Scarface

Scarface Video Slot

Elke man zal vast en zeker wel eens van deze film gehoord hebben. In deze film is Al pacino die de rol aanneemt van maffia baas Tony Montana de hoofdrol speler. Tony montana stond ook wel bekend onder de naam Scarface. Netent heeft speciaal voor dit videoslot samengewerkt met Universal studios.

Een van de bekendste zinnen die Tony montana zegt in de film is ‘ Say hello to my little friend’ veel mensen die deze film gezien hebben zullen dit beamen. In het online videoslot Scarface van Netent zal er een spannend muziekje op de achtergrond draaien die het videosot nog een extra boost geeft. De verhaallijn die er in dit videoslot verwerkt zit is ook zeer sterk te noemen en dat komt voornamelijk omdat veel elementen uit de film ook terug komen in het online videoslot. Een van de bekendste scenes van de film waarbij Tony in zijn rug word geschoten bij het balkon is ook terug te vinden in het online videoslot Scarface.

Waarnaar hij in een fontein valt met daarbij geschreven de tekst the world is yours. Deze tekst zal ook de achtergrond zijn van het videoslot. Hieronder zullen wij van Netent Ipad het videoslot zelf behandelen.

Details Scarface

Bij dit online videoslot speel je standaard met 5 rollen. Op die 5 rollen heb je daarentegen wel de keuze over het aantal winlijnen waarmee je wil gaan spelen. je kan namelijk kiezen tussen de 1 en de 20. In dit videoslot zit ook een wild verborgen net zoals dat het geval is bij andere Netent online videoslots als Robin Hood, Retro Groovy 60s en Starburst. Dit online videoslot heeft daarentegen wel een stacked wild die je free-spins op kan leveren. Voor free-spins en bonusspellen zit je bij dit videoslot goed want er zit ook een perfect uitgewerkt bonusspel in het videoslot verwerkt waarbij je een moment in de huid mag kruipen van Tony Montana. Het videoslot heeft niet alleen verschillende wild symbolen het heeft ook gewoon een normale wild waar Scarface wild in staat geschreven.

Wild

Je hebt bij het videoslot Scarface 3 verschillende wild symbolen met verschillende plaatjes erop. Een van deze wilds zal een stacked wild zijn met daarop Manny de sidekick van Tony Montana in de film. Als je deze wild op een van je rollen krijgt dan zal je de nudge spins vrijspelen. Dit betekend simpelweg dat er free-spins worden gegeven tot dat het wild symbool volledig van het scherm is verdwenen. De andere Stacked wild is die met Elvira er op deze vrouw die een belangrijke rol heeft gespeeld in de film kan dat voor jou ook doen in dit videoslot.

Elvira is namelijk een wild die je free-spins kan geven. Als je de volledige 4e rol vol krijgt met het symbool van Elvira dan heb je prijs je hebt dan namelijk 15 free-spins gewonnen. De gewonen wild die ook nog eens in het videoslot verwerkt zit zal alleen andere symbolen vervangen net zoals dat bij de andere videoslots het geval is.

Bonusspel

Als je de middelste rol van Scarface vol krijgt met het symbool van Tony Montana dan kan je van geluk spreken je hebt dan namelijk het bonusspel vrijgespeeld. In dit bonusspel sta jij als Tony Montana boven op het balkon waar het ook voor hem zou eindigen. Er zal een rol gaan spinnen en die geeft aan of dat je een bom of kogels krijgt. Het doel is om de vijanden met de hoogste prijs als eerste dood te maken natuurlijk. Pas wel op dat de vijanden met de iets minder hoge prijs niet te dicht bijkomen want voor dat je het weet is het gedaan.

Inzet Scarface

Bij dit online videoslot maak je maar liefst 96,8% kans dat er een prijs voor je zal vallen. Dit is natuurlijk de bet wel waard maar om nu gelijk met 100 euro per druk te gaan spelen is niet voor iedereen weggelegd je kan daarom de coinvalue aanpassen het aantal winlijnen en het betlevel. De coin value kan je verwisselen in 0,01, 0,02,0,05,0,10, 0,20 of 0,50 cent. De maximale inzet op dit videoslot bedraagt 100 euro en de minimale inzet zal 1 cent per druk zijn.