Jungle Games

Jungle Games Video Slot

Dit videoslot is een Netent productie waarin sport en dieren centraal staan. Tafeltennis, gewichtheffen, zwemmen, basketbal en boksen zijn sporten die over de gehele wereld worden beoefend. Door mensen wel te verstaan maar wat als deze sporten door dieren zouden kunnen worden beoefend?

Is dat niet vreemd, dieren die sporten. Voor Netent niet, het is voor deze spellen gigant eerder een uitdaging om van dit item een geslaagd videoslot te maken. Dat het videoslot geslaagd is, is wel duidelijk. Dagelijks wordt Jungle Games velen malen gespeeld door mensen over de hele wereld. Het videoslot is tot in de perfectie uitgevoerd met op de achtergrond een sintelbaan gelegen op de uitgestrekte Savanne van Afrika.

Netent Ipad raad iedereen aan om Jungle Games eens te spelen. Bevalt het spel niet kijk dan eens bij andere Netent toppers zoals Jack Hammer, Jack Hammer 2, of Jack and the Beanstalk.

Het videoslot

De wilde dieren die je op de Afrikaanse Savanne tegen kan komen spelen een rol in dit vrolijke videoslot. Boksende leeuwen, Tafeltennissende neushoorns, basketballende giraffen, zwemmende nijlpaarden en gewicht heffende apen komen voor op de 5 rollen van Jungle Games. Natuurlijk worden de wedstrijden geleid door een scheidsrechter wat aangegeven wordt met een fluitje. De belangrijkste symbolen van het videoslot zijn de beker en de medaille waarmee de grote prijzen in de wacht gesleept kunnen worden.

Naast deze symbolen zijn er nog een paar symbolen waarmee je prijzen kan winnen als ze op een van de maximaal 20 geselecteerde winlijnen vallen. Het videoslot heeft een uitbetalingspercentage van 96,6 procent en met de pick en win die voorkomt kan je kiezen tussen free spins of het aantal gewonnen punten. Het in te zetten bedrag is geheel naar eigen keuze en kan worden ingesteld bij de coin value(€0,02, €0,05, €0,10, €0,20 en €0,50), winlijnen(20) en het level niveau(4 niveaus).

De wild feature bij Jungle Games

Deze feature is een feature zoals je die van Netent verwachten kan. De wild, uitgedrukt met een beker kan vallen op alle rollen en kan veranderen in andere symbolen (behalve in het symbool van de scatter) zodra het een winnende combinatie oplevert. Levert een combinatie met een wild een win op dan wordt de gewonnen prijs nog eens vermenigvuldigd met 2.

Ook staan er punten voor het krijgen van de wild zelf, deze punten krijg je al vanaf 3 voorkomende wild en zijn in de vorm van een soort multiplier welke wordt vermenigvuldigd met de inzet waarmee het videoslot gespeeld wordt.

De multiplier voor meerdere wild symbolen:

  • 3 Wild symbolen heeft een multiplier van 250.
  • 4 Wild symbolen heeft een multiplier van 2.500.
  • 5 Wild symbolen heeft een multiplier van 10.000.

De scatter feature

De scatter feature bevat net als de wild bij Jungle Games 2 functies en wordt vertegenwoordigt in het videoslot door een medaille. De ene functie is het triggeren van het gewonnen aantal punten nemen of een pick and win feature op starten en de andere functie is de multiplier. De multiplier begint bij de scatter feature vanaf 2 scatter symbolen.
De multiplier aantal bij de scatter is als volgt:

  • 2 Scatter symbolen heeft een multiplier van 2.
  • 3 Scatter symbolen heeft een multiplier van 5.
  • 4 Scatter symbolen heeft een multiplier van 20.
  • 5 Scatter symbolen heeft een multiplier van 400.

De pick and win feature en de free spins bij Jungle Games
De pick and win zal starten bij minimaal 3 scatter symbolen. Hiebij kan gekozen worden tussen de 3 scatter symbolen en achter iedere scatter symbool zit een prijs. Deze prijs kan zijn een willekeurig aantal free spins met of zonder een multiplier(max 5 multiplier) of een aantal punten. Win je free spins met een eventuele multiplier dan zullen de gewonnen prijzen tijdens de free spins vermenigvuldigd worden met de multiplier. Ook kunnen er nieuwe free spins bijgewonnen worden waarvoor de multiplier dan ook gewoon telt.

De te plaatsen inzet

De inzet is eenvoudig te bepalen en ligt tussen een minimum van €0,02 en een maximum van €40,-.