Evolution

Evolution
Evolution Video Slot

Het videoslot Evolution zal je meteen laten zien tot waartoe Net entertainment in staat is. Ongelofelijk mooie 3d graphics en features tonen aan waarom dit slot de platina videoslot hoort. Rollen die in tegengestelde richting draaien, wilds, free spin en een bonus ronde waar je mond van open zal vallen behoren allemaal tot dit videoslot. Een slot dat met de naam Evolution aangeeft dat er veranderingen bij dit slot verwacht kunnen worden.

Niet alleen zullen er veranderingen gedurende het spel plaats vinden. Ook zal je denken aan de transformatie van het slot ten opzichte van andere videoslots zoals Element, Egyptian heroes en Eggomatic. Niks ten nadelen van die slots, Evolution is gewoonweg heel anders en houd je van anders dan raden wij van Netent Ipad je aan om het platina videoslot eens te proberen.

Videoslot details

Het uitbetalingspercentage is eigenlijk voor de Netent slots best laag. Eigenlijk is het te gek dat we dit al laag noemen want met 96,3% is het beduidend hoger dan het uitbetalingspercentage van de videoslot van andere producenten. Het slot heeft 5 rollen welke afzonderlijk van elkaar in tegengestelde richting draaien. Elke rol bevat 3 plaatsen en over de 15 plaatsen lopen 25 winlijnen. De winlijnen zijn vaste winlijnen en zijn dus niet in te stellen. Wild symbolen free spins en een bonus game behoren tot de mogelijkheden van deze videoslot.

Wild symbolen bij Evolution

Het wild symbool kan alleen op de tweede, derde, vierde en vijfde rol vallen. Met uitzondering van het scatter symbool kan de wild alle symbolen aannemen. Dit zal ook gebeuren zodra er een winnende combinatie gemaakt kan worden met de naastliggende symbolen op dezelfde winlijn.

Free spins bij Evolution

Free spins bij dit videoslot worden gewoon uitgebeeld met het symbool free spins. Naast de free spins heeft dit symbool nog een andere winstgevend bijkomstigheid. Zo krijg je bij 2 free spin symbolen een uitbetaling van 2 maal de inzet. Dit kan verder oplopen als er meerdere free spins op de rollen verschijnen. Voor 3 free spin symbolen en meer gelden de onderstaande prijzen.

  • 3 Free spins = 4 x inzet + 10 free spins.
  • 4 Free spins = 20 x inzet + 15 free spins.
  • 5 Free spins = 100 x inzet + 20 free spins.

Tijdens de free spins zullen er net als bij het basis spel winnende combinaties ontstaan met behulp van het wild symbool. Ook zal je kennis maken met een speciale bonus die alleen gedurende de free spins voorkomt.

Het bonusspel

Gedurende het bonusspel van Evolution zal het je misschien in het begin ontgaan maar gebeurt er iets speciaals. De symbolen die een win creëren zullen na dat de winst is opgeslagen op alle rollen evalueren naar een symbool die een plaats hoger staat. Dit betekent dat wanneer je tijdens de free spins een aantal keer hebt gewonnen er op den duur alleen nog maar dezelfde symbolen over blijven.

Wel moet hierbij gezegd worden dat er 2 groepen zijn en er dus uiteindelijk ook 2 verschillende symbolen overblijven. Het zijn wel de symbolen die de meeste punten opleveren bij een win. Het wild symbool en de free spins symbool zullen de enige symbolen zijn die zich niet zullen transformeren tot andere symbolen.

De inzet

Omdat er te allen tijde met 25 winlijnen gespeeld wordt hoeft men bij het bepalen van de inzet hier geen rekening mee te houden. De coin value en de level waarde bepalen de inzet waarbij automatisch wordt uitgegaan van 20 winlijnen.
Minimale inzet is level 1(waarde 25) x minimale coin waarde €0,01 = €0,25
Maximale inzet is level 10 (waarde 250) x maximale coin waarde €0,50 = €125.