Invisible Man

Invisible Man Video Slot

In 1933 is er een film uitgekomen in het science fiction genre. Deze film was een groot succes want er zitten namelijk ook horror elementen in de film verwerkt. Daardoor is het een van de bekendere horror films geworden uit die tijd. De film werd gecreëerd door Universal Studio’s die in die tijd meerdere films op de markt heeft gebracht. Want ook Frankenstein is door deze studio gemaakt.

De films waren zo’n groot succes dat Netent ervoor heeft gekozen om er videoslots van te maken. Het videoslot Invisible Man is gemaakt met de hulp van Universal studio’s. Dit zorgt voor een ontzettend goede gameplay en grafische aspecten in het videoslot. Je zal verschillende symbolen tegen gaan komen die belangrijk waren in de film Invisible Man. Zo kom je onder andere het personage zelf tegen en de politie is ook aanwezig in het videoslot.

Omdat het spel pas net nieuw op de markt is gekomen zit er nog geen mogelijkheid aan verbonden om het spel online te gaan spelen wat wel het geval is bij Mega Fortune. Je kan dus alles gaan beleven op je desktop maar op je mobiel zal dit binnen een niet al te lange tijd ook tot de mogelijkheden gaan behoren.

Invisible Man details

In het online slot Invisible Man zitten ontzettend veel extra’s. Er zijn 20 wed lijnen op het slot te vinden die er vast aan verbonden zitten. Ook zullen deze over 5 rollen verdeeld zitten wat bij de meeste andere spellen ook het geval is.

Net als in South Park het geval is. Je hebt in het slot de beschikking over een zogenoemde walking wild. Dit wil zeggen dat het symbool van de politie telkens een symbool naar rechts zal gaan verplaatsen. Dit in tegenstelling tot het symbool van de griffin die precies de andere kant zich op zal gaan verplaatsen. Er zit een groot voordeel aan deze wild symbolen verbonden want telkens wanneer je deze op je rollen krijgt zal er een re-spin gaan volgen. Ook zal er in het Netent iPad slot de mogelijkheid zijn om maar liefst 2 verschillende bonuslevels te activeren. Dit kan je gaan doen door bepaalde symbolen op je rollen te verkrijgen in het spel Invinsible Man.

Zo krijg je de police wild door verschillende scatter symbolen op je beeld te krijgen. Elk spel heeft weer een andere uitleg goed opletten is dan ook wel vereist als je besluit om te gaan spelen. In de uitbetalingstabel kan je daar gelukkig alles van gaan vinden.

Inzet en uitbetalingstabel

In de uitbetalingstabel kan je al de informatie vinden die vereist is voor het goed begrijpen van Invisible Man. Door de vele elementen die er in het slot zitten kan je zodoende genoeg informatie tegen gaan komen in het slot en dus ook in de uitbetalingstabel die je linksondering met een I kan gaan vinden. In al de spellen van Netent zit zo’n uitbetalingstabel.

Zo zal je hem ook tegen gaan komen in het andere Universal slot Scarface wat vanzelfsprekend over de gelijknamige film over de maffia gaat. Je inzet is van groot belang en dat is bij Invinsible Man zeker niet minder. Het is dus zaak om je bet level goed in de gaten te gaan houden. Als je dit niet zal doen kan er het probleem gaan ontstaan dat je meer inzet dan in eerste instantie de bedoeling was. Via je coin value kan je, je inzet veilig gaan stellen. Kijk goed naar je level en coin value want deze 2 elementen samen zullen van cruciaal belang zijn in een verder vervolg van het videoslot. Wij denken dat dit slot in ieder geval zeker de moeite waard zal zijn om eens op los te gaan.