Hot City

Hot City Video Slot

Dat Netent ook aan zijn vrouwelijke doelgroep denkt wordt verduidelijkt met dit geweldige videoslot. Hot City gaat over cadeaus, lieve berichtjes, uiteten, eigenlijk alles wat een man moet doen om een vrouw het hof te maken. Het uiteindelijke doel van het slot is dat je door het inpalmen van je grote liefde uiteindelijk de ring kan schenken en kan gaan trouwen. De luxe uitstraling van dit videoslot zal menig doen laten dromen. Terug in de werkelijkheid kunnen deze dromen misschien wel eens waar gemaakt worden door de prijzen die je bij dit Netent videoslot kan winnen. Aan het uitbetalings percentage zal het niet liggen want deze is vast gesteld op 96,%.

Ben je toch meer een echte mannen slot liefhebber dan kan je bij Netent Ipad kijken naar videoslots als Ghost Pirates, Gonzo’s Quest en Golden Shamrock. Videolots die voor zowel de man als vrouw leuk zulllen zijn zijn Funky seventies en Fruit shop. Toch is het voor de mannen ook leuk om eens te zien wat een vrouw nodig heeft om verleid te worden. Ben je in love of heb je iemand op het oog speel dan het videoslot Hot City. Kijk en leer hoe het moet om een vrouw voor je te winnen. En wie weet kan je met het gewonnen bedrag net dat extra’s doen wat een vrouw over de streep zal trekken.

Het videoslot

Het videoslot is grafisch sterk en bevat 5 rollen. Het spel wordt gespeeld met minimaal 1 tot en met maximaal 25 winlijnen waardoor de inzet waarmee je speelt te bepalen is met de bet lines, level en de munt waarde. Het bonus spel is apart en zal getriggerd worden door 3 bonus symbolen. Ook is er een free spin modus aanwezig welke weer gekoppeld is aan het scatter symbool. Met de wild van het slot zullen er vele combinaties leiden tot een leuke win.

De wild bij Hot City

Het wild symbool van Hot City is een verlief stel. Dit wild symbool kan een winnende combinatie met andere symbolen aangaan door de waarde van de andere symbolen aan te nemen. Dit geldt alleen bij de gewone symbolen en voor het scatter symbool en het bonus symbool. Wel moet de combinatie op een geactiveerde winlijn zijn en vanaf de meest linkse rol starten. Wordt er een win met de wild gemaakt dan komt het symbool tot leven en zal de man de vrouw kussen. Ook zal de wild als een multiplier werken.

  • 5 wilds is een multiplier van 10.000.
  • 4 wilds is een multiplier van 1.000.
  • 3 wilds is een multiplier van 100.
  • 2 wilds is een multiplier van 2.

De scatter bij Hot City

Het scater symbool is de trouw auto, vanaf 2 trouw auto’s is het al prijs. Je ontvangt dan een multiplier welke vermenigvuldigd wordt met de inzet. Vanaf 3 trouwauto’s wordt het pas echt leuk. Vanaf dit aantal ontvang je namelijk een multiplier waarde en een aantal free spins.

Overzicht prijzen scattersymbool:

  • 5 scatter symbolen is een multiplier van 250 en 30 free spins.
  • 4 scatter symbolen is een multiplier van 50 en 20 free spins.
  • 3 scatter symbolen is een multiplier van 5 en 10 free spins.
  • 2 scatter symbolen is een multiplier van 1.

Free spins

De free spins modus heft een multiplier van 3. De gewonnen prijzen zullen daardoor allemaal met 3 worden vermenigvuldigd. Dit telt niet voor de prijzen die voortvloeien uit een eventueel bij de free spin ronde gewonnen bonus game.

Het Bonus spel

De bonus game zal enkel en alleen opstarten als er 3 of meer bonus symbolen vallen. Het bonus symbool is een cadeau met een strik eromheen. Dit cadeau dient te vallen op een winlijn, minimaal 3 opeen volgend. In dit bonus game zie je een vrouw in een stoel zitten met daarom heen 12 paar schoenen in een schoenendoos. De schoenendozen worden opeenvolgend door een spotlight verlicht. Druk op stop en de spotlight zal bij een paar schoenen stoppen. De schoenen met een bepaalde waarde zullen in de tas verdwijnen waardoor er een lege schoenendoos blijft staan.

Opnieuw gaat de spotlight van schoenendoos naar schoenendoos druk wederom op stop. Stopt de spotlight op een paar schoenen dan herhaalt het bovenstaande zich. Stopt het licht echter op een lege schoenen doos dan heb je het totaal gewonnen wat in de tas zit en keer je terug naar het basis spel.

De laagst- en hoogst mogelijke inzet
De minimale inzet bij dit videoslot is: €0,01.
De maximale inzet bij dit videoslot is: €50,-.