Relic Raiders

Relic Raiders Video Slot

Relieken zijn bepaalde symbolen van een geloof die vereerd worden. Relieken kunnen allerlei verschillende voorwerpen zijn. Zo zie je ook vaak dat in oude tempels bij de begrave pharao verschillende bekers en andere dingen verborgen liggen. Dit zijn schatten van de doden en eigenlijk zou je daar van af moeten blijven. Deze schatten zijn natuurlijk wel een hele hoop geld waar en daarom is het ook aantrekkelijk om eens zo’n schat weten te bemachtigen. Het videoslot Relic Raiders van Netent is daarop gebaseerd en je zal dan ook de schatten van de koning moeten verkrijgen om met leuke prijzen het videoslot te verlaten. Er liggen natuurlijk wel wat obstakels op je pad want niets is voor niks.

Durf jij het aan om aan dit videoslot vol met elementen uit de geschiedenis te beginnen. Dan zal dat voorlopig nog wel via de computer moeten gebeuren want het videoslot Relic Raiders is nog niet Netent Ipad compatible gemaakt.

Details Relic Raiders

Dit online videoslot beschikt over een hele hoop winlijnen die ook nog eens zelf zijn te verstellen. Zo kan je de winlijnen zelf bepalen van 1 tot en met 50. 50 winlijnen zijn er natuurlijk een hele hoop en zo word de kans natuurlijk ook groter dat er mooie prijzen op je winlijnen gaan vallen. In het videoslot is ook een paytable net zoals in andere Netent videoslots als Reel Steal, Relic Raiders en Piggy Riches. In deze paytable kan je terug vinden hoeveel een symbool uitkeerd en hoeveel je van een bepaald symbool op een winlijn moet zien te krijgen voor dat je prijs hebt.

In het online videoslot Relic Raiders zit ook een Wild symbool en een scatter symbool. Het wild symbool zal terug te vinden zijn in de vorm van een vrouw met een staf. Het scatter symbool is daarin tegen een symbool waar je meer op hoopt namelijk een schatkist. In het videoslot is er ook een speciaal Bonussymbool die het bonusspel vrijspeelt. Dit bonussymbool zal een ontdekkingsreiziger zijn met daaronder met roze letters bonus geschreven.

Bonusspel

Als je bij Relic Raiders 3 symbolen van het bonussymbool op een actieve winlijn weet te krijgen dan heb je het bonusspel vrijgespeeld. Je zal tijdens het bonusspel aan moeten geven naar welke 4 tombes je wil vliegen waar je uiteraard opzoek gaat naar een schat. Je zal in deze tombes vazen kapot moeten gaan slaan waar spins en relikwieen in verborgen zitten. Deze relikwieen zorgen ervoor dat je ook nog eens de mysterie bonus kan vrijspelen. De relikwieen blijven bewaard aan de linkerkant van je scherm. Na 36 uur zullen deze relikwieen weer verdwijnen.

Mysterybonus

Je zal als je 4 van deze relikwieen hebt gevonden een gouden beeldje moeten kiezen. Er staan dan namelijk 4 gouden beeldjes op een rij aan jou is de keus om er een te kiezen die vervolgends de prijs geeft.

Scatter Relic Raiders

Met de scatter zijn net zoals bij de andere videoslots free-spins te behalen. Het aantal free-spins waarmee je zal gaan spelen zal afhangen van de hoeveelheid aan scatter symbolen die je op je rollen hebt gekregen. Als je tijdens de free-spins weer 2 scatter symbolen op je rollen krijgt dan heb je wederom prijs want je kan dan of meer free-spins of een vermenigvuldiger winnen.

Wild

Het wild symbool zal net zoals altijd al de andere symbolen kunnen vervangen waardoor er een grotere kans bestaat op een prijs.

Inzet

Er zijn verschillende mogelijkheden om je bet te bepalen bij dit online videoslot. Namelijk door je betlevel aan te passen maar ook door je coin value te verhogen of te verlagen. Het uitbetalingsprecentage van dit videoslot is niet ontzettend hoog te noemen voor Netent begrippen en ligt op zo’n 90 % maar met zoveel kans op winst hoor je toch niemand klagen.