Lucky Angler

Lucky Angler Video Slot

Het videoslot de gelukkige hengelaar is een slot waar veel te vangen valt. Het gaat over het vissen in de gebieden waar het water wordt bedekt door een laag ijs. En waar men eerst een wak moet maken voor er gehengeld kan gaan worden. Niet getreurd bij het video slot Lucky Angler: a snowy catch is het allemaal al gedaan. Eenmaal opgestart kan er meteen begonnen worden met vissen.

Videoslot details

Lucky Angler is een slot bestaande uit 3 rijen verdeeld over 5 afzonderlijke rollen waarbij 15 vaste winlijnen de basis vormen van de te winnen prijzen. Het hoge uitbetalingspercentage ligt op 96,4% wat wil zeggen dat er echt te winnen valt bij de videoslots van Netent. De features zoals de Sticky wild en de scatter die in het videoslot verwerkt zitten komen ook voor in de Netent Ipad versie. Andere leuke Netent videoslots met free spins zijn de Mega fortune, Magic portals en South park.

Sticky wilds videoslot Lucky Angler

De sticky wilds bij Lucky Angler komen voor op rol 3 en 4. De wilds kunnen de waarden van de andere voorkomende symbolen aannemen, behalve de waarde van het scatter symbool, wanneer een combinatie met de andere symbolen tot een win kan leiden. De sticky geeft aan dat de mogelijkheid aanwezig is dat het wild symbool blijft staan. Dit gebeurt als er een win ontstaat door een combinatie met een wild. Elke keer als dit van toepassing is zal alleen de wild blijven staan en de andere symbolen worden na de nieuwe spin vervangen door nieuwe. Kan er geen win gemaakt worden met de wild in combinatie met de andere aanwezige symbolen dan vervalt de stcky feature en worden alle symbolen inclusief de wild bij de volgende spin vervangen.

Scatter bij Lucky Angler

Het scatter symbool kan op elke rol vallen. Om de scatter bonus te activeren zijn er minimaal 3 scatter symbolen nodig. De te winnen prijs bij de scatter zijn de free spins. Hoeveel free spins er te winnen valt is afhankelijk van hoeveel scatter symbolen er vallen.

Bij 3 symbolen komen er 10 free spins vrij en bij 4 en 5 symbolen komen er respectievelijk 15 en 20 free spins vrij. Het leuke van de free spins is dat wanneer deze worden opgestart er een sticky wild verschijnt op de derde rol. Gedurende de vrije spins kunnen daar op de tweede en vierde rol nog sticky wilds bijkomen. De sticky wild op rol 3 zal de gehele aantal free spins aanwezig zijn. De sticky wilds op rol 2 en 4 zullen verdwijnen indien er geen winnende combinatie mee ontstaat. Het scatter symbool kan ook gedurende de scatterbonus vallen waardoor de mogelijkheid aanwezig is om tijdens de vrije spins meer vrije spins te winnen. De te winnen prijzen gedurende de scatter worden berekend aan de hand van de inzet waarmee het videoslot gespeeld werd alvorens de scatter begon.

Win opties

De win mogelijkheden van het slot worden als volgt toegekend. Er dienen minimaal 3 van dezelfde symbolen te vallen op de naast elkaar gelegen rollen op een win lijn. Dit is bij zowel de Lucky Angler Touch versie als de standard PC versie. Dat mag van zowel van de meest linkse rol naar rechts zijn als van de meest rechtse rol naar links. Voor in de scatter bonus te geraken is het niet nodig dat deze symbolen op een winlijn vallen of naast elkaar. Zodra er minimaal 3 vallen waar dan ook in het beeld dan zal de scatter bonus in werking treden.

De inzet

Lucky Angler kent een variabele inzet. Er is te kiezen uit zes verschillende muntwaardes van €0,01 tot €0,50. Daarnaast zijn er verschillende inzet niveaus om precies te zijn 10. Met deze inzet niveaus kan men de aantal bets per winlijn bepalen. Doe dit maal de muntwaarde en dan komt daar een minimaal en maximaal bedrag uit van €0,30 en €150 per druk.