South Park Reel Chaos

South Park Reel Chaos Vdeo Slot

Dit videoslot is de opvolger van het spel South Park Reel Chaos. Waar je in het eerdere spel de basis nog kreeg waar de animatie serie zoal over ging zal je in dit spel meer op de verhaallijn in gaan. Het is namelijk zo dat in de echte serie ze ook in een superheld rol te vinden zijn. Zo zal je Butters gaan aantreffen in de rol van Professor Chaos. De andere symbolen die je zal gaan aantreffen hebben ook betrekking op dit verhaal. Ze zijn namelijk allemaal in de superhelden rol.

Wat ook in de normale serie het geval zal zijn. Er is namelijk een speciaal thema in het geheel verweven waarin je de verschillende elementen die je ook in het slot zal zien terug zal gaan ontdekken. South Park is natuurlijk een serie waar humor een hele belangrijke rol speelt. Dit is dan bij het slot South Park Reel Chaos ook niet anders. Het zit namelijk boordevol met leuke symbolen en andere elementen die het spelen ervan maken tot een ware ervaring. Je zal verder in het slot verschillende effecten wat betreft geluid gaan horen zoals ook het geval is bij Go Bananas van Netent. Dat is namelijk ook een slot waar verschillende dingen om je heen zullen gaan gebeuren

Videoslot details

Wanneer je zal gaan spelen op South Park Reel Chaos zal je 5 rollen gaan tegenkomen en over die rollen een aantal vaststaande wed lijnen dit zullen er 20 in totaal zijn. Ook zal je verschilende wild symbolen gaan vinden. Het is namelijk zo dat iedere superheld die je tegen zal gaan komen op het slot een eigen speciaal element heeft. De symbolen van Cartman, Kenny en Kyle zijn namelijk symbolen voor wilds. Dit zullen niet allemaal de zelfde soort wilds gaan zijn maar dat zal je in een vervolg van het slot gaan ontdekken. Een wild is een symbool die de plaats in kan nemen van de andere symbolen. Op die manier krijg je meer mogelijkheden op prijzen op het slot. Want er zal dan eerder iets op je wed lijnen gaan vallen.

Ook kan je free spins gaan winnen met de hulp van het symbool van Stan in South Park Reel Chaos. Die free spins kan je vrij gaan spelen in het spel wanneer je bepaalde symbolen op je rollen zal gaan krijgen. Ook zit er een bonusspel in wat te maken heeft met mintberry crunch. In South Park Reel chaos is in ieder geval niets te gek.

Inzet en paytable South Park Reel Chaos

Je kan net als op het spel Cosmic Fortune op een aantal verschillende manieren gaan inzetten op dit online videoslot. Een van de mogelijkheden om dit te doen is door goed te gaan kijken naar je betlevel. Ook is de mogelijkheid om dit aan te passen door je coin value. Als je dit namelijk ook op de juiste manier doet in South Park Reel Chaos zal je zelf gaan ontdekken wat voor een mooie dingen je zoal kan doen met je inzet.

In de paytable kan je al de andere informatie vinden die je eventueel nodig zal gaan hebben in een verder vervolg van het spel. Je kan dus allerlei verschillende dingen gaan zien over South Park Reel Chaos. Een mogelijkheid wat je kan gaan vinden is bijvoorbeeld hoeveel prijzen je kan gaan winnen en ook wat de prijzen zullen gaan zijn. Als je andere dingen wil weten over South Park Reel Chaos bijvoorbeeld hoeveel mogelijkheden op wilds er zijn dan kan je dat ook altijd nog terug vinden in het spel. Het is een hele handige tabel namelijk waar je over dit slot en andere van Netent iPad al je informatie kan gaan halen