Jack Hammer

Jack Hammer Video Slot

Dit unieke videoslot Jack Hammer van Netent is uitgegaan van een thema dat in de vorm van een stripverhaal is uitgevoerd. Het stripalbum wordt al erg lang gebruikt en het komt al in de begintijd van de literatuur voor. Een verhaal wordt tot stand gebracht door een aantal getekende afbeeldingen die samen in een combinatie een album vormen. In de stripalbum wordt vaak uitgegaan van een superheld, een slechterik en een vrouw die vaak een afhankelijke rol in het verhaal heeft.

Dit stripverhaal is gebaseerd op een charmante detective die in de onderwereld leeft met een onbekende vrouw. Hij gaat op zoek gaat naar de slechte dokter Wuten, wilt de stad redden en komt hier allerlei gevaarlijke verrassende elementen tegen. Al deze onderdelen komen terug in dit videoslot wat gebaseerd is op een Amerikaans comic verhaal.

Jack Hammer Touch® details

Dit videoslot uitstekend geschikt voor Netent Ipad. Het slot is uitgevoerd in 5 kolommen. Elke kolom heeft 3 symbolen en het spel is voorzien van 25 winlijnen. Ook de features zijn zeer uitgebreid. Jack Hammer heeft o.a. de Sticky wins waarbij bepaalde symbolen vasthoud totdat er opnieuw gedraaid wordt. Dit is echt een unieke feature die speciaal voor Netent ontwikkeld is. Ook de 10 free spins (gratis beurten) mogen niet ontbreken. Natuurlijk mogen we het wild symbool niet vergeten. Wilt u andere videoslots spelen met een Wild symbool dan kijkt u eens bij Starburst of Gonzo’s Quest.

Wij zijn ervan overtuigd dat ook de paytable draagt bij tot extra duidelijkheid. De speler heeft de mogelijkheid om de waarde en uitleg van features na te lezen. Ook de structuur , menu en instellingenvan het spel zijn makkelijk door de speler aan te passen zoals het bet en coin value, maar ook de quick spins en autoplay. De instellingen zijn eenvoudig aan te passen door te klikken op een touch® scherm.

Symbolen Jack Hammer Touch®

Dit Touch of wel Ipad videoslot heeft een tal van verschillende symbolen die elk een specifieke waarde kunnen opleveren. Maar ook de ingestelde winlijnen zorgt ervoor dat credits berekend kunnen worden. De prijzen bij Jack Hammer worden berekend van rechts naar links en natuurlijk andersom. De symbolen zijn in de vorm van een Amerikaans comic stipalbum. Dit is ook het thema wat Netent voor dit slot gebruikt heeft. De symbolen zoals de detective Jack Hammer, de vrouw in nood, de evil Dr. Wuten en de newspaper boy leveren bij de juiste combinatie meer op dan de symbolen zoals de zeppelin, de telefoon, de auto met slechteriken, het giftig drankje en de krant.

Ook zijn er symbolen die speciale features of bonusspellen activeren. Bij dit videoslot is dit uitgevoerd als wild en sticky symbool. Dit zullen we hieronder nog nader uitleggen.

Features

Sticky wins, de naam zegt het al, de symbolen zullen op uw scherm blijven plakken. Dit gebeurt bij 3 of meer symbolen van Sticky wins op een winlijn. Dit is genoeg om de feature te starten. De rollen met dit speciale symbool zal stil staan, de andere zullen gaan spinnen. De rollen zullen blijven spinnen als er nieuwe Sticky wins op uw scherm verschijnen. Dit vergroot uw kans op een grote winst. Als er geen nieuwe Sticky wins op uw scherm stapelen, dan zal uw punten bij het totaal erbij gevoegd worden en gaat het spel weer verder.

Free spins, natuurlijk zijn gratis spellen altijd meegenomen. Netent staat bekend niet alleen om zijn hoog uitbetaligspercentage maar ook om de vele bonusspellen. Als je 5 willekeurige Free spins symbolen op je rollen hebt dan wordt deze feature geactiveerd. Afhankelijk van het aantal soortgelijke symbolen wordt het aantal Free spins bepaald. Zo heeft u bij 5 symbolen al 10 gratis spins. Dit kan maximaal oplopen tot 30 gratis spins. Maar dat is niet het enige. Tijdens de free spins bij Jack Hammer worden uw verdiende credits verdrievoudigd met uitzondering van de gratis spellen die tijdens deze free spins opnieuw ontvangt.

Jack Hammer wild symbolen

Wild symbool is als het ware de joker in het spel. Het zal een ander symbool bij Jack Hammer kunnen vervangen. Dit is niet voor alle symbolen van toepassing. Het is begrijpelijk dat de Free spin zijn uitgesloten in combinatie met het wild symbool. Het gaat een samenspel aan met andere symbolen wat er voor kan zorgen dat u op een gekozen winlijn een prijs ontvangt.

Juiste het aantal features, speels thema in samenspel met de hoge winstverwachting heeft gezorgd dat Jack Hammer zeer populair is onder haar spelers. In ieder geval genoeg redenen om dit slot uit te brengen voor de Ipad liefhebbers.