Pacific Attack

Pacific Attack Video Slot

Het netentertainment productie Pacific Attack gaat over de tweede wereldoorlog in de Pacifische Oceaan. Een van de grote gebeurtenissen wat mede de aanleiding was van de oorlog tussen Amerika en Japan was de aanval van Japan op Pearl Harbor op 7 december 1941. Bij deze onaangekondigde aanval werd in een keer bijna de gehele Amerikaanse vloot weggevaagd. Bij deze aanval kwamen in totaal 2402 Amerikaanse soldaten om het leven en raakte er 1282 gewond. De dag erna verklaarde Amerika de oorlog aan Japan. Met als uiteindelijke gevolg de Atoombom op Hiroshima waarbij velen doden en gewonden vielen en waardoor Japan uiteindelijk capituleerde.

Het videoslot

Het videoslot Pacific Attack is een spannend slot met een uitbetalingspercentage van 95,5%. Dit is een stuk lager als de uitkeringspercentages die gekoppeld zijn aan onder anderen Mythic Maiden, Mystery at the Mansion en Muse. De spel varianten maken echter een hoop goed, zo zal je bij dit 5 rollen videoslot met 15 winlijnen volop kunnen genieten van de wilds, scatters, free spins en een denderend bonusspel. De inzet is te bepalen met het aantal winlijnen, coin value en door een bepaald level niveau te kiezen. Het videoslot is terug te vinden bij de bij Netent Ipad aangesloten casino’s welke je via de aanwezige banners rechtstreeks kan bereiken.

Wild

De wild van dit videoslot is de vliegenier. De wild bij Pacific Attack is de vervanger voor alle symbolen behalve het bonus symbool en het scatter symbool. Voor de wild gelden naast de gewone combinatie prijzen de volgende multipliers.

  • 2 wilds = 5 keer de bet.
  • 3 wilds = 200 keer de bet.
  • 4 wilds = 2000 keer de bet.
  • 5 wilds = 5000 keer de bet.

De scatter bij Pacific Attack

De scatter van het videoslot is de eenzame huisvrouw die wacht op de thuis komst van haar man. Bij minimaal 3 vrouwen krijg je de eerste free spins. Vanaf 2 vrouwen treedt de multiplier van het scattersymbool in werking. De free spins en multipliers die toebehoren aan het aantal scatter symbolen vind je hier onder.

  • 2 scatters = 2 keer de bet.
  • 3 scatters = 4 keer de bet + 10 free spins.
  • 4 scatters = 50 keer de bet + 20 free spins.
  • 5 scatters = 200 keer de bet + 30 free spins.

De Free spins

Na ver hand het aantal gewonnen free spins kan je bij Pacific Attack deze modus opstarten door op start free spins te drukken. De free spins ronde zal geheel automatisch verlopen mits het bonus spel tijdens de spins wordt geactiveerd. Voor de free spins ronde geldt dat er free spins bijgewonnen kunnen worden en dat de gewonnen prijzen verdriedubbeld worden.

Het bonus spel

Het bonus spel is een spel om naar uit te kijken. Het wordt geactiveerd als er 3 bonussymbolen op een geactiveerde winlijn vallen. Het bonus spel van Pacific Attack start met een aanval van gevechtsvliegtuigen op een vloot. Hierdoor zal net als bij het bekende spel zeeslag bepaald worden waar er eventueel vijandelijke schepen liggen. Een rode stip geeft aan dat er een schip geraakt is en een witte stip geeft aan dat er geen schip ligt in dat specifieke vakje. Je krijgt nu de keuze om te kiezen uit drie verschillende manieren van aanvallen.

Elke manier heeft zijn eigen win waarden bij een hit en z’n eigen aantal bommen. Kies daarna een vakje uit waar je denkt dat er een schip aanwezig is en het vliegtuig doet de rest. Is het raak krijg je daar een x aantal punten voor is de aanval mis dan krijg je niks. Het is dus de bedoeling om bij dit bonus level om zoveel mogelijk vijandige schepen tot zinken te brengen. Deze bonus ronde is afgelopen als al de bommen door het vliegtuig zijn gelost.

De inzet bij Pacific Attack

De minimale inzet = 1 bet lines x 1 bet level x €0,01 coin value.
De minimale inzet = €0,01.
De maximale inzet = 15 bet lines x 20 bet level x €0,20 coin value.
De maximale inzet = €60,-.