Mystery at the Mansion

Mystery at the Mansion
Mystery at the Mansion Video Slot

Mystery at the Mansion is duidelijk een spannend slot waar je op zoek gaat naar het moordwapen. Er is als snel een vergelijkenis gemaakt met boordspel Cluedo of Sherlock Homes die het mysterie wil oplossen. Het ontdekken van het motief en de moordenaar, is de sleutel die leidt naar de oplossing. Als u deze vindt dan kan dit leiden tot een leuke bonus en fantastische moordprijzen.

Het mysterie van het landhuis

U neemt in dit slot de rol van een detective aan, dat is ook waar het spel van Net Entertainment op is gebaseerd. U als speler moet ervoor zorgen dat het mysterie en de misdaad wordt opgelost door alle hulp te accepteren en de aanwijzingen goed te bestuderen. Wie heeft de kolonel vermoord, welke hits liggen voor het oprapen en wie heeft wat te verbergen. Is het een dame of toch de dienstmeid, tuinman of de butler. Dit zijn toch belangrijke tips die Netent Ipad u kunnen geven. De zaak moet immers opgelost worden voordat alle bezoekers van Mystery at the Mansion huis gaan. Gebruik hierbij de hulpmiddelen voor het zoeken naar het moordwapen en moordenaar.

Vingerafdrukken en onderzoek verricht hoort er allemaal bij. Netent heeft de symbolen afgestemd op het thema. Het vergif, het mes met de aanwijzing, het pistool en de kandelaar met de afscheidsbrief belangrijke hints die kunnen leiden naar de oplossing. Ook de symbolen zoals de verschillende vingerafdrukken zijn belangrijk voor het te spelen spel. Wilt u andere slots van Netent spelen met een spannende afloop? Dan zijn Lucky Angler, Magic Portals of Muse erg interessant.

De videoslot details

Netent heeft een variatie aan symbolen van hoge grafische kwaliteit die ondersteund worden met spannende muziek, als u het bonuslevel activeert, zal de bliksem inslaan. Dit is het mooie want deze aanwijzing leidt tot het motief, het moordwapen en de moordenaar. Symbolen zoals de kolonel , de wild(de detective) en scatter (Mystery at the Mansion) hebben een hogere waarde dan bijvoorbeeld het vergif, de kandelaar, de aanwijzing, het pistool of de vingerafdrukken. Voor de exacte waarde is het raadzaam om de paytable te raadplegen. Hier staan alle spelregels duidelijk voor u opgesteld. De theoretische uitbetaling is rond de 95,1% wat aardig hoog is. Mystery at the Mansion heeft 5 verschillende rollen die separaat van elkaar draaien. De prijzen vallen op de 25 winlijnen die naar wens van de speler te verhogen of te verlagen zijn. Maar ook de bonus features zoals de Free spins, bonus games, de scatter en het wildsymbool zorgt ervoor dat er een tal van winelementen in dit spannend spel zitten.

Winmogelijkheden Mystery at the Mansion

Het wild symbool en de scatter zijn speciale features en dit zijn de symbolen die u nog kunnen verassen. Het wild symbool in Mystery at the Mansion heeft de mogelijkheid om te verwisselen met ander symbool op een winlijn. Het gaat een samenspel aan met andere symbolen maar heeft niet de mogelijkheid om de scatter te vervangen.

De scatter staat bekend als de verdubbelaar of ook wel multiplier genoemd. Als u voldoende scatter symbolen heeft zal uw winst verdrievoudigd worden. Maar dat is niet het enige. Netent staat erom bekend vanwege de variatie aan verschillende winmogelijkheden. Ook de Free spins (gratis rondes kunnen van toepassing zijn. Wilt u het exacte aantal aan gratis rondes weten in combinatie met het aantal scatter symbolen, kijk onder de paytable knop naar de spelvoorwaarden. U kan hier teruglezen dat als u tijdens de gratis ronde het bonuslevel activeert, verdrievoudiging van de credits van het bonuslevel zijn uitgesloten.

Bonus spel Mystery at the Mansion

De kolonel neemt een belangrijke plaats in het spel, het activeert het bonusspel. Bij 3 symbolen of meer maakt u kans op de oplossing van het mysterie. Er zullen u aantal vragen stellen zoals wie volgens u de moord heeft gepleegd, wat het moordwapen is en wat het motief was. Elke keuze heeft een waarde en deze worden aan het eind van het bonus level opgeteld. De bekendmaking zal in de plaatselijke krant worden vermeld en u keert terug naar het reguliere spel.

Kortom Mystery at the Mansion een slot met spannende momenten, het zet u aan het denken en wordt betrokken bij de ontknoping van de moord op de kolonel. Wel moordwapen is er gebruikt en wie is de dader. Dit zijn verschillende belangrijke vragen die u moet oplossen. Als u dit juist doet dan zal u beloond worden met een enorm bedrag.