Secret of the Stones

Secret of the Stones Video Slot

Aan de videoslots van Netent welke op deze site te vinden zijn kan je zien dat de variatie tussen de slots onderling erg groot is. Of het nu gaat om Scarface, Robin Hood of Retro Groovy 60’s ze zijn min of meer allemaal uniek in z’n soort.

Zo ook dit videoslot Secret of the Stones waarin verschillende stenen geheimen bewaren die zich tijdens het spelen openbaren. Het videoslot heeft wat weg van de keltische cultuur waarvan bekend is dat het rond de vierde eeuw voor Christus zijn hoogtepunt kende. Op het hoogte punt was de invloed van de Kelten te merken in heel Europa, deze invloed heeft dan ook veel betekent in de wereld geschiedenis. En belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis is een van de thema’s die Netentertainment hanteert bij het produceren van hun videoslots wat heeft geleid tot dit prachtige videoslot en waar wij van Netent Ipad uitvoerig op in zullen gaan.

Videoslot details van Secret of the Stones

De rollen van het videoslot zijn er 5 welke allen onafhankelijk van elkaar draaien. Op iedere rol is er plaats voor 3 symbolen wat het totaal aantal symbolen per draai op 15 brengt. Over deze 15 symbolen lopen 25 winlijnen waarvan de hoeveelheid waarmee je wilt spelen in te stellen is bij de bet lines.

Naast deze bet lines is de bet level level te vinden die een max kent van 10. Daarnaast zit dan weer de autoplay gevolgd door de bekende ronde spin knop. Rechts van deze spin knop zit de max bet button, druk je hier op dan speel je in een keer met het maximaal aantal lijnen en het hoogste level niveau. En als laatste komt de niet geheel onbelangrijke button, de coin value, waar je instelt met welke muntwaarde je per spin wilt spelen en waar je kan kiezen uit € 0.01, € 0.02, € 0.05, € 0.10, € 0.20 en € 0,50. Het videoslot kent een aantal leuke features zoals wilds, expanding wilds, free spins en een uitgebreide free spin bonus game en geeft je met z’n hoge uitbetalingspercentage van 96,7 % een reëel kans om wat te winnen.

De wild

De wild komt bij Secret of the Stones voor op alle rollen en is de vervanger voor alle andere symbolen (exclusief het scatter symbool) als het een win op een bet line kan maken.

De scatter bij Secret of the Stones

Het scatter symbool bij Secret of the Stones kan leiden tot hoge prijzen. Via dit symbool wordt immers de free spin modus geactiveerd. Bij 3 of meerdere scatter symbolen krijg je 10 free spins.

Free spins modus bij Secret of the Stones

Voor af gaand aan de free spins van Secret of the Stones zal er naverwant de hoeveelheid scatter symbolen er zijn gevallen eerst een free bonus collect level worden opgestart. Hierbij kan je max 5 beurten krijgen, het is de bedoeling om tijdens deze beurten een steen uit te kiezen. Achter de stenen zitten bonussen die gebruikt worden bij de free spins. Bij het kiezen van de stenen maak je kans op:

-Multipliers
Bij de multiplier krijg je een aantal van 1 of multipliers erbij. De multiplier geeft aan met hoeveel de gewonnen prijzen tijdens de free spin modus worden vermenigvuldigd en er kan een max gehaald worden van 8 multipliers.
-Extra free spins.
Hierbij zijn extra free spins te winnen naast de al gekregen free spins. Je kan bij het kiezen van deze steen 2 tot en met 10 free spins extra krijgen.
-Wild reels.
Krijg je bij een gekozen steen wild reels dan zal de tweede en vierde rol in z’n geheel een wild worden gedurende de free spins.
-Extra wild symbolen.
Komt er een extra wild symbool achter een gekozen steen tevoorschijn dan zal de hert en of de uil symbolen van het spel tijdens de free spins veranderen in een wild.

Tijdens deze free spin modus kunnen er opnieuw scatter symbolen vallen. Vallen er minimaal 3 dan staat opnieuw het bovenstaande je te wachten. Door deze free bonus collector zal je veel prijzen winnen.

Inzet

Je komt tot de minimale en maximale inzet bij Secret of the Stones door de minimale of maximale getallen te kiezen bij de bet lines, level niveau en de coin value en deze met elkaar te vermenigvuldigen. Je komt dan uit op de volgende bedragen per spin.
De minimale inzet van het videoslot is €0,01.
De maximale inzet van het videoslot is €125,-.