Secrets of Horus

Secrets of Horus Video Slot

De Egyptenaren geloven dat Horus een god is die zijn vleugels over de aarde spreid. In landen als Egypte en Griekenland zijn er ontzettend veel goden en alle hebben ze een eigen verhaal. Met dit verhaal neemt Netent je mee naar het oude egypte waar dat je allerlei geheimen zal gaan ontdekken. Het oude Egypte staat voornamelijk bekend om zijn piramides en tempels en dat is dan ook precies wat je in dit videoslot terug zal gaan vinden.

Aan de graphics zal het in ieder geval niet liggen aangezien die er uitstekend uitzien in dit videoslot. Heb jij dus altijd iets met Egyptische mythologie gehad dan sluit dit videoslot van Netent daar uitstekend op aan. Veel online videoslots zijn zo gemaakt dat je het bij Netent Ipad ook kunt spelen. Dit is bij dit videoslot nog niet het geval maar dit zit er zeker aan te komen.

Belangrijke Details

Het online videoslot zal je spelen met de keuze uit 1 tot en met 20 winlijnen. op 5 rollen die niet te verstellen zijn. In het videoslot zullen geen spectaculaire bonusspellen zitten maar natuurlijk zit er wel het bekende scatter en wild symbool in. Het symbool van de wild zal het symbool van de god Horus zelf zijn. Het scatter symbool daarin tegen zal het symbool zijn van de scarabee dit symbool heeft wel iets weg van een kever alleen zitten er gekleurde vleugels aan verbonden. Bij een scatter zijn er ook vaak free-spins te behalen en dat is wat dit symbool ook zo intressant maakt. In de paytable van dit videoslot kan je altijd nog eens eenvoudig teruglezen hoeveel een symbool op zich waard is.

Zo’n paytable zit niet alleen in het videoslot Secrets of Horus maar ook in de andere Netent videoslots zoals Secret of the stones, Scarface en Robin Hood. Je hebt tijdens dit videoslot Secrets of Horus veel kansen op prijzen want het spel heeft een uitbetalings percentage van maarliefst 96 %. Dit betekend dat er maar 4 procent kans is dat je op een spin geen prijs pakt.

Scatter symbool Secrets of Horus

In dit online videoslot heb je het scatter symbool van de scarabee maar 2 x nodig om er een leuke prijs uit te slepen. Het liefst heb je met een scatter natuurlijk de free-spins maar daar is dan nog wel een symbool extra voor nodig. Als je namelijk 3 van deze scatter symbolen willekeurig op je rollen krijgt dan krijg je 15 free-spins. Tijdens deze free-spins zal er een vermenigvuldiger zijn. Deze vermenigvuldiger zal afhangen van het aantal scatter symbolen die op je rollen vallen Als je namelijk 4 van deze scatter symbolen op je rollen krijgt dan ontvang je een verdubbelaar van x 4 en heb je er 5 dan ontvang je een verdubbelaar van x 5.

Wild symbool Secrets of Horus

Het wild symbool kan ook in Secrets of Horus elk ander symbool vervangen. Op die manier word het een stuk eenvoudiger voor je om een leuke prijs uit het videoslot te slepen. Daarnaast kan je ook voor 2 of meer van de zelfde wild symbolen op de zelfde winlijn hele leuke prijzen verwachten.

De inzet

Je kan de inzet van Secrets of Horus bepalen door het aantal winlijnen aan te passen maar ook door je bet level te veranderen. In dit videoslot zijn er 4 verschillende bet levels waar je uit kunt kiezen. Ook kan je de muntwaarde aanpassen waardoor je bet omhoog of omlaag kan gaan. De muntwaardes waar je uit kunt kiezen in dit videoslot zijn. 0,02, 0,05 ,0,10,0,20 en 0,50 . De hoogste inzet die je kan doen in dit videoslot is 40 euro en de laagste is het kleine bedrag van 2 cent per druk.