Elements

Elements
Elements Video Slot

Alle natuurelementen water, vuur, aarde en lucht zijn in dit fantastische slot Elements: the Awekining verwerkt. Dit gaat samen met 3d grafische beelden en tal van verassende bonuslevels en features waaronder de fantastische Avalanche optie . Dit is een noviteit van Net Entertainment en wordt onder andere ook gebruikt in andere spellen zoals Gonzo’s Quest een Boom Brothers. Tevens is bij deze geweldige slot vol acties, voor het eerst Flash 11 gebruikt. Hierna zijn nog andere platina videoslots gevolgd zoals Jack and the Beanstalk.

Wat onsdirect opvalt zijn de gevarieerde Free Falls Storm modes. Dit heeft een Wild functie die verdeeld zijn in vier natuurelementen water, vuur, aarde en lucht. De futuristische symbolen en de muziek voorzien van strijkers maakt dat het spel steeds spannender wordt. Bij een winnende combinatie is het steeds de kunst om de Avalanche meter compleet te maken. De meter bestaat uit 4 onderdelen. Dit is zichtbaar door de knop die gaat oplichten.

De speeldetails The Elements: the Awakening

Vanwege de vele extra functies wordt dit al snel een populair slot. Naast de Avalanche optie heeft dit spel ook een tal van bonussen waaronder Free Falls modus, Free Storm Wilds en de Wilds. Uw scherm is verdeeld in 5 kolommen waar de 3d afdelingen naar beneden vallen. Elke kolom is voorzien van 3 rijen. Ook de winlijnen nemen in Elements: the Awakening een belangrijke plaats in. Het zorgt in combinatie met de level en coin value uw inzet. Het uitbetalingspercentage ligt ongeveer rond de 96%

The Avalanche optie en Energy meter

Avalanche is een optie die je enkel terugziet in de spellen van Netent en helemaal dit spel die geschikt is voor de Ipad. Dit is een belangrijke optie Bij Elements: the Awakening waar u veel credits mee kan verdienen. Als er een winnende combinatie valt, zullen deze symbolen ontploffen en de energie zal zich verplaatsen in de Avalanche energie meter.

Hiervoor komen nieuwe symbolen voor in de plaats dit heeft te maken met de Free Falls storm modus. De openstaande plekken worden automatisch opnieuw gevuld met andere symbolen. Als er weer een winnende combinatie heeft zal er nog een driehoekje oplichten in de Avalanche meter. Dit moet 4 maal gebeuren voordat u het bonus spel Free Falls Storms modus geactiveerd. Als er geen winnende combinatie is zal de meter uitgaan en keert u terug naar het Elements: the Awakening .

Free falls

De Free falls bestaat uit vier verschillend wilds deze bestaan uit de Fire, de Air, de Earth en de Water storm Modes. Nadat u 4 maal gewonnen heeft en de Energy meter volledig gevuld is, krijgt u 10 Free Falls. De gewonnen punten die u tijdens deze Free Falls modus ontvangt hangt af van uw inzet die u hanteert tijdens het spel. Iedere Free Falls Storm heeft zijn eigen karakteristieke Storm Wilds.

Storm Wilds Elements: The Awakening

Na het voltooien van de Avalanche Energy meter zal de Storm wild de bepaalde symbolen vervangen zodat het uiteindelijk leidt tot een winnende combinatie. Er zijn in dit slot maar liefs vier Storm Wilds die in bezit zijn van de natuurelementen. Zij zorgen ervoor dat de aanliggende symbolen worden vervangen in een Storm Wild. Het zorgt ervoor dat u direct prijs kan hebben.

Fire storm wild; deze wild zal enkel op kolom 2, 3 en verschijnen. Deze wild heeft de functie om 2 aangrenzende wilds vervangen in een soort gelijk symbool. Dit geeft de mogelijkheid dat ook de Fire Storm Wild ook op kolom 1 en 5 kan komen. Air Storm Wild; tijdens de Free falls duiken er 2 Air Storm Wilds op een inconsequente manier op de rijen. Dit zal ook na elke Free falls gedurende het gehele spel wijzigen. Water Storm; deze wild zal over de gehele kolom verticaal uitklappen en voorzien de hele kolom met hetzelfde symbool die veranderd wordt in een wild.

Minimale en maximale inzet

Dit fantastisch slot heeft naast de vele bonus levels en Free Falls ook nog 20 lijnen die samen met de level en de coin value uw inzet bepalen. Dit is het bedrag waarmee u speelt. Bij Elements: the Awakening kan voor een klein bedrag al meespelen. De muntwaarde varieert van 0.01 ct tot maximaal 0.50 ct. Elke symbool heeft elk zijn eigen waarden. De symbolen zijn bij Elements zij zeer gevarieerd en zijn voorzien dan 3d graphics.

Ook de muziek ondersteund het thema wat Netent hier heeft neergezet. Elke speler heeft de mogelijkheid om de bonuslevels, de waarde van de symbolen en de inzet na te lezen. Dit kan u vinden onder de paytable. Hier heeft u een compleet overzicht van wat de winmogelijkheden zijn.Daarnaast zijn de autoplay, het geluid en de game settings naar wens te wijzigen.

Elements eigenschappen

Kortom: dit futuristisch spel is uniek in zijn soort. Bij Elements: the Awakening zorgt HTML5 ervoor dat het slot fantastisch eruitziet. Dit gaat hand in hand met de spannende muziek die u tijdens het spelen hoort. Maar dat is niet alles. U kan al voor een relatieve lage inzet al direct meespelen. De bonus spellen zorgen ervoor dat u alle Elementen van de Natuur gebruikt.

De Avalanche optie maakt het spannender. Het zorgt niet alleen voor directe winst maak dit activeert ook de Storm Wilds. Dit zijn speciale wilds die niet één symbool vervangt maar u heeft kans dat dit er meer worden.