Mythic Maiden

Mythic Maiden Video Slot

Mythic Maiden is net als Frankenstein een videoslot waarvan het thema horror is. Het spel speelt zich af op een of andere donkere kamer gevuld met spookachtige voorwerpen. Zo weet Netent elke keer weer te zorgen voor verassingen met videoslots die boordevol leuke features en bonuslevels zitten. En het mooie van alles is dat door de Netent Ipad versies de videoslots niet alleen meer te spelen zijn vanachter de computer. Ze kunnen door de touch versie voortaan ook gespeeld worden met alle touch vriendelijke apparaten zoals op smartphones en tablets.

Videoslot details Mythic Maiden

Het videoslot heeft een uitbetalingspercentage van 96,6%. Het slot is opgebouwd uit 5 rollen van 3 symbolen en heeft 30 winlijnen. De speciale features van dit videoslot zijn de wild, scatter, free spins en een multiplier.

Het wild symbool

Het wild symbool is ook present bij Mythic Maiden. De wild wordt bij dit slot weergegeven door een volle maan gezien door een gebroken raam. Als de maan valt dan veranderd de maan in een doodskop en terug. De maan kan in alle andere symbool waarden veranderen wanneer het een win tot gevolgen heeft. De enige symbolen waarin de maan niet kan veranderen is het scatter symbool. De winst combinaties die gevormd worden met behulp van dit symbool warden vermenigvuldigd met 3.

Het scatter symbool

Het symbool met het magische rode en blauwe licht is het symbool van de scatter. Bij 3 van deze symbolen worden er bij Mythic Maiden 10 vrije spins gegeven. Deze spins oplopen tot 15 of 30 wanneer er 4 of 5 scatter symbolen vallen.

De free spins

Het aantal free spins hangt dus af van hoeveel scatter symbolen er gevallen zijn. Tijdens de free spins zal de Mythic Maiden welke bij het hoofdspel gesloten is zich openen. Voor de free spins geldt dat er prijzen vermenigvuldigd kunnen worden en dat er free spins extra bij kunnen komen. Na elke free spin zal er in de Mythic Maiden een vermenigvuldigingsfactor komen te staan en of het aantal gewonnen free spins. Het hoogste vermenigvuldigingsfactor die tevoorschijn kan komen is 10. En het hoogst mogelijke vrije spins die gewonnen kunnen worden is 2. Let wel op dit is per spin, bij elke nieuwe spin komen er nieuwe getallen in de Mythic Maiden te staan. Voor de multiplier geldt dat het alle gewonnen winsten vermenigvuldigd. Zijn de free spins op dan zal de ijzeren kist zich sluiten en keert men terug naar het basis spel. Wat hier uit wordt gelegd is precies hetzelfde voor de mobiele Mythic Maiden Touch versie van NetEnt.

De inzet bij het videoslot

Bij dit videoslot kan er gekozen voor een muntwaarde van €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50. Daarnaast kan er gekozen worden uit 30 winlijnen en 10 verschillende niveaus. Er kan maximaal met 10 winlijnen keer 30 munten(punten)= 300 punten per draai gespeeld worden. Daarnaast kan er gekozen worden voor het spelen met een muntwaarden. De minimale en maximale inzet bij 30 winlijnen is dan als volgt.
Minimale inzet: niveau 1 X €0,01= €0,30 per druk.
Maximale inzet: niveau 10 X €0,50= € 150,- per druk.

Punten toekenning

Voor het toekennen van de gewonnen punten wordt er alleen gekeken naar combinatie die beginnen op de meest linkse rol. Voor deze combinaties geldt verder dat ze moeten bestaan uit minimaal 3 dezelfde symbolen of 2 symbolen en een wild die vallen op een winlijn. Het kan voorkomen dat er meerdere winsten vallen op een winlijn als dit gebeurt telt de combinatie met de hoogste win. Vallen er meerdere winnende combinaties op verschillende win lijnen dan worden alle gewonnen prijzen bij elkaar opgeteld. Bij het spelen van het videoslot kan alles over prijzen, wilds, scatter en free spins terug gevonden worden door op de paytabel button te klikken.