Reel Steal

Reel Steal Video Slot

In dit videoslot gaat het er om dat je de grenzen op gaat zoeken. En niet zomaar de grenzen je zal namelijk het criminele pad op moeten gaan. Een echte crimineel is natuurlijk voor niks bang en doet er alles aan om met een buit naar huis te gaan. In dit videoslot van Netent zal je dan ook inprincipe over lijken moeten gaan. Het mysterieuze muziekje op de achtergrond die je vast wel eens gehoord hebt bij een ouderwetse criminele film tijdens een achtervolging bijvoorbeeld.

Tijdens je criminele daden is het natuurlijk wel zaak om niet al te veel sporten achter te laten want voor dat je het weet word je gepakt. Er zitten prachtige graphics in het videoslot verwerkt waardoor het lijkt alsof je, je er middenin bevind. In het videoslot is ook de geluidsterkte aan te passen mocht je het constante melodietje niet fijn vinden. Reel Steal is dus een videoslot welke gemaakt is voor echte mannen.

Videoslot details

In het online videoslot Reel Steal zal je kunnen kiezen tussen 1 tot en met 9 winlijnen. Het aantal winlijnen waarmee je speelt bij Reel Steal zal bepalend zijn voor de hoeveelheid die je zal moeten gaan inzetten op het videoslot. Het videoslot zal gespeeld gaan worden op 5 rollen.

In het videoslot Reel Steal is natuurlijk ook een scatter en een wild symbool aanwezig zoals dat ook het geval is bij videoslots zoals Piggy Riches , Muse en Lights. Het wild symbool in dit videoslot zal in de vorm zijn van een race auto. Het scatter symbool zal er een zijn in de vorm van dynamiet staven. Door deze symbolen word het online videoslot toch nog een beetje spannender gemaakt. Als je alles nog eens door zou willen lezen dan is dat bij de spellen van Netent ook mogelijk.

Bij ieder videoslot is namelijk ook een paytable aanwezig die aangeven hoeveel elk bepaald symbool uitkeerd met jou inzet. Het spel is op dit moment nog niet Netent Ipad compatible maar Netent is van plan om dit wel met al de videoslots te gaan doen.

Wild symbool Reel Steal

Het wild symbool in dit videoslot kan elk ander symbool vervangen in het videoslot. Daardoor is het mogelijk dat er nog meer combinaties worden gecreerd. Tijdens het normale spel zal een winst met een Wild maar liefst 5 x het gewonnen bedrag uitkeren terwijl dat in de free-spins kan oplopen tot een verdubbeling van wel 25 x .

Scatter

Een scatter is natuurlijk zoals eerder vermeld ook aanwezig in Reel Steal. Met een scatter kan je net zoals in bijna al de videoslots free-spins winnen. In deze free-spins zullen de wild symbolen zoals al eerder vermeld een verdubbelaar hebben van 25 wat zeer hoog te noemen is. Tijdens deze free-spins zullen sowieso al de prijzen met 5 verdubbeld worden. Het is dus zeker mogelijk om in dit bonusspel hele hoge prijzen te winnen.

  • 3 dynamiet staven = 15 free-spins
  • 4 dynamiet staven = 20 free-spins
  • 5 dynamiet staven = 25 free-spins

Inzet Reel Steal

De inzet van Reel Steal zal zeer kunnen varieren dit komt omdat er in het videoslot 10 bet levels aanwezig zijn en de keuze uit 1 tot en met 9 winlijnen. De coin value waarmee je kan spelen zullen de volgende zijn. 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 en 0,50 er is dus genoeg mogelijk op het gebied van inzet bij Reel steel. De minimale inzet op dit videoslot bedraagd.

1 cent en de maximale inzet op het videoslot bedraagd 45 euro. Het zijn dus geen kleine bedragen als je met max bet wilt spelen op dit videoslot al zijn er videoslots waarbij dit bedrag nog hoger is. Met een uitbetalings precentage van 95,9 is dit voor Netent begrippen een beetje aan de lage kant des al niet te min zijn er weinig videoslots op de markt die net zo veel uitbetalen als Reel Steal.