Lights

Lights Video Slot

Lights is een videoslot dat niet gebaseerd is op een gebeurtenis op een speciaal gebeurtenis uit het verleden, sport of film zoals dat het geval is bij bijvoorbeeld Kings of Chicago, jungle games en Jack Hammer. Dit videoslot is meer gebaseerd op een bepaalde cultuur en wel de Oosterse.

De achtergrond, muziek, geluiden en symbolen van het slot brengen je tot rust. Wat overeenkomt met het Yin Yang teken wat een grote betekenis is toegediend in dit videoslot. De mysterieuze verlichte lampionnen en verschillende vuurvliegen welke iedere spin weer voor een leuke verassing zorgen zijn adembenemend. Dit alles samen met de overzichtelijkheid van het videoslot zorgt ervoor dat Netent een nieuw succesvol slot heeft weten te produceren.

Videoslot details

Dit Netent videoslot Lights heeft 9 winlijnen welke vast staan en waar dus altijd mee gespeeld wordt. Deze 9 winlijnen lopen kris kras over 5 rollen van 3 rijen. De vuurvliegen waar hierboven over verteld is dat ze bij elke draai voor een verassing zorgen, plaatsen de wilds over een of meerdere op de rollen gevallen symbolen.

Natuurlijk mag bij een videoslot als deze het scatter symbool niet worden vergeten. Deze is dan ook aanwezig in de vorm van het yin yang teken. En daar waar een scatter is zijn ook de free spins aanwezig.

De variabele instellingen van de muntwaarde en het level niveau bepalen samen met de 9 vaste winlijnen de inzet waarmee het videoslot gespeeld zal worden. Hier zullen wij van Netent Ipad later nog op terug komen. Voor de win mogelijkheden geldt dat er minstens 3 opeenvolgende dezelfde symbolen, van de uiterst linkse rol beginnend, op een win lijn moeten vallen. Wat de winsten zijn die horen bij de voorkomende symbolen kan je terug vinden in de paytable van het videoslot. De wilds, scatter symbolen en de free spins zullen wij hieronder behandelen.

De wild bij Lights

De wild van het videoslot Lights is in tegenstelling tot bij andere videoslots geen vast symbool. De wild of wilds worden na iedere spin door vuurvliegjes als het ware op een of meerdere plaatsen (symbolen) van de 4 rollen geplakt. Dit gebeurt geheel willekeurig waardoor de plaats van de wild of wilds na iedere spin anders kan zijn.

Na iedere spin verschijnen er 2, 3 of 4 wilds, dit soort wilds wordt bij de videoslots ook wel Floating wilds genoemd. Voor de rest geldt dat de wild kan veranderen en wel in ieder ander symbool van het videoslot met uitzondering van het scatter symbool. Dit zal automatisch gebeuren wanneer zich een winnende combinatie mogelijkheid zich voordoet. Alle wild symbolen zijn precies hetzelfde als men op een Ipad speelt dus de Lights Touch versie.

Het scatter symbool

De yin yang is het scatter symbool van het videoslot lights. Het scatter symbool bij het videoslot Lights kan ervoor zorgen dat je free spins wint. Het aantal free spins dat je kan winnen is daarbij afhankelijk van hoeveel scatter symbolen er zijn gevallen. De scatter symbolen hoeven hierbij niet op een winlijn te vallen. Bij 3 scatter symbolen komen de eerste free spins vrij. De volgende free spins komen vrij bij de aantal gegeven scatter symbolen.

  • 3 scattersymbolen = 10 free spins.
  • 4 scattersymbolen = 20 free spins.
  • 5 scattersymbolen = 30 free spins.

Free spins

Bij de free spins van Lights zullen er elke spin 3 tot 6 floating wilds willekeurig op de rollen verschijnen. Daarnaast zijn er prijzen te winnen die ook bij het basis spel te winnen zijn. Je kan dus ook dezelfde aantallen free spins extra winnen als er 3, 4 of 5 scattersymbolen vallen bij de free spin modus.

Inzet bij Lights

De keuze bij de inzet kan je maken bij de level en de coin value. Bij de level kan je kiezen uit 10 verschillende level niveaus en bij de coin value kan je kiezen uit 7 verschillende munt waarden wel te verstaan: € 0.01, € 0.02, € 0.05, € 0.10, € 0.20, € 0.50 en € 1.00. De inzet die je bij bij de coin value en bij de level kiest moeten met elkaar vermenigvuldigd worden en nog eens vermenigvuldigd worden met 9 vaste winlijnen. Voor de minimale en maximale inzet kom je dan uit op € 0,09 en € 90-.