Gonzo’s Quest

Gonzo's Quest
Gonzo’s Quest Video Slot

Gonzo’s Quest is gebaseerd op een Spaanse veroveraar Gonzalo die ook wel bekend staat als ontdekkingsreiziger en als een groot avonturier. Na de ontdekking van Columbus werden veel expedities georganiseerd om Latijns Amerika met name de Inca’s en Azteken te veroveren. Samen met zijn schip een tweemaster, 300 Spanjaarden, een aantal duizenden Indianen ging hij op zoek naar goud en andere rijkdommen.

Enkelen jaren geleden is Gonzo’s Quest door Net Entertainment op de markt gebracht. Het is het eerste platinum videoslot uitgerust met de Avalanche functie. Ook heeft deze game fantastische 3d beelden wat bijdraagt aan de populariteit van dit spel. Het slot wordt gestart met een introductie film dat een kleine indruk geeft over Gonzalo Pizzaro’s leven die op zoek is naar een gouden stad in Eldorado.

Op het schip onderzoekt hij de kaart die hem uiteindelijk zal leiden naar een schat. Hij neemt een sprong in het diepe en neemt een sprint de jungle in. Hij zal zijn naam als veroveraar waar maken. Wordt net als Gonzo de veroveraar van het goud en andere munten die bij de Inca’s verstopt liggen. Volg Gonzo naar Eldorado en vindt de verborgen stad. Gonzo is de bewaker van het spel en houdt toezicht op de blokken die de Inca’s die naar beneden laten vallen. Bij de juiste samenspel krijgt u toegang tot de verborgen wereld. Je leven zal enorm veranderen als je het bonus level activeert.

De videoslot details

Net als vele slots heeft ook Gonzo’s Quest 5 kolommen en 3 rijen. Alle blokken met Aztek en Inca’s tekens en figuren zullen na de start naar beneden vallen. De 20 winlijnen zorgen ervoor dat al snel op een winlijn een winnende combinatie kan vallen. De blokken zullen vernietigd worden en de blokken die er boven liggen zullen een plaats naar beneden vallen.

De inzetmogelijkheden zijn door de speler naar wens in te stellen. Dit kan bij Netent Touch® heel eenvoudig. Rechts boven vindt u het menu. Met een eenvoudige vingerbeweging kan u alle belangrijke opties wijzigen. De belangrijkste zijn toch wel de coin en bet value. Dit bepaalt met welke inzet u het spel speelt. Door heen en weer te schuiven met de bet en coin levels zal totaal van bet in cash en bet in coins veranderen. Ook de autoplay en de quick spins worden op het 2e tabblad weergegeven. Ook de paytable en de extra spelregels vind u op een extra tabblad terug.

Gonzo’s Quest symbolen

De symbolen lijken veel op elkaar maar hebben elk een aparte waarde. Elk symbool heeft een aparte kleur en zijn voorzien van een afbeelding van een gezicht, waarbij de blauwe de hoogste waarde heeft en de groene afbeelding de minste waarde. Het gouden symbool zorgt voor de Free falls wordt geactiveerd en zorgt ervoor dat u gratis 10 beurten krijgt. En het zilveren symbool in Gonzo’s Quest met het vraagteken is het wild symbool dat een vervanger is voor alle andere symbolen met uitzondering van de Free falls symbool. Ook het geluideffecten van het slot sluit nauw aan op het spel, waarbij het net lijkt als of de stenen naar beneden vallen. Wilt u andere videoslots spelen met een variatie aan symbolen, kijkt u eens bij Jack Hammer, Aliens of Frankenstein.

Platium slot

De Avalanche functie waarbij prijzen worden verdubbeld of een aantal keer x aantal keer vermenigvuldig wordt. Het heeft ervoor gezorgd dat dit videoslot een groot succes is geworden en geliefd is onder haar vaste spelers. Daarnaast zijn alle slots die geschikt zijn voor Netent Ipad uitgevoerd in hoge kwaliteit. Daarom behoort dit videoslot net als andere geselecteerd games tot het Platinum slots. Je mag wel zeggen dat Gonzo’s Quest is uitgevoerd in een hoge 3d kwaliteit met fantastische bewegende animatie beelden waarbij duidelijk gebruik is gemaakt van innovatie op het gebied van vormgeving en technische ontwikkelingen.

Avalanche functie

De functie die gebruikt wordt in Gonzo’s Quest zorgt ervoor dat de laats gewonnen credits verdubbeld kunnen worden met de multiplier. U kan al credits winnen als de stenen op een winlijn vallen. De Avalanch functie wordt in dit spel aangeduid met X1, X2, X3 en X5 en kan u rechts boven in het scherm kan zien. Bij de ontvangst van een winst zal de Avanlach functie doorschuiven naar de volgende X. Bij X2 wordt uw prijs vermenigvuldigd met 2, bij X3 verdrievoudigd, enz. Maar komt het voor dat u tijdens het spel geen credits verdiend, dan valt de multiplier weer terug naar X1. Bij de Free falls Multiplier geldt er een andere rekeningmethode. Standaard worden de gewonnen prijzen verdrievoudigd (X3), de opvolgende prijs X6, daarna X9 en tot slot X15.

Gratis Free falls Gonzo’s Quest

Bij dit fantastische slot worden de Free falls geactiveerd door de gouden symbolen. Bij 3 of meer gouden symbolen zal de Free falls van start gaan. U krijgt toegang tot een speciaal level. Indien u credits heeft gewonnen zal de Avalanche multiplier van start gaan. Zoals we eerder hebben aangegeven zal na een winnende combinatie de multiplier verhoogt worden van X3, naar X6, vervolgens naar X9 en als u geluk in het spel bent naar X15. Mocht u geen winnende combinatie hebben dan zal de Avalanche weer starten op X3. Na het einde van de Free falls, zullen de credit voor u berekend worden en Gonzo zal zijn danskunsten zichtbaar maken. Alle munten zal hij voor u opvangen met zijn helm. Doordat dit videoslot is uitgevoerd in een Platinum uitvoering is het een fantastisch spel om te spelen. Het zorgt ervoor dat dit spel u onvergetelijke dag zal beleven