Fruit Shop

Fruit Shop Video Slot

De fruitsymbolen zijn de afbeeldingen die het meest gebruikt worden omdat deze in het begin van de klassieke slots rond 1900 gebruikt werden op de rollen van de slots. Dit is nog steeds niet veranderd en de populariteit van deze authentieke slots zijn de afgelopen jaren dan ook toegenomen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist deze symbolen erg geliefd zijn onder haar spelers. Net Entertainment heeft voor haar reguliere spellen nog veel gebruik gemaakt van verschillende klassieke games met fruitige symbolen maar Fruit Shop is toch wel een van de populairste. Dit is de reden dat Netent ook een versie voor de Touch® heeft uitgebracht. Het is een 5 rollen spel waarbij het Wild symbool met de juiste combinatie een belangrijke rol in dit videoslot inneemt. Ook de juiste samenstelling van de kers, watermeloen, pruim, sinaasappel en de wild zorgen ervoor dat u mooie prijzen kan verdienen door de Free spins die tijdens het spelen geactiveerd kunnen worden.

Er zijn niet zoveel bonuslevels en uitgebreide animatie filmpjes die de speler kan verwachten zoals bij bijvoorbeeld Gonzo’s Quest of Mega Fortune. Maar toch voldoet dit slot aan alle moderne eisen die je mag verwachten van een online game. Juist door het gebruik van alle fruitsoorten en eenvoud van het spel kan het een nieuwe frisse blik geven op de online videoslots. Juist voor de mensen die moe zijn geworden van alle features en noviteiten die tegenwoordig in het spel verwerkt zitten. U zal energie krijgen van de kleurrijke en vrolijke symbolen die het spel u te bieden heeft.

Fruit Shop Touch® details

Dit videoslot is eenvoudig van opzet, er zijn dus niet veel verschillende functie aanwezig. Dit hoeft niet te betekenen dat de speler van dit fruitig spel weinig win mogelijkheden heeft. Dit wordt door toch aardig gecompenseerd door de vele Free spins die u tijdens het spelen kan activeren.

U kan dit spel toch wel vergelijken met Starburst waarbij de eenvoud van het spel en het spelersgemak toch boven aan staan. De symbolen in dit spel zijn uitgevoerd in een kers, pruim, citroen, sinaasappel en watermeloen. Dit zijn de afbeeldingen die in het spel, op uitzondering van het wild symbool, die het meest oplevert. De gebruikelijke afbeeldingen zoals de aas, koning, vrouw, boer en tien zijn ook belangrijk maar leveren uiteindelijk minder op. Naast een variatie aan symbolen heeft dit videoslot 15 instelbare winlijnen en zijn de symbolen verdeeld over 5 rollen en 3 rijen.

Wild en Free Spins

Het wild in het spel is de afbeelding van Fruit Shop. Dit is duidelijk te herkennen. Het gaat niet alleen een samenspel aan met andere afbeeldingen in het spel maar het zorgt ervoor dat de prijzen worden verdubbeld maal twee. Free spins worden geactiveerd door het aantal soortgelijke symbolen. Zo leveren 2 kersen u al 1 Free spin op.

Ook tijdens de Free spins kan u een gratis ronde krijgen. Maar dat is niet alles. De prijzen worden ook tijdens deze Free spins verdubbeld. Wilt u weten welke combinatie en symbolen de meeste Free spins opleveren dan is het handig op de Paytable te raadplegen. Bij de touch® uitvoering vindt u deze rechts bovenaan. Het menu is onderverdeeld in verschillende tabbladen. Naast de Paytable kan u hier uw bet, autoplay, geluid en de spelregels teruglezen.

De inzet bij het spel

Naast de winlijnen en winmogelijkheden hebben de spelers belangstelling voor wat de maximaal te winnen prijs is. Het is belangrijk om uw inzet hierop af te stemmen. Afhankelijk van welk online casino u speelt, is er bijna altijd een mogelijkheid om te spelen in eigen valuta. Netent heeft de inzet gemoderniseerd en bied daarom ook de bet level en coin value aan. Beide zorgt samen voor Bet in coins en Bet in Cash.

De bet level is voor Fruit Shop maximaal in te stellen tot 10 en de coin value kan variëren van 0.01 tot maximaal 1. De maximale inzet zal 150 Bet in coins bedragen. Of u hiermee speelt hangt natuurlijk van het bedrag af waarmee u wilt spelen. Toch wil Netent Ipad u graag attenderen om met alle winlijnen te spelen. Dit vergroot de kans op de maximaal te winnen prijzen.

Fruit Shop Touch®

Netent voorziet al zijn spellen van de nieuwste innovatie oplossingen en probeert u een ultieme beleving van entertainment te geven. Dit doen ze door een gevarieerd aanbod van spellen op te leveren van Touch versies tot aan PC versies. Dit geldt natuurlijk ook voor Fruit Shop waarbij een nostalgisch spel wordt vernieuwd naar een modern slot met alle belangrijke details die vroeger ook gebruikt werden. Eenvoud is het key woord. Geen progressieve jackpot of ingewikkelde bonuslevels. Voor u zeker de moeite waard om het te proberen.