Fruit Case

Fruit Case Video Slot

Dit is duidelijk een fruitig slot wat gebaseerd op de fruitkasten die u op lokale plaatsen nog regelmatig tegenkomt. Het zal u snel opvallen dat dit Fruit Case is opgebouwd in verschillende bewegende beelden uitgevoerd in sprankelende kleuren. Bent u een vervend aanhanger van de fruitkast dan is het ook leuk om eens bij Fruit Shop, Twin Spin of Reel Rush te kijken. Dit zijn soortgelijke slots maar elk met specifieke features en win mogelijkheden.

Naast de fruitige kleuren zijn de symbolen ook grappig te noemen. Het geeft Netent Ipad in ieder geval een vrolijk gevoel. Dat komt niet alleen door de rare gezichten die duidelijk zichtbaar zijn maar ook door de fantastische opties zoals de Avalanche functie die ook in dit spel aanwezig is. Net Entertainment heeft eerdere videoslots op de markt gebracht met de Avalanche functie. Een voorbeeld hiervan is Gonzo’s Quest, Beach en Elements. Dit is een functie die u enkel bij Netent spellen terug zal vinden.

Fruit Case videoslot

Als de fruitige soorten worden samengeperst als jam is in Fruit Case, is dit een goed teken. Dit slot heeft geen hoogstaande grafische beelden en kan stoffig overkomen. Maar dat wil niet zeggen dat dit wordt gecompenseerd door de features die dit spel te bieden heeft.

Daarnaast kent dit thema een hoge kwaliteit aan bewegende beelden, gecombineerd met heldere kleuren en het vrolijke geluid. Het zal u een goed gevoel geven en een vitaminebom bezorgen. De symbolen zijn gevarieerd en u heeft ruime keuze uit verschillende fruitsoorten zoals een aardbei, peer, sinaasappel en citroen. Dit zijn de symbolen die bij de juiste samenstellen het meest opleveren. Maar dat betekend niet dat u ook met de jampotjes aas, koning en vrouw geen mooie prijzen kan winnen. Ook de wild kan verschillende symbolen vervangen en is de multiplier voor de Avalanche functie. Tevens is de Free Fall symbool de veroorzaker van gratis spel.

Inzet Fruit Case

De te winnen prijzen in Fruit Case zijn afhankelijk van het aantal symbolen, de verstelbare winlijnen, de level en de coin value. De hiervoor genoemde inzetmogelijkheden zijn door de speler eenvoudig in te stellen. Dit spel kent maximaal 20 winlijnen. wij adviseert u alle winlijnen te activeren dit draagt bij aan het hoogst haalbare winkansen die u kan krijgen tijdens het spelen. De theoretische uitbetaling is bij dit online spel 96,4%. U heeft de mogelijkheid om tijdens het spelen de coin value en level te verhogen of te verlagen. Ook heeft u direct inzet wat uw credits in de geldende valuta is.

De Avalanche Functie

Zoals u wellicht heeft opgemerkt, heeft dit slot geen rollen. De vallende symbolen nemen elk hun plaats in het spel. Als er een prijs valt op een van de winlijnen dan zal het symbool samengeperst worden als jam en schuiven de andere symbolen een plaats naar beneden. Dit is belangrijk want hierdoor wordt de Avalanche functie geactiveerd. Als na het schuiven nog een prijs wint wordt uw inzet vermenigvuldigd met de multiplier. Dit kan maximaal acht keer tot dat dit niet meer mogelijk is. Als u tijdens de Avalanche functie geen prijzen wint, keert u terug naar het reguliere spel.

Overige features

Ook dit fruitig spel kent een tal van features. Wij zullen deze met u doornemen. De vervanger of ook wel de wild genoemd, gaat een samenwerking aan met andere symbolen op een winlijn. Bij Fruit Case symbool wordt ook de multiplier ingezet. Het zal uw prijs verdubbelen. Dit gaat in combinatie met de Avalanche functie. Hoe hoog uw multiplier is zal direct op uw scherm zichtbaar zijn.

Free Falls

Wij zijn van mening dat dit symbool een snelle bijdrage levert aan uw credit totaal. Al bij 3 of meer Free Falls afbeeldingen op een winlijn wordt direct de Free Falls ronde gestart. U krijgt direct 10 gratis spellen. Tijdens deze Free Falls kan het voorkomen dat u wederom deze functie kan activeren. Ook de gewonnen prijzen tijdens deze functie worden verdrievoudigd.

Sensationeel videoslot

U zal al snel een vergelijking maken met de onverbeterlijke fruitautomaat. Maar deze zijn niet voorzien van de hoogstaande en kostelijke vormgeving en extra opties en al helemaal niet van de piekfijne en meesterlijke kleuren die in dit videoslot gebruikt zijn. Ook de Avalanche functie zorgt voor een eersteklas en fraai spel wat niet eenvoudig van aard blijkt te zijn. Al hoewel het niet het favoriete spel van de Netent spelers is, zorgt Fruit Case ervoor dat dit slot uw inspanningen het waard zijn om te kiezen voor dit unieke spel.