Spellcast

Spellcast Video Slot

Het videoslot Spellcast is een slot dat gaat over heksen en tovenaars. In deze videoslot speelt de vloek van de tovenaars een rol. Zorg ervoor dat er geen negatieve vloek over je wordt uitgesproken. Is dat wel en draai je verlies dan is het aan jou om met een spreuk uit het toverboek dit om te zetten zodat het spel winstgevend gaat worden. Lukt het je niet om de negatieve vloek te doorbreken speel dan eerst een ander slot zoals Simsalabim, Space wars of South park.

Werking en videoslot details Spellcast

Het videoslot is makkelijk bedienbaar met de buttons waarbij duidelijk staat waar ze voor dienen. Met de grote groene button met 2 halfronde pijlen laat je de rollen spinnen. Gaat dit niet snel zat naar je zin dan kan dit versneld worden door 2 maal achter elkaar op deze knop te drukken.

Links en rechts van de grote groene button bevinden zich de pijlvormige buttons bet lines en max bet. Met de bet lines button kan je stapsgewijs het aantal winlijnen instellen. Het maximaal aantal winlijnen dat je kan kiezen is 20. Dit kan ook op een snellere manier door op het getal van het aantal winlijnen waar je mee wilt spelen te drukken welke zich links of rechts van de rollen bevindt. Wil je met het hoogste level niveau spelen en met het maximaal aantal winlijnen dan kan je dit doen door op max bet te drukken. Je hoeft dan niet alles apart handmatig in te geven. Wil je toch met een lager levelniveau spelen dan kan je dit instellen bij bet level.

Kies een Niveau

Hier kan je kiezen uit 4 verschillende niveaus. Wat rest is de coin value, in het Nederlands genoemd de munt waarde. De muntwaarde dient altijd met de hand ingesteld te worden en wordt niet veranderd als je op max bet drukt. Bij de munt waarde kan je kiezen uit: € 0.02, € 0.05, € 0.10, € 0.20 en € 0,50. Je kan er ook voor kiezen om het videoslot op de automatische stand te zetten, dit doe je door de autoplay knop in te drukken.Het videoslot zal dan het ingestelde aantal spins automatisch draaien.

Het totale uitbetalingspercentage van dit 5 rollen videoslot ligt op 96%. En de grote winsten zijn te behalen met rechtstreekse prijzen, fress spins waarvoor het scattersymbool van belang is en natuurlijk met het wild symbool. Netent Ipad besteed hieronder aandacht aan het wild symbool, scattersymbool met de bijbehorende free spins en de maximale en minimale inzet.

Het wild symbool

Tabel Wild van het Spellcast symbool (het wildsymbool bij Spellcast is de tovenaar) .
Aantal symbolen Multiplier
1 = –
2 = 10
3 = 250
4 = 2.500
5 = 10,000
De wild zal niet alleen als vervangend symbool optreden (vervanger voor alle symbools behalve het scatter symbool), bij minimaal 2 wilds treed er zoals je hierboven kan zien ook een multiplier in werking. Het aantal multipliers geven aan met hoeveel de inzet wordt vermenigvuldigd als je een bepaald aantal wilds op de rollen krijgt. De winnende combinaties van de wild met andere symbolen worden verdubbeld.
Het scatter symbool en de free spins bij Spellcast (het scatter symbool bij Spellcast is de glazen bol).

Aantal symbolenMultiplier Aantal free spins
100
220
3515
42515
550015
Free Spins en Multiplier Spellcast


Net als bij de wild geven het aantal multiplier aan met hoeveel de inzet wordt vermenigvuldigd bij een x aantal scattersymbolen. Je kan hierboven zien dat er free spins gewonnen kunnen worden bij 3 scatter symbolen of meer. Bij de free spins modus krijg je gratis spins waarbij de prijzen die je wint verdrievoudigd worden. Ook is het mogelijk om extra free spins te winnen welke worden opgeteld bij de resterende free spins welke eerder gewonnen zijn.

De minimale en maximale inzet bij Spellcast

De minimale inzet van het videoslot is:
1 aantal winlijnen x bet level 1 x coin value van €0,02= €0,02.
De maximale inzet van het videoslot is:
20 aantal winlijnen x bet level 4 x coin value van €0,50= €40,-