Frankenstein

Frankenstein Video Slot

Frankenstein is afgeleid van de in 1818 uitgekomen roman de Modern Prometheus. In 1831 werd de versie herzien waardoor er een verbeterde versie op de markt kwam met als vo0r in die tijd opvallende details zoals geesten, vampiers en krankzinnigheid. In 1931 kreeg Frankenstein pas echt bekendheid door de verfilming van het boek. De film werd een succes waarna er nog diverse vervolg films werden geproduceerd.

Frankenstein is zo als veel Netent Ipad slots uitgebracht in een 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen versie. Het uitbetalingspercentage van dit horror achtige videoslot is 96,6%. Het bevat vele speciale symbolen welke staan voor hoge prijzen. De leukste prijzen zijn te winnen met de verschillende wilds, scatter, free spins, en de multiplier.

Lightning wilds

Bij de wilds van dit videoslot kan onderscheid gemaakt worden tussen de wilds van het basis spel en de wilds die alleen verschijnen bij de free spins. De wilds die voorkomen in het basis spel worden lightning wilds genoemd. Deze wilds kunnen op niet alle rollen van het videoslot verschijnen, ze komen alleen voor op de tweede, derde, vierde en vijfde rol. Ze kunnen alle symbolen vervangen behalve die van de scatter.

Zodra er een win kan ontstaan in combinatie met een wild zal deze combinatie automatisch gemaakt worden. Valt er een lightning wild dan zullen er door bliksemschichten 2 andere wilds erbij komen waarna er gekeken wordt of er een win gemaakt kan worden.

Fire wild

De andere vorm van wilds bij Frankenstein zijn de Fire wilds. De fire wilds worden alleen gebruikt bij de free spins. Deze wilds kunnen op de tweede tot en met de vijfde rol vallen. De fire wilds kunnen veranderen in alle andere symbolen behalve in de symbolen van de scatter en de multiplier.

Scatter bonus van het videoslot Frankenstein

De scatter bonus van dit slot wordt geactiveerd wanneer er 3 scattersymbolen vallen. Het symbool dat voor de scatter staat is de windmolen. Vallen er 3 windmolens dan worden er 10 vrije spins weggegeven. Tijdens deze vrije spins kunnen er grote prijzen gewonnen worden door de aanwezigheid van de hierboven beschreven fire wild en de multiplier. Ook kunnen er op nieuw vrije spins bij gewonnen worden. Valt er tijdens een spin weer 2 of 3 scatter symbolen dan worden er 5 of 10 vrije spins extra gewonnen. Hierdoor kunnen het aantal vrije spins aardig oplopen.

Multiplier bij free spins

Wordt het scatter bonus spel gespeeld dan kan de borst nat gemaakt worden. Dit bonus level bevat namelijk een multiplier meter. De multiplier wordt geactiveerd door de getallen 1 tot en met 5 welke alleen kunnen vallen op rol vijf. Heeft de multiplier het maximaal aantal van vijf bereikt dan zullen de multiplier symbolen op rol vijf verdwijnen. Het overgebleven aantal free spins wordt dan dus met een multiplier van x5 gespeeld. Iedere gewonnen aantal punten zal hierdoor met 5 worden vermenigvuldigd.

Inzet videoslot Frankenstein

De inzet bij Frankenstein is zelf te kiezen. Zo kan er gekozen worden om te spelen tussen een minimum inzet van €0,20 en een maximum inzet van €100,-. De inzet is in te stellen bij de coin waarde en de level waarde. Een vermuldiging van deze 2 bepaalt de uiteindelijke inzet waarmee het videoslot gespeeld wordt.

Uitbetaling winsten van Frankenstein

Voor de uitbetaling of beter de toewijzing van punten geldt dat er een combinatie moet vallen van min. drie dezelfde symbolen op opeenvolgende rollen. Daarbij komt dat de combinatie op een winlijn moet vallen en alleen geldt als deze valt gezien vanaf de uiterst linkse rol naar de uiterst rechtse rol. Dit alles is na te lezen in de op het videoslot aanwezige paytabel. Bij het spelen van het videoslot zijn er genoeg mogelijkheden om lekker te winnen. Het slot is gevarieerd opgebouwd waardoor de verveling niet snel toe zal slaan.

Enkele andere Netent spellen met een gevarieerd spel patroon zijn Aliens, South Park, Starburst en Jackhammer. Deze videoslots zijn overigens ook te spelen in de touch® versie waardoor ze gemakkelijk vanaf de Ipad bediend kunnen worden.