Retro Groovy 60s

Retro Groovy 60s Video Slot

De 60s was echt een tijd van de lavalampen en hippies. In die tijd genoot eigenlijk iedereen van het leven en was het een grote vrolijke boel. Natuurlijk niet voor iedereen maar het grootste gedeelte hield wel van een feestje. In die tijd waren er ook een hele hoop nieuwe liedjes uitgebracht.

Tegenwoordig zal je af en toe nog wel eens een hippie tegenkomen maar het zal een stuk minder zijn dan in de swingende zestiger jaren. Deze tijd was zo mooi dat Netent heeft besloten om er een videoslot over te maken genaamd Retro Groovy 60s. Het spel beschikt over prachtige graphics waardoor het spel een hele vlotte uitstraling krijgt. Ook het constante deuntje wat bij het videoslot zit zorgt voor meer gezelligheid. Hierdoor lijkt het ook of dat je echt naar die tijd terug gehaald word. In dit hippe videoslot waar de flower power centraal staat is voor de liefhebber in ieder geval genoeg te beleven.

Details videoslot

In het videoslot Retro Groovy 60s heb je de keuze over het aantal winlijnen waarmee je wilt gaan spelen. Er zijn namelijk 40 winlijnen te bespelen die verspreid zitten over 5 rollen. In het videoslot zit net zoals in videoslots als Relic Raiders, Reel Steel en Reel Rush ook een scatter en een wild symbool. Het scatter symbool zal in dit videoslot voor de free-spins moeten gaan zorgen. Je zal het scatter symbool tegenkomen in de vorm van een vrouw met daaronder scatter geschreven. Het wild symbool welke ook aanwezig is in het videoslot zal je vinden in de vorm van een symbool met daarin 60s wild geschreven. Dit symbool heeft echt de uitstraling die je van die tijd zou verwachten. Als je nog eens terug wil lezen welke prijzen er met de bepaalde symbolen zijn te winnen dan kan dat natuurlijk. Netent heeft bij ieder spel links onderin een paytable staan. Dit is niet alleen bij de Netent voor op de computer maar ook bij de Netent Ipad videoslots.

Wild symbool Retro Groovy 60s

Het wild symbool in dit videoslot zal niet heel spectaculair zijn het zal alleen al je andere symbolen kunnen vervangen waardoor er meer combinaties mogelijk worden. Door dat er meer combinaties mogelijk worden is automatisch de kans groter dat je een leuke prijs binnen weet te halen. Als je geluk hebt en je hebt 3 van deze wildsymbolen op een winlijn dan kan er nog wel eens een leuke prijs voor je inzitten. Als je meer wild symbolen op je rollen krijgt dan creëer je het stacked wild symbool. Dit wil alleen zeggen dat de wilds blijven staan.

Scatter symbool Retro Groovy 60s

Zodra je 3 scatter symbolen op een van je rollen krijgt dan heb je free-spins gewonnen. Tijdens deze free-spins krijg je alles x2 uitbetaald. Dit is natuurlijk een leuke toevoeging aan het videoslot. Tijdens deze free-spins zijn er ook weer nieuwe free-spins te behalen als je nog meer scatter symbolen op je rollen krijgt. Ook tijdens die free-spins van Retro Groovy 60s geldt de x2 regel en zal je dus alles verdubbeld uitbetaald zien krijgen.

Inzet

De inzet van Retro Groovy 60s kan ontzettend variëren net als de Super 80’s,  dit komt omdat je al de winlijnen die er in het videoslot zitten ook kunt verstellen. Ook kan je het bet level heel eenvoudig verstellen waardoor automatisch ook je bet aan word gepast. In het online videoslot kan je zelfs de coinvalue aanpassen naar het gewenste bedrag. De bedragen waarna het is aan te passen zijn. 0,01,0,02,0,05,0,10,0,20,0,50 met een hogere coin value zal je inzet ook hoger zijn. De bet levels die zijn aan te passen zullen variëren van 1 tot en met 10. Het uitbetalingspercentage van dit uitstekende Netent videoslot bedraagt 96,5 % dit betekend dat er heel veel kansen zijn om leuke prijzen te winnen op dit videoslot.