Fortune Teller

Fortune Teller
Fortune Teller Video Slot

De waarzegster wordt vaak geassocieerd met tovenarij en hekserij. Tegenwoordig is dit anders en kom de Fortune Teller nog vaak tegen op de kermis. Ze staan bekend om het voorspellen van de toekomst. Het is vaak een roeping. Samen met haar kaarten en kristallen bol kan ze in de toekomst kijken. Ze zal u kunnen vertellen of u gelukkig in de liefde of in het spel bent.

Wellicht dat de zigeuner u een kijkje kan geven of u gelukkig in het spel bent door het activeren van bonus spel, de scatter, free spins of krijgt u wellicht een tal van wilds tijdens het spelen. Dit zijn vragen die voor de speler van belang kan zijn.

Fortune Teller is een eeuwen oud beroep en de vrager verkrijgt door middel van een ritueel antwoord op vragen. Dit kan een religieuze of andere doeleinde gebruikt worden zoals een machtsmiddel of zoals in het heden als vermaak. De waarzegster kan door middel van tekens en hulpmiddelen de toekomst lezen of ze staan in verbinding met de geestenwereld.

Koffiedik kijken een glazen bol

Het waarzeggen vindt zijn oorsprong in Egypte, Babylonië en China en voorspelde door middels van dromen belangrijke gebeurtenissen uit de toekomst. Daarnaast hadden ze een belangrijke functie in de geneeskunsten en oude verschillende godsdiensten. Dit deden en doen ze nog steeds met astrologie, grafologie, fysionomie en numerologie. Maar natuurlijk ook met tarotkaarten, koffiedik kijken, een glazen bol en het lezen van handlijnen. Vroeger was het bezoek van een waarzegger een zonde en werd deze tovenarij verboden. Niet alleen van uit het religieus oogpunt maar ook vanwege oplichterij. Daar hoeft u volgens ons bij Fortune Teller geen zorgen over te maken. Alle voorspellingen bij dit slot gebeurt volgens vastgesteld spelregels al is die helaas niet in een Touch versie.

Het videoslot

Dit mysteries slot heeft maar liefst een theoretische uitbetaling van ongeveer 93,3%. Dat is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is. De 30 winlijnen en 5 kolommen met elk 3 symbolen. Ook bij dit slot zijn de bonusspellen, Scatter, Wild en Free spins aanwezig. U kan al prijs hebben als 2 dezelfde afbeeldingen op één winlijn vallen. De muziek die het slot ondersteunt geeft u het mysterieuze gevoel wat u ervaart als u op bezoek bent bij een Fortune Teller. Ook de verschillende symbolen zoals de woonwagen, paard, de zwarte kat, het horoscoopwiel en de zigeuner. Dit zijn de symbolen die bij de juiste inzet het meeste opleveren. Maar dat betekend niet dat de tarot kaarten die in verschillende uitvoeringen u geen mooie prijzen kunnen opleveren.

De features van Fortune Teller

Dit spel wordt aantrekkelijker door de vele win opties die Fortune Teller te bieden heeft. Dit is een kenmerk van Net Entertainment ten opzichte van andere online producten van online gaming. Wij zullen de features één voor één benoemen. Het wild symbool is in dit spel uitgevoerd als het horoscoop wiel met het oog. Het fantastische aan een wildsymbool dat ze met andere symbolen op een winlijn een samenspel aangaan met uitzondering van de scatter. Het is als het ware de joker van het spel. Tevens kan de scatter bij Fortune Teller op uw scherm verschijnen.

In dit slots is dat uitgebeeld in een glazen bol. Dit heeft tot gevolgen dat uw inzet met de multiplier wordt verrekend. De spelregels en het de uitbetalingsmogelijkheden van de scatter en andere features kan u nalezen in de paytable. Ook krijgt u al bij drie glazen bollen afbeeldingen maar liefst 12 gratis spellen, ook wel Free spins genoemd. Tijdens deze Free spins wordt de winst verdrievoudigd.

Het Bonusspel

Het meest belangrijkste symbool bij Fortune Teller is de afbeelding van de waarzegster. Zij zal in de toekomst kijken of u mooie prijzen kan winnen. Dit zal aan de hand van een aantal tarotkaarten geschieden. Welke kaart bepaald of u veel geld zal verdienen, hangt geheel van uw eigen lot af. U moet de kaarten omdraaien. Maar pas op voor de dood kaart. Dit betekend niet veel goeds. Het bonusspel wordt direct gestopt en u keert terug naar het spel. Maar niet getreurd, u heeft al snel een nieuwe kans voor nieuwe prijzen. Als u nog andere slots wilt spelen kijkt u eens bij Diamonds Dogs, Eggomatic of Piggy riches.

Kortom een videoslot met vele mogelijkheden. Neem een bezoek aan een Fortune Teller en uw kansen zullen keren. Neem een kijkje in de glazen bol en laat de tarot kaarten u de weg wijzen naar het geluk. Door de juiste inzet en kansen heeft u al snel een kans op een grote prijs.