Golden Shamrock

Golden Shamrock Video Slot

Dit heerlijke Ierse videoslot zit boordevol Ierse symbolen. De shamrock, laprechauns en de pot met goud en natuurlijk het symbool van Ierland de gouden harp worden op een grafisch geweldige manier neergezet. Dit is waar Netent voor staat, het tot in de puntjes verzorgen van hun videoslots. Andere videoslots waarvan de grafische kwaliteit erg hoog is zijn Ghost Pirates, Funky Seventies en Fruitshop welke ook door ons uitvoerig worden beschreven.

De shamrock is een klaver welke gebruikt werd door Sint Patrick en eigenlijk een onofficieel symbool van Ierland is.Toch zien veel Ieren dit als een officieel symbool en dragen mede daarom bedrijfsnaam uit met een logo van de klaverplant met 3 blaadjes. Een goed voorbeeld hiervan is Aer Lingus, de grootste vliegvaartmaatschappij uit Ierland voert de shamrock als logo. Ook bij Ierse kroegen zie je vaak het embleem van de Shamrock terugkomen. Wil je dit spel spelen, speel het dan op z’n Iers, met een grote pot bier erbij.

Videoslot details Golden Shamrock

Het videoslot Golden Shamrock heeft 5 rollen en 20 afzonderlijke winlijnen. Het uitbetalingspercentage van dit 5 rollen slot is 96,4%. De features waarop je kans maakt bij het spelen van dit videoslot zijn de expanding wild, de scatter met de bijbehorende gratis spellen. Het spel wordt opgevrolijkt door allerlei Ierse symbolen en door de Ierse muziek die op de achtergrond te horen is.

Expanding wild

Het wild symbool zal alleen te zien zijn op de tweede, derde en vierde rol van Golden Shamrock. Het wild symbool is een kabouter welke zich kan transformeren in de andere voorkomende symbolen van het videoslot. Hierbij moet wel vermeld worden dat het scatter symbool hier los van staat. Valt er een kabouter op een van de rollen dan zal de kabouter zich vergroten zodat hij de gehele rol bestrijkt. Dit gebeurt alleen wanneer er een combinatie gemaakt kan worden.

Het scatter symbool en de free spins bij Golden Shamrock

Het scatter symbool van het spel is gouden klavertje. Vallen er her en der 3 van deze symbolen dan moet je een van de Golden Shamrock symbolen uitkiezen. Achter iedere scatter symbool zitten Multiplier getallen en of free spins verborgen.

Tijdens de free spins worden de prijzen vermenigvuldigd met het getal dat de multiplier aangeeft. Dit kan een getal zijn van 2 tot en met 5. Het is mogelijk om de multiplier tijdens de free spins te verhogen alsmede het aantal free spins. Dit kan door het krijgen van minimaal 2 scatter symbolen. Is het maximaal aantal multipliers gehaald dan zal de rest van de free spin modus afgewerkt worden met een multiplier van 5. De free spin modus stopt wanneer het aantal gewonnen free spins op zijn.

De minimale en maximale inzet

De inzet hangt af van 3 factoren.

  • 1) Het aantal winlijnen waar je mee speelt.
  • 2) Het level niveau waar je mee speelt.
  • 3) De hoogte van de muntwaarde waar je mee speelt.

Bij het aantal winlijnen kan je kiezen uit 25 verschillende en bij het level niveau uit 10. De coin alue is daarentegen in te stellen op €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50.

Voor de minimale inzet hanteren we de volgende waarden:
Minimale inzet = 1 (Min. aantal winlijnen) x 1 (min. aantal levels) x €0,01 (min coin value) = €0,01.
Maximale inzet = 25 (max. aantal winlijnen) x 10 (max.aantal levels) x €0,50 (max. coin value)= €100.

De paytable

Golden Shamrock bevat een paytable waarin alle mogelijke winmanieren weergegeven zijn. Ook kan je hier een beknopte maar duidelijke uitleg vinden over de wild en de scatter symbolen en de te winnen prijzen bij de free spins. Je kan de paytable openen door erop te drukken. Om terug te keren naar het basis spel druk je op de return knop(De middelste steen met half rond pijltje) of gewoon op een van de bedieningsknoppen van het spel.