Go Bananas

Go Bananas Video Slot
Go Bananas Video Slot

Wanneer je besluit om dit videoslot te gaan spelen word je meegenomen de jungle in. Het thema van het slot zal namelijk volledig gaan over de apen. Die hebben natuurlijk iets wat algemeen bekend is. En dat is namelijk dat ze vaak bananen eten. Het videoslot Go Bananas van Netent staat dan ook in het teken van deze apen en hun favoriete fruitsoort. Je zal symbolen tegen gaan komen van onder andere verschillende gorilla’s.

Ook zal er een reuze banaan in het spel verwerkt zitten maar daarover vertellen we straks meer. Het videoslot is op het moment van schrijven 19-11-2014 een van de nieuwere in zijn soort. Dit kan je ook wel terug gaan zien door de grafische aspecten die terug te vinden zijn in het slot. Alsof dat nog niet genoeg was heb je ook een leuke verhaallijn waarin het zich bevind en een groot pluspunt is de audio die je terug zal vinden. Lijkt het jou dus wel eens leuk om de wereld van de apen te gaan betreden dan kan je Go Bananas net als spellen als Ghost Pirates gaan spelen in een van de verschillende casino’s die Netent aanbied voor je. Hier zal je al de spellen namelijk terug kunnen gaan vinden die ze in hun assortiment hebben zitten.

Videoslot details Go Bananas

Het videoslot zal gaan bestaan uit win lijnen waar jij de beschikking over zal gaan hebben. Bij het spel Go Bananas zit een standaard aantal win lijnen dit zullen er 20 zijn. Deze 20 zitten op hun beurt over 5 rollen verdeeld. Je kan in het slot een aantal verschillende wild symbolen gaan aantreffen. Dit komt door de verschillende apen die er in het videoslot verwerkt zitten. Allemaal hebben ze namelijk hun eigen bonus wat er zal gaan gebeuren als die op je scherm terecht gaan komen. De 5 verschillende apen die je vind zijn de orangutan, tasier, gorilla, langur en baboon.

Een voorbeeld van wat je zal kunnen gaan winnen is de hoeveelheid wilds die op je scherm zullen gaan verschijnen. De meeste zullen namelijk komen wanneer je een gorilla op je scherm krijgt. In Go Bananas zal deze er namelijk voor zorgen dat alle 4 de aangrenzende symbolen diagonaal in een x worden veranderd in een wild. In het slot komen niet als in andere spellen zoals Golden Shamrock free spins voor. Je zal het dus echt moeten gaan doen met de wild symbolen. Mocht je toch behoefte hebben aan deze scatter dan kan je op Netent iPad altijd nog spellen vinden waar deze wel in verwerkt zitten.

Inzet en paytable

In de Paytable van Go Bananas kan je net als in die van Gonzo’s Quest al de informatie vinden die je nodig zal gaan hebben voor het slot. Het is natuurlijk zeer belangrijk wanneer je besluit om te gaan spelen dat je ook weet waar je mee bezig bent. Als dit namelijk niet het geval is kan je onnodige fouten maken in Go Bananas met bijvoorbeeld het inzetten. Om dit zeker te gaan voorkomen willen we je alvast zeggen wat de minimale en de maximale inzet zal gaan zijn op dit online slot. Deze inzet zal je kunnen gaan bepalen door wat af te wisselen met behulp van de toetsen die je op je scherm zal gaan aantreffen.

De maximale inzet op het slot wat wil zeggen als je alles op zijn hoogst hebt staan zal een bedrag zijn van 200 euro per druk. Dit is niet niets en je kan dus ook de minimale inzet van 20 cent per druk pakken. Er is ook een goede middenweg waar je tussen kan gaan zitten met Go Bananas. Deze elementen bij elkaar zullen er in ieder geval voor gaan zorgen dat je niet teveel hoeft te gaan betalen.