Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 Video Slot

Jack Hammer 2 is een videoslot wat gebaseerd is op het stripverhaal van Dick Tracy. Hoewel dit videoslot niet over Dick Tracy gaat, kan u duidelijk zien dat Net Entertainment geïnspireerd is geraakt op het verhaal dat afgeleid is uit een Amerikaanse comic. Dit is de reden dat Netent al heeft al eerder een videoslot gemaakt en wat is een waar succes is gebleken.

Net als bij de film wordt er een versie 2 gemaakt, zo ook bij Jack Hammer 2. Dit keer gaat hij niet op zoek naar Evil Dr Wuten maar naar Fishy Business. Jack Hammer staat bekend als een heldhaftige detective, een beroemde rechercheur die in dienst is bij de politie met een uitzonderlijke staat van dienst. Hij maakt gebruik allerlei gadgets zoals een telefoonhorloge en veel technische snufjes. Hij is vooral slim, is sterk, kan bijzonder goed vechten en is schiet altijd raak. Dit alles is een gegronde reden om nogmaals een spannend slot op de markt te brengen die net als Jack Hammer omhelsd wordt door haar spelers.

Fishy Business Jack Hammer 2

Het eerste deel van Jack Hammer was al zo’n succes dat het haast onmogelijk bleek om nog zo’n gerenommeerd spel op de markt te brengen. Netent Ipad is wel van mening dat dit bijna bereikt is met Jack Hammer 2 Fishy Business. Ook de 2e serie gaat over de heldhaftige rechercheur die de wereld en Grand City wil reden van het kwaad waarbij zijn vriendin Pearl moet beschermen van schurken die haar willen ontvoeren. Ze wordt meegenomen door Don Crabby en Jack Hammer is genoodzaakt voor haar te vechten haar terug te halen uit de handen van de slechteriken. Het verhaallijn is dus niet zo verschillend dan de eerste versie maar de symbolen hebben een drastische verandering ondergaan.

Ook de winlijnen zijn verder uitgebreid tot 99 stuks. Natuurlijk heeft ook dit spel verschillende bonusspellen die een bijdrage leveren op een grote kans van hoge prijzen waaronder de Sticky win optie. Dit is de optie die uitsluitend beschikbaar is voor Netent spellen en wat ten gunste is gekomen aan de populariteit van het videoslot. Het slot wordt gestart met een hoogstaand animatie filmpje die u meteen meeneemt naar de kern van het verhaal.

Inzet Jack Hammer 2 Touch

De inzet wordt bepaald door het aantal winlijnen. Om optimaal gebruikt te maken van de features en bonuslevels worden er altijd 99 winlijnen ingezet. Dit zijn een behoorlijk aantal en dus meer kans op het juiste samenspel van verschillende symbolen die dit slot kent. De inzet wordt bij Netent Touch bepaald door de bet level die op het eerste tabblad van het menu te veranderen is, net als de coin value. De bet settings geeft eenvoudig weer wat uw inzet is. Met een vingerbeweging kan u de bet level bij Jack Hammer 2 verhogen of verlagen naar 1 tot maximaal 10. Ook de coin value is bijna bij alle spellen inzetbaar van 0.01 tot maximaal 0.50. Uw maximale inzet is 500 bet in coins. De minimale inzet bedraagt 0.50 maximale inzet is 250. De valuta is afhankelijk bij welk casino u speelt.

Tijdens het verhogen of verlagen van beide opties zal ook uw bet in cash zichtbaar worden. De hoogte van uw inzet hangt natuurlijk af van het budget waarmee de speler wil spelen. Spelen is dus ook voor iedereen mogelijk, een relatieve inzet kan leiden tot een hoge winst. De credits kunnen zeker met een lage inzet snel vergroten. Ook de Game history geeft u een duidelijk overzicht waarmee u gepeeld heeft.

De Sticky win

Sticky win is een mogelijkheid die enkel door Net Entertainment wordt aangeboden en is terug te zien in Jack Hammer 2, Fishy Business en Jack Hammer evil Dr. Wuten. Naast de Sticky win behoort ook de Wild en de Free spins (gratis spel) tot de mogelijkheden. Zonder de Sticky win was dit videoslot waarschijnlijk niet zo’n succes geworden en dan wordt al gauw de vergelijking gemaakt met andere spellen zoals Frankenstein, South Park of Disco Spins, die elk zijn eigen eigenschappen heeft.

Rad van Fortuin en Avalanche

Dit komt omdat Netent elk videoslot voorziet van technische ontwikkelingen en noviteiten. Ze proberen veel spellen uniek in zijn soort te maken. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld het Mega Fotune Rad van Fortuin of de Avalanche functie, de speciale multiplier van Gonzo’s Quest. Jack Hammer 2 heeft dus zijn eigen bonuslevel de Sticky wins. Sicky wins kunnen geactiveerd worden bij een winnende lijn of 3 of meer Free spin symbolen. Het wordt meteen zichtbaar welke symbolen de sticky wins zijn.

Deze blijven vaststaan op uw scherm. De overige symbolen zullen verder draaien voor een nog grotere winst. Dit blijft zich continueren totdat er geen Sticky win symbool erbij komt. Als er geen Sticky wins erbij komen worden de totale Sticky wins berekend en toegevoegd aan uw totaal. Sticky wins zal u zeker een gevoel geven van vermaak en amusement.

Diverse symbolen

Niet alleen de Sticky wins zijn belangrijk ook andere symbolen nemen een belangrijke plaats in het spel. Een voorbeeld hiervan is de Free spins, de Wild en de Random wild. Veel slots zijn uitgevoerd met Wild symbool. Dit symbool vervangt andere symbolen met uitzondering van de Free spins, op een winlijn en u ontvangt een prijs. De Random Wild is een ander soort Wild en zal willekeurig verschijnen.

Dus u weet nooit wanneer u deze tegenkomt. De werking hiervan is dus anders dan de Wild. De Free spins bij Jack Hammer 2 wordt geactiveerd bij 5 of meer van Free spins symbolen, die duidelijk herkenbaar zijn. Maar dat is natuurlijk niet het enige. De winsten tijdens deze free spins worden nogmaals verdubbeld. Voor het exacte aantal aan Free Spins dat u kan winnen op dit videoslot met 5 kolommen, 3 rijen en 99 winlijnen, is het raadzaam om de paytable te raadplegen. Hierin staat alle informatie die u zeker moet weten voordat u gaat spelen