Ghost Pirates

Ghost Pirates Video Slot

Vanaf het ontstaan van de scheepvaart zijn er piraten. Een andere veel voorkomende benaming voor piraten is de zeerover. De zeerovers stonden er om bekend dat ze willekeurig een schip op open wateren aanvielen. Hierbij werd vaak gebruik gemaakt van zwarte vlaggen met daarop een afbeelding van een doodskop. Nog steeds komt piraterij op grote schaal voor, onlangs is er nog een film verschenen gebaseerd op een waar gebeurd verhaal genaamd Captain Phillips. De film gaat over een groep Somalische piraten die een vracht schip aanvallen en de bemanning ervan kapen.

Het Netent videoslot

Net Entertainment is een producent van videoslot met uiteenlopende thema’s. Thema’s van jaren 70 (videoslot Funky seventies), fruitkasten(videoslot Fruit shop), horror(Frankenstein) tot aan het thema van piraten je kan ze allemaal vinden bij Netent en dus ook op onze site Netent Ipad. Ghost Pirates is een ietwat uitzonderlijk videoslot. Je kan bij dit slot niet kiezen uit winlijnen maar er wordt gebruik gemaakt van win ways. Daarnaast is de hand van Netent bij de opzet van het slot wel te herkennen. Zo kan je op het slot de hoogte van de level instellen en de hoogte van de coin waarde kiezen. Toch is de uitvoering van deze keuzes net iets anders als je van Netent gewend bent. Het video slot bestaat uit een 5 tal rollen. Je kan kiezen uit de volgende 5 bet ways: 3, 9, 27, 81 en 243. Deze bet ways geven de hoeveelheid winmogelijkheden aan.

Kies je voor 243 winmogelijkheden en daarnaast komt het uitkeringspercentage van 96,8%, dan kan je nagaan dat je bij dit spel echt kans maakt om te winnen. Daarnaast kan je uit 5 verschillende levels kiezen hoe hoger de level is welke je kiest hoe hoger de inzet waarmee je speelt. Dit geldt eveneens voor de bet ways en coin value waar je kan kiezen ui €0,01, €0,02, €0,05, €0,10, €0,20 en €0,50. Ghost Pirates heeft 2 verschillende scatters, een scatter bij 3 tot en met 81 winmogelijkheden en 1 scatter bij 243 winmogelijkheden. Deze scatter symbolen bieden je de kans op free spins. Het wild symbool zal geregeld op 1 van de 5 rollen voorkomen.

De wild bij Ghost Pirates

Het symbool voor de wild bij Ghost Pirates is de doodskop met 2 zwaarden er door heen met daaronder de letters wild. Het wild symbool is dus niet te missen. Het maakt niet uit welk aantal win ways je kiest, het wild symbool komt altijd voor. Het wildsymbool kan veranderen en wel in alle andere symbolen (behalve het scatter symbool) als het een win kan maken.

De scatter bij Ghost Pirates

De scatters die bij Ghost Pirates kan je onderbrengen in 2 categorieën en wordt voor beide categorieën aangeduid met een schatkist . Je hebt een scatter voor 3, 9, 27, 81 win ways en een scatter voor 243 win ways. In bij de gevallen leveren de scatter symbolen free spins op.
Scatter bij 3, 9, 27, 81 winways: Scatter bij 243 winways:

  • 5 symbolen = 20 free spins en 50 x inzet. 5 symbolen = 25 free spins en 50 x inzet.
  • 4 symbolen = 15 free spins en 20 x inzet. 4 symbolen = 20 free spins en 20 x inzet.
  • 3 symbolen = 10 free spins en 2 x inzet. 3 symbolen = 15 free spins en 5 x inzet.

De scatter symbolen moeten wel opeen volgend op een winlijn vallen beginnende bij de meest linkse rol.

Free spins

De free spins modus bestaat uit gratis spins er kunnen extra spins gewonnen worden als er opnieuw scatter symbolen vallen. Ook kunnen er prijzen gewonnen worden door combinaties met het wild symbool. Voor de gewonnen prijzen bij de modus geldt dat ze verdriedubbeld worden.

De minimale en maximale inzet

Voor de minimale inzet dien je voor de win ways, de level en de coin value de minimale waarde te nemen. Doe je dit dan kom je uit op een minimale inzet van €0,01.
Voor de maximale inzet neem je bij alle inzet keuzes de maximale waarden. Kies je overal voor de maximale waarde dan speel je met €62,50 per spin.