Silent Run

Silent Run Video Slot

Een oorlog op zee, duikboten zijn daarbij onmisbaar en zijn een vaste strategie van elk leger. Zonder ze te waarnemen kunnen ze plots toeslaan en m et hun torpedo’s in een klap een boot vernietigen. Is dit gebeurt dan gaan ze er snel en stil vandoor. Hier komt ook de naam Silent Run van het Netent videoslot vandaan. Een videoslot met een mooi bonus spel en veel wilds op de rollen. En slot welke net als Secret of Horus, Secret of Stones en Scarface goed scoort onder de Netent fans.

Videoslot details door Netent Ipad

De opbouw van Silent Run is op z’n Netents. 5 rollen, 25 winlijnen en een uitbetalingspercentage van 96,1% zullen je een grote kans van slagen geven. De 10 level niveaus, 6 verschillende coin waarden(€ 0.01, € 0.02, € 0.05, € 0.10, € 0.20 en € 0,50) zijn eenvoudig door een druk op de knop in te stellen.

Ook kan je gebruik maken van de handige max bet knop die ervoor zorgt dat je met een druk meteen met de maximale level inzet speelt. Wil je de rollen automatisch laten draaien dan kan deit door op de autoplay te drukken. Er verschijnt dan een keuze menu waarin je kan kiezen voor 10 oplopend tot 1000 auto spins. Belangrijke features die je tijdens het spelen tegen kan komen zijn de wild, echo wild en het bonus spel.

De wild

De wild symbolen kunnen bij Silent Run vallen op de eerste, tweede, derde en vierde rol. De wild zal zich transformeren tot elk ander symbool met uitzondering van de Echo Wild en de Echo Bonus wanneer dit een winnende combinatie tot gevolg heeft.

Echo wild bij Silent Run

De echo wild is een wild zoals je die nog niet bent tegen gekomen in een van de andere Netent videoslots. De echo wild zal als hij valt alleen vallen op rol 3. Verschijnt er een echo wild op rol 3 dan zal deze wild een echo uitstralen om zo andere verborgen wilds op te sporen. Bij deze feature kunnen er 1 tot en met 14 extra wilds zomaar tevoorschijn komen.

Echo bonus spel van Silent Run

Het bonus spel van Silent Run is een spel dat je om 2 redenen niet snel zal vergeten. Ten eerste het geniale ontwerp en ten tweede de te winnen prijzen.

Verschijnt er op rol 3 een echobonus symbool die door middel van een echo signaal torpedo’s op de rollen opspoort. Hierdoor kunnen er tussen de 2 en 5 torpedo’s gevonden worden. Elke gevonden torpedo staat voor een multiplier en een kans om een schip te torpederen in het bonus spel. In het bonus spel zelf verschijnen er een aantal boten die te zien zijn door een periscoop. Kies een boot en stuur er een torpedo op af, de gekozen boot zal hierdoor zinken en een prijs zal gewonnen worden. Voor ieder schip staat zo een andere prijs en de gewonnen prijzen zullen vermenigvuldigd worden met de van tevoren verkregen multipliers. Het ultieme doel is om het schip er tussen uit te vinden welke een big win zal opleveren.

Inzet

De inzet bij Silent Run is te bepalen met de coin waarde en het niveau van de level. Zoals je bij de videoslot details al hebt kunnen lezen is er bij de coin waarde te kiezen uit: € 0.01, € 0.02, € 0.05, € 0.10, € 0.20 en € 0,50 en bij het level uit 10 verschillende niveaus. Passen we dit toe dan komen we tot de volgende conclusie:
Het minimale in te zetten bedrag bij dit videoslot is 0,01 coin x 1 level x 25 win lijnen = €0,25.
Het maximale in te zetten bedrag bij dit videoslot is 0,50 coin x 10 level x 25 win lijnen= €125.