Simsalabim

Simsalabim Video Slot

Het is niet geheel duidelijk wanneer goochelen is ontstaan. Wel is er een theorie over het ontstaan van goochelen. Deze theorie luidt als volgt: Het goochelen is uitgevonden door de sjamanen, de sjamanen probeerden door het uitvoeren van illusies macht en aanzien te krijgen. Deze illusies is uitgegroeid tot het bekende goochelen van hedendaags. Ook zijn er nog steeds mensen die beweren over natuurlijke krachten te bezitten. Een goed voorbeeld hiervan is Uri Geller welke geregeld mensen versteld laat staan met wat hij allemaal weet te bewerkstelligen. En wat dacht je van Dynamo de britse goochelaar, als je hem zo mag noemen, die wekelijks op discovery te zien is. Een ding is zeker goochelaars boeit mensen en zal altijd blijven boeien. Netent heeft daarom zijn collectie uitgebreid met Simsalabim een videoslot dat gaat over toveren.

Ben je geïnteresseerd en bereid om een leuke prijs uit de grote hoed te toveren klik dan op een banner die je op de site van Netent Ipad kan vinden en speel het spel bij een van de bij ons aangesloten betrouwbare casino’s.

Het videoslot Simsalabim

Het videoslot simsalabim heeft een bonusspel dat net weer iets anders is als bij videoslots zoals Silent run, Secret of the Stones en Secret of Horus. Het aantal winlijnen (25)en rollen (5) is geen uitzondering, het uitbetalingspercentage met 97,5 is dat wel. Er zijn maar weinig videoslots die tot zo’n hoog uitbetalingspercentage komen. Ook zijn er de scatter symbolen, free spins en wild symbolen die voor spektakel zorgen bij dit Netent videoslot. De instellingen bij de winlijnen, bet level en de muntwaarden bepalen de uiteindelijke inzet waarmee dit slot te spelen is.

Het wildsymbool

Het wildsymbool is de goochelaar zelf, de goochelaar zal niet alleen zichzelf omtoveren tot een van de andere symbolen (except het scatter en bonus symbool) als dat een win kan geven. De goochelaar brengt ook nog eens mooie prijzen met zich mee als er 2 of meerdere ervan op de rollen voorkomen. Aan deze wild zit namelijk een multiplier gekoppeld welke bij 2, 3, 4 en vijf wilds een uitkering opleveren van respectievelijk 5, 200, 2000 en 7500 keer de inzet.

Het scatter symbool

Net als bij de wild levert het scatter symbool een extra multiplier prijs op als er 2 of meer vallen. Voor de scatter geldt daarnaast dat het ook nog free spins op kan leveren als er 3 of meer vallen. Zetten we dit achter elkaar dan komen we voor het scatter symbool uit op het volgende.

  • 2 scattersymbolen is een multiplier van 2.
  • 3 scattersymbolen is een multiplier van 4 + 10 free spins.
  • 4 scattersymbolen is een multiplier van 25 + 20 free spins.
  • 5 scattersymbolen is een multiplier van 200 + 30 free spins.

Free spins

Ontstaat er een winnende situatie tijdens de free spins van Simsalabim dan wordt deze verdriedubbeld. Verder zijn er extra free spins te winnen en komt ook het bonus symbool voor op. Voor de prijzen van de free spins geldt hetzelfde als de prijzen bij het basis spel. Ze moeten op een geselecteerde winlijn vallen en opeenvolgend op de meest linkse rol beginnen. Voor de scatter geldt overigens dat het niet uitmaakt waar ze vallen niet zoals bij Blood Suckers waar ze allemaal op een rij moeten vallen. Al is dit niet het leukste spel maar toch wel aantrekkelijk om te spelen aangezien de uitbetaal percentage erg hoog ligt.

Bonus spel

Bij het bonusspel dien je konijnen uit een hoed te toveren. Het bonus spel zal opstarten als er 3 opeenvolgende bonus symbolen op een winlijn vallen gezien vanaf uiterst links.In het bonus spel staan er 12 hoeden op een tafel en in de meeste hoeden zit een konijn. Elke tevoorschijn getoverd konijn zal een aantal punten met zich meebrengen. Kies je een hoed waar geen konijn uit komt dan is het bonusspel voorbij en begin je weer bij het basis spel of ga je verder met de free spins.

De inzet

De Simsalabim inzet is variable en kan je instellen naar eigen keus. Je kan hierbij kiezen uit 10 verschillende level viveaus, max. 25 winlijnen en verschillende coin value met een waarde van € 0.01, € 0.02, € 0.05, € 0.10, € 0.20, € 0,50 en €1,-.
De minimale inzet voor het slot is €0,25 en de maximale inzet is €250,-
Is er nog het een en ander onduidelijk dan kan je er nog altijd de even paytable openen. Hierin is alles terug te vinden over dit videoslot.