer rechts boven de rollen. Ontstaat er een win op de vooraf gegeven golden winlijn dan zal deze met het getal van de multiplier worden vermenigvuldigd. De multiplier kan een vermenigvuldigingsfactor bevatten van 2 tot en met 5.

Het wild en expanding wild symbool

De wild kan na iedere spin verschijnen op de rollen 2,3 en 4. Valt hij dan zal het wild symbool zich verspreiden over de gehele rol wat de expanding wild wordt genoemd. Daarna zal automatisch gekeken worden of er winnende combinaties gemaakt kunnen worden met de symbolen op de andere rollen. De totaal aantal punten van de winnende combinaties zullen bij elkaar opgeteld worden waarna het bij je punten totaal wordt bijgeschreven. De wild kan veranderen in alle symbolen van het videoslot met uitzondering van het scattersymbool.

De scatter en de free spins bij egyptian Heroes

De scatter van het spel zal je een aantal free spins op kunnen leveren. De free spins zijn al te winnen bij 3 scatter symbolen. Bij 4 en 5 scatter symbolen krijg je een hoger aantal free spins.
3 scattersymbolen= 10 free spins.
4 scattersymbolen = 15 free spins.
5 scattersymbolen = 20 free spins.

Tijdens de free spins zal er een wild symbool op de middelste rol verschijnen die zich openklapt over de gehele rol maar ook nog eens vast gehouden wordt. Hierdoor zal de kans op een prijs bij alle free spins groter worden. Naast deze sticky expanding wild kan er op rol 2 en rol 4 ook nog eens een wild vallen. Ook deze wild zal zich net als bij het basis spel openvouwen. Krijg je tijdens deze free spins modus nog eens 3 of meer scatters dan zal het aantal free spins dat je gewonnen hebt bij de nog overgebleven aantal worden opgeteld.

Inzet bij egyptian Heroes

De inzet is te bepalen door:

  • Aantal winlijnen = 1 t/m 20.
  • Niveau van Level = 1 t/m 10.
  • Hoogte van de Coin value = €0,01, €0,02, €0,05, €0,10, €0,20, en €0,50.

Hanteren we dit in de onderstaande formule dan komt er voor de minimale en maximale inzet €0,01 en €100,- uit.

Formule inzet:

  • Minimale inzet= 1 winlijn x level 1 x minimale coinwaarde.
  • Maximale inzet= 20 winlijnen x level 10 x maximale coinwaarde.