Space Wars

Space Wars Video Slot

Dit online videoslot van Netent zal gaan over een ruimte oorlog tussen 5 verschillende alien volken. Deze verschillende volken hebben allerlei mooie rijkdommen die door jou bemachtigd kunnen worden. In het videoslot Space Wars zitten namelijk 5 aliens die allen van een andere planeet komen. Om de een of de andere reden kunnen deze volken het niet zo goed met elkaar vinden.

Er zitten 5 verschillende leiders in het spel verwerkt alle hebben ze ook een kind of broertje die ook in het spel zit en daardoor is het al met al een compleet videoslot. Aan de graphics zal het in dit videoslot zeker niet liggen aangezien dit er zeer verzorgd uitziet. Ook het achtergrond melodietje zal helemaal in het thema passen. Wil jij dus eens weten hoe het is in de ruimte dan is dit videoslot daar zeer passend voor. Je zal niet alleen de ruimte hier van dichtbij meemaken maar ook de rivaliteit die er tussen de verschillende volken speelt. Het spel is op dit moment alleen nog maar te spelen op de computer. De verwachting is wel dat een populair spel als dit ook snel voor Netent Ipad word uitgebracht.

Details videoslot

Het videoslot Space Wars heeft standaard 40 winlijnen die verspreid zitten over 5 rollen. Dit videoslot van Netent verschild wel een beetje van videoslots als South Park, Simsalabin en Silent Run. in Space Wars komt namelijk geen scatter symbool voor. Een wild symbool is wel te vinden in het videoslot en die kan je dan ook hele hoge prijzen opleveren. Het wild symbool zal gewoon een vierkant symbool zijn met daarin wild geschreven. Ook is er in dit videoslot een paytable aanwezig waar je in een oogopslag heel eenvoudig terug kan zien met welke symbool de hoogste prijzen zijn te halen en ook hoeveel symbolen je bijvoorbeeld nodig hebt om een bonusspel te activeren.

Wild symbool Space Wars

Het wild symbool in Space Wars kan ieder ander symbool vervangen om op die manier meer winkansen te maken. In dit online videoslot komen de wild symbolen voor op rol 2 en 4. Ook tijdens de re-spins kunnen er in dit videoslot wild symbolen vallen waardoor de kans op mooiere prijzen ineens een stuk groter word. De wilds zijn in dit videoslot stacked symbolen en dit wil zeggen dat ze als het waren als blokken op elkaar gestapeld worden. Dit gebeurt niet alleen in het gewone spel maar ook tijdens de re-spins.

Re spins

In het videoslot Space Wars zit een soort van cloning pod waarmee je een nieuwe spin kunt winnen. Als je namelijk een prijs krijgt op een van je winlijnen dan zal het symbool waarmee je prijs hebt gekregen in de cloning pod worden gedaan. Deze symbolen worden dus gekloond of te wel vermenigvuldigd en zullen in de re-spin die daarop volgt aan de rol worden toegevoegd. Dit is dus een soort van bonusspel wat ook echt iets toevoegt aan het videoslot.

Inzet

De inzet bij Space Wars kan ontzettend variëren net zoals in de andere videoslots dit komt omdat je bij de videoslots van Netent het bet level en de coinvalue aan kan passen. Het betlevel kan je bepalen door middel van te kiezen tussen 10 cijfers. Des te lager je betlevel des te lager je inzet zal zijn. Dit geld precies hetzelfde voor het aanpassen van je coinvalue. Je kan namelijk kiezen tussen 0,01, 0,02, ,0,5, 0,10, 0,20 en 0,50 Als je met een lage coinvalue speelt dan zal je inzet dus automatisch ook omlaag gaan omdat je niet meer met van die hoge bedragen speelt. Als je gaat kijken naar de kans van slagen op dit videoslot dan is deze zeer hoog te noemen. Dit komt voornamelijk omdat er 96,8% kans is dat je prijs valt er zitten dus een hele hoop re-spins aan te komen.