Muse

Muse
Muse Video Slot

In de Griekse geschiedenis is heel veel te vinden over de verschillende goden en godinnen. Zo ook over de muzen deze 9 vrouwen werden beschouwd als de godinnen van de kunst. Ze zeggen ook wel dat deze muzen de dochters zijn van de bekende Griekse god Zeus.

In het videoslot Muse van Net ent zal je niet alle 9 van deze godinnen gaan behandelen maar slechts drie. In de kunst riepen de kunstenaars vaak de muzen op voor inspiratie. In dit videoslot zal je muzen vooral nodig hebben om er hele leuke prijzen uit te slepen. In bijna al de spellen van Net ent zit een duidelijk verhaal net zoals dat het geval is bij Magic Portals, Lucky Angler en Lights.

Videoslot details

Het online videoslot Muse heeft 25 winlijnen die gespeeld kunnen worden op 5 rollen. De winlijnen zijn niet te veranderen je zal dus altijd met 25 winlijnen spelen. In het videoslot zit natuurlijk ook een wild symbool in de vorm van de 3 godinnen die naast elkaar staan. Ook een scatter is aanwezig in de vorm van een slipper met vleugels zoals je die wellicht ook weleens gezien hebt in de tekenfilm Hercules.

Over de bonus features zullen wij van Netent Ipad nog meer over vertellen. Een ding wat in ieder geval zeker is, is dat er free-spins zijn te behalen door middel van de scatter. Het level kan je kiezen tussen de 1 en de 10 en ook de coin value kan je zelf bepalen. Deze dingen zullen van belang zijn bij de inzet die je gaat doen op het videoslot. Het uitbetalings precentage op dit videoslot is ook vrij hoog te noemen met maar liefst 97 procent kans op een prijs.

Wild symbool

Het wild symbool in Muse kan elk symbool vervangen behalve die van de scatter. Zo zijn er meer combinaties mogelijk en is de kans op prijs een stuk groter. De wild symbolen zullen alleen vallen op rol 2,3 en 4. Ook is er een 2x wild, een expanding wild, een sticky wild die ervoor kunnen zorgen dat je prijzen tot nog grotere hoogtes stijgen.

Als je een sticky bonus weet te verkrijgen dan zal deze wild blijven pakken en zal het slot verder gaan rollen. Dit is niet alleen als er een sticky wild op je rollen valt maar ook als er meerdere sticky wilds vallen. Het is wel het geval dat je maar een re-spin krijgt en ook dat er geen scatters kunnen vallen tijdens deze re-spin. Mocht het nu zo zijn dat je een sticky wild krijgt in het bonusspel van Muse dan blijft de wild niet alleen staan maar zal deze ook nog eens x 2 zijn.

De 2x wild houd simpelweg in dat de prijzen die gewonnen worden door toedoen van dit wild symbool worden verdubbeld met 2. De expanding wild houd in Muse in dat er ineenkeer een hele rol wild word gemaakt. Daardoor zijn er nog hogere prijzen mogelijk.

Scatter symbool Muse

Het scatter symbool in de vorm van een schoentje word geactiveerd als je 3 of meer van deze symbolen op je rollen krijgt. Tijdens deze free-spins zal je geen grote verassingen tegenkomen het zal alleen misschien zo zijn zoals eerder verteld dat er een sticky wild op je scherm valt.

  • 3 schoentjes = 10 free-spins
  • 4 schoentjes = 20 free-spins
  • 5 schoentjes = 30 free-spins

Inzet bij Muse

De inzet bij dit videoslot zal van een aantal factoren afhangen. Zo is het belangrijk dat je goed kijkt wat het bet level is wat je gebruikt. Hoe hoger het bet level namelijk is des te hoger je inzet is. Ook heb je de mogelijkheid om je coin value aan te passen tussen 0,01 0,02 0,05 0,10 0,20 en 0,50 als je met 0,50 speelt op level 10 dan zal dit de max bet zijn. Dit is dus heel eenvoudig aan te passen in het videoslot Muse van Net ent