Robin Hood

Robin Hood Video Slot

Iedereen kent waarschijnlijk wel deze tekenfilm van Robin Hood maar wist je ook dat deze beste man een volksheld was in Engeland zo word althans beweerd. Hij zou namelijk stelen van de rijken om dit vervolgens weer te verdelen over de armen. Samen met een groep van volgelingen genaamd the merry men ging hij de strijd aan tegen de misdaad in zijn stad Nottingham Shire. Deze man heeft dus zoveel goeds gedaan in zijn leven dat er niet alleen verschillende tekenfilms over hem zijn gemaakt maar ook een geweldig videoslot van Netent die zijn naam draagt namelijk Robin Hood.

Jij zal deze beste man wellicht kennen van zijn pijl en boog en de appel die hij altijd wist te raken. In de film die Disney over hem maakte had hij ook nog eens een leuke side kick in de vorm van een beer. Deze beer moest eigenlijk Little john voorstellen die normaal ook de rechter hand was van Robin Hood die overigens zelf ook niet in zijn normale gedaante verscheen in deze disney film hij was namelijk omgetoverd in een vos. Er zitten prachtige graphics in dit videoslot van Netent verwerkt die het spelen van het videoslot nog een stuk aantrekkelijker maakt.

Details videoslot Robin Hood

In dit online videoslot die nog niet te spelen is op Netent Ipad heb je een vast aantal winlijnen. Je zal het videoslot namelijk altijd met 20 winlijnen moeten spelen op 5 rollen. Als je in het videoslot prijs hebt dan zal het symbool waarmee je prijs hebt een soort van vastgezet worden en naar de volgende rol worden doorgeschoven. Daardoor zijn er nog hogere prijzen te behalen als er nog zo’n symbool valt op een van de rollen.

In het videoslot is natuurlijk ook een scatter symbool aanwezig in het videoslot. Dit zal een vierkant symbool zijn met een beetje een ouderwetse uitstraling. Hierin staat Free-spins geschreven. Het wild symbool is natuurlijk ook aanwezig in het videoslot in de vorm van een zelfde vierkant symbool alleen staat hier de naam van het videoslot in. Voor meer informatie over de te winnen prijzen kan je ook altijd in de paytable links onderin het videoslot terecht.

Wild symbool Robin Hood

Het wild symbool van dit videoslot kan in ieder symbool veranderen behalve die van de zak met geld en de free-spins. Het wild symbool zal verder niet voor veel spectaculairs zorgen het is er voornamelijk om het spel er nog beter uit te laten zien. In bijna al de videoslots van Netent zit een wild symbool zo ook in Retro Groovy 60s, Relic Raiders en Real Steal. Al deze verschillende wild symbolen zullen ook weer verschillende dingen kunnen betekenen voor de voortgang van het spel.

Scatter symbool

Het scatter symbool daarentegen kan bij Robin Hood wel voor hele mooie prijzen gaan zorgen dit komt omdat er met dit symbool free-spins zijn te winnen. In deze spins word er dus geen bet van je verwacht en zal alles gratis of vrij gaan. Deze free-spins worden overigens niet gelijk geactiveerd zodra je een scatter op een van je rollen krijgt het zal namelijk pas gebeuren als je 3 van deze symbolen op je rollen krijgt. Als je tijdens de free-spins nog meer scatter symbolen op je rollen krijgt dan krijg je nog meer free-spins bij 2 free spin symbolen krijg je er namelijk 5 bij en bij 3 free spin symbolen krijg je er 10 bij. Er komen ook telkens geldzakken in je kist zodra je 4 geldzakken in een kist hebt dan heb je prijs want ook dan heb je 10 free-spins gewonnen.

Inzet

De inzet bij Robin Hood kan je zelf bepalen doormiddel van het aanpassen van de coin value en of het veranderen van bet level. Je kan kiezen tussen level 1 tot en met 10 en op die manier zal je altijd de inzet kunnen doen die het beste bij jou past. Bij de coin value kan je kiezen tussen. 0,01,0,02,0,05,0,10,0,20 of 0,50 cent. Er is dus genoeg mogelijk bij dit spetterende videoslot van Netent. Het uitbetalingspercentage van dit videoslot zal 96,8 procent bedragen en dat wil zeggen dat je bijna altijd kans hebt op een prijs. Dat is toch wel iets leuks om op voorhand te weten.