Piggy Riches

Piggy Riches Video Slot

Iedereen heeft er wel eens van gehoord of er wellicht zelf wel een gehad. Een piggy bank of te wel een spaarvarken. Je doel was vroeger natuurlijk om zoveel mogelijk geld in die spaarpot te krijgen. Dit online videoslot van Netent wil je daar een handje bij helpen. Dit spel wat nog niet is uitgekomen voor Netent Ipad gaat je namelijk proberen te helpen met het vullen van je spaarvarken. Het videoslot Piggy Riches zal dan ook volledig draaien om de varkens en niet zomaar varkens hele welvarende varkens met dure juwelen.

Jij wil natuurlijk ook die dure juwelen hebben en dat is waar je voor kan gaan sparen in dit videoslot. Heb jij dus altijd al een goed gevulde spaarpot willen hebben dan is dit je kans. Het spel bevat prachtige graphics waardoor het snel en vlot zal verlopen. Ook de geluiden die er in Piggy Riches voorkomen passen precies in het plaatje.

Details Piggy Riches

Het online videoslot zal beschikken over 5 rollen en de keuze uit 1 tot en met 15 winlijnen. Met hoe meer winlijnen je speelt hoe hoger je bet zal moeten zijn maar dat zal over het algemeen geen problemen moeten opleveren aangezien je het bet level ook nog kan aanpassen. In Piggy Riches zit een wild en een scatter symbool. Het wild symbool zal een mannelijk varken zijn die met een oculair en een hele deftige staf er zeer net en welvarend uitziet. Het scatter symbool is een vrouwelijk varken die zo uit het gooi geplukt zou kunnen zijn. Zij houd een cadeautje vast en misschien is dat wel een cadeautje voor jou er zijn met het scatter symbool namelijk free-spins te winnen.

Wild symbool

Het wild symbool is zoals al eerder verteld een symbool van een rijke man. Mocht er nu tijdens een spin een wild symbool vallen en je hebt er prijs mee dan zal je de prijs maar liefst x 3 ontvangen. Mocht je dus een prijs hebben van bijvoorbeeld 300 dan is het door het wild symbool in een keer 900 geworden zo maakt Piggy Riches het behoorlijk leuk om te gaan sparen. Het wild symbool kan voor ieder symbool paraat staan behalve voor het symbool van de scatter.

Scatter Piggy Riches

Als je 3 keer het symbool van het vrouwlijke varken met de cadeautjes op je rollen krijgt dan kan je het cadeau als het ware gaan uitpakken. Je zal namelijk free-spins gaan ontvangen het aantal free-spins zal dan nog wel afhangen van de hoeveelheid scatter symbolen je hebt ontvangen op de 5 rollen. Als je tijdens de free-spins weer een scatter op je beeldscherm ontvangt dan krijg je weer een free-spin en dit kan blijven doorgaan.

Ook zit er een verdubbellaar in verwerkt die tijdens de free-spins de prijzen tot grote hoogtes kan laten stijgen. De verdubbelaar kan namelijk oplopen naar x6 en dit betekend dat iedere gewonnen prijs 6 keer zal worden verdubbeld. Het hoogste aantal aan free-spins die te behalen zijn op dit videoslot zijn er 28.

Variabele inzet

De inzet van de Piggy Riches videoslot kan ontzettend varieren dit komt mede doordat je het aan winlijnen zelf kunt bepalen. Ook de coin value is aan te passen zo kan je met 0,01 , 0,02 ,0,05 , 0,10, 0,20 of 0,50 per druk spelen. De keuze is aan jou er zijn namelijk ook levels die je inzet kunnen verhogen over verlagen er zijn 10 betlevels waar je uit kunt kiezen.

Mocht je namelijk 0,50 cent op 15 winlijnen zetten met een betlevel van 10 dan zal je maarliefst 75 per druk kwijt zijn terwijl de minimale inzet op dit videoslot maarliefst 0,01 cent bedraagt. Er zijn dus genoeg variaties waardoor het nog leuker word om in te gaan zetten op dit videoslot van Netent. Het uitbetalingsprecentage van dit videoslot zal 96,1 bedragen wat zeker geen laag precentage is. Het is namelijk nog hoger als bekende Touch videoslots zoals Lights maar lager als de grote uitbetalende videoslots zoals Muse en Magic Portals.