South Park

South Park Video Slot

South Park is een Satirische animatie serie. Het zit boordevol humor en onderwerpen die voor velen een taboe zijn. De satire die de animatie serie bevat zijn speciaal gericht op bekende personen, nieuws artikelen die hot zijn en vooral ook op de Amerikaanse samenleving. De populaire animatie serie heeft als doelgroep tieners boven de 12 jaar en volwassenen en is niet geschikt voor de jongere door het grof taalgebruik en seksueel getint gedrag wat in de serie voorkomt.

Het gaat over 4 kinderen die allen afkomstig zijn en wonnen in South Park, een berg dorp gelegen in Colorado. Kyle Broflovski, Stan Marsh, Eric Cartman en Kenny McCormick beleven samen de spannendste avonturen. Ze raken verzeild in de meest vreemde situaties en dit wordt gecombineerd met de nodige dosis humor.

Het videoslot

Het videoslot van Netent Ipad compatable wordt South Park touch® genoemd en is al net zo populair als de tv serie. Ook in dit videoslot komen Kyle Broflovski, Stan Marsh, Eric Cartman en Kenny McCormick terecht in verschillende situaties waarbij net als in de serie de nodige humor aan toegevoegd wordt.

South Park videoslot details

Het videoslot bestaat uit 25 win lijnen welke verdeeld zijn over 5 rollen bestaande uit 3 rijen. Het uitbetalingspercentage van het slot ligt zoals we van Netent gewend zijn hoog op 96,7. De spelsituaties die bij dit videoslot voor kunnen komen zijn er veel. Het wild symbool, sticky wilds, vrije spins, en verschillende bonus levels waaronder een aantal mini bonuslevels zijn de features die dit slot zo aantrekkelijk maken. Andere Netent videoslots met veel bonus levels zijn Fisticuffs, Aliens, Gonzos Quest.

South Park reguliere wild symbool

Het wild symbool in het spel komt voor in zowel het basis spel als bij de Kyle Broflovski spins. Hierbij kan het reguliere wild symbool de waarden aannemen van alle andere symbolen met uitzondering van de symbolen die een bonus vertegenwoordigen. De combinaties die door de wild aangegaan kunnen worden om zodoende een win te creëren zal volkomen automatisch geschieden.

Het Eric Cartman mini bonus spel en de Beefcake

Bij het minibonus spel van Eric verschijnt er een wild blok dat de beefcake wild wordt genoemd. Dit blok kan de tweede, derde en vierde rol geheel bedekken. Het vervangt alle ander aanwezige symbolen met uitzondering van bonus symbool van het spel. Door dit bonus level kan de winst enorm oplopen.

Het minibonus spel Terrance en Phillip

Krijg je dit minibonus spel dan zullen er 3 wildsymbolen geplaatst worden op de eerste, derde en vijfde rol. Dit geschiedt geheel willekeurig, bij ieder nieuw mini bonus spel kunnen de plaatsen van de wilds anders zijn.

De vier grotere bonusspellen

De vier grotere bonus spellen van South Park zullen getriggerd worden door 3 bonus symbolen. Het bonus symbool op de vijfde rol bepaalt dan welk van de 4 bonus levels er gespeeld gaat worden.

Bonuslevel Kyle

Het South Park Kyle bonus level bestaat uit 10 vrije draaien. Het is mogelijk om tijdens dit bonuslevel opnieuw vrije spins te winnen. Het kan voorkomen dat op de vijfde rol een Ike wild symbool valt, gebeurt dit dan zal Kyle Ike over de rollen trappen waardoor er 3 mogelijke situaties ontstaan. 1 Er worden 3 nieuwe vrije spins gegeven. 2 Er komt een multiplier tot aan 10 keer vrij. 3 Er komt een bepaald aantal punten vrij welke bij de al bestaande aantal punten worden opgeteld.Dit bonus level stopt wanneer men door de aantal vrije spins heen is.

Bonuslevel Stan

Bij dit South Park bonuslevel kotst Stan over Wendy heen. De kots zal op de rollen verschijnen en blijven plakken in de vorm van een sticky wild. Deze wilds blijven 2 re spins lang op de rol plakken en zullen winnende combinaties aangaan waardoor de prijzen binnen stromen.Kots Stan na de 2 re-spins opnieuw dan gaat dit bonuslevel verder. Stopt Stan met kotsen dan is het over en wordt het basis spel opgestart.

South Park bonuslevel Cartman

Vind de gezochte personen die verstopt zitten achter de struiken door op de struik te sproeien. Elke keer wanneer er een persoon achter de struiken vandaan komt krijgt men punten. Vind men 2 personen achter een struik dan wordt de winst die behaald is gedurende dit bonus level verdubbeld. Komt er een persoon in de vorm van een Hard rocker achter de struik vandaan dan start dit bonus spel opnieuw op. Het spel eindigt wanneer er 2 keer over een agent wordt gespoten.

Bonuslevel Kenny

Bij dit South Park bonus spel krijgt men 3 levens. Het is de bedoeling om voor dat de levens op zijn Kenny aan de overkant van de straat te krijgen. de straat is verdeeld in verschillende zones, De punten winst zone waar Kenny punten kan winnen en de multiplier zone waar keny verschillende multipliers kan winnen. . De gevaren zone waar punten te behalen zijn maar waar Kenny ook een ongeluk kan krijgen. Bij ieder ongeluk zal er een leven afgaan. Wordt de overkant gehaald zonder een leven te verspillen dan komt er een bonus vrij van 2500 punten. Het videoslot South Park touch® is te spelen met een minimale inzet van €0,25 en een maximale inzet van €125,- per draai.