Spiñata Grande

Spiñata Grande Video Slot

In dit online slot van Netent zullen we het gaan hebben over de piñata dit is een traditioneel gebruik wat zijn oorsprong niet kent in wat vele mensen denken Mexico maar in China. Omdat veel mensen het toch kennen als een Mexicaans spektakel zal dit dan ook de omgeving zijn waarin je, je zal gaan bevinden. De piñata word voornamelijk gebruikt op vrolijke evenementen en dat is aan het slot af te lezen.

In Spiñata Grande zullen de vrolijke symbolen je namelijk om de oren gaan vliegen. In de Mexicaanse cultuur word dit meestal gebruikt wanneer er iets te vieren is en de piñata is dan gevuld met snoep. In dit slot, Spiñata Grande van Netent zal deze niet gevuld zijn met snoep maar met hele aantrekkelijke prijzen. In de mobiele variant is het spel ook te spelen wat er voor zorgt dat je iedere dag kan gaan genieten van het spel. Het mobiele spel zal je net als de mobiele variant van het spel Starburst gewoon kunnen gaan vinden in de casino’s.

Je hebt dus altijd genoeg keuze om het spel te gaan spelen wat het beste bij jou past. Dit zal voor veel mensen toch het spel Spiñata Grande zijn omdat dit een van de nieuwere en meest complete spellen is die Netent op de markt heeft gebracht.

Videoslot details Spiñata Grande

Op het slot zal je een vast aantal wed lijnen tegen gaan komen dit zullen er 40 zijn die je dus niet meer zal kunnen gaan verstellen. Deze wed lijnen zullen verdeeld gaan zitten over 5 rollen die het slot rijk is. Ook zal je in dit slot net als in het spel Steam Tower een wild symbool tegen gaan komen. Dit zal niet zomaar een wild symbool zijn maar een kolossale wild. Deze kunnen 3 bij 3 vlakken zijn en 2 bij 2 vlakken waardoor je veel kans hebt om goede combinaties op je rollen te krijgen. Het symbool in Spiñata Grande kan namelijk al de symbolen vervangen die het slot rijk is behalve die van de scatter en het bonusspel.

Dan komen we gelijk bij het volgende punt want je zal ook een klein minislot aan gaan treffen in de complete gokkast. Er zal dan een piñata kapot worden geslagen en je krijgt 9 kleine vlakken te zien waar symbolen in zullen gaan spinnen. Dit zal ook in de Netent iPad variant van dit spel aanwezig zijn. Het spel is heel compleet en een scatter mag dan ook niet gaan ontbreken een scatter is een symbool wat voor free spins zal gaan zorgen en daar zullen de meeste mensen toch wel warm voor lopen.


Inzet en paytable

In een slot waar de maximale inzet een bedrag is van 200 euro wat dus het geval is in Spiñata Grande wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat je niet teveel in zal gaan zetten. Dit zal je kunnen gaan doen met de knoppen die je rechtstreeks op je scherm aan zal gaan treffen zoals ook het geval zal zijn in het spel Jack Hammer van deze aanbieder.

Je zal hier dus een middenweg in moeten gaan kiezen wat niet zo moeilijk is want de minimale inzet op het slot is 20 cent. In de paytable van het slot zal je nog meer informatie kunnen gaan vinden die belangrijk zijn voor het geheel. Snap je dus niet precies hoe het werkt met het slot dan kan je nog altijd hier in terug gaan vinden hoe het gaat in het spel Spiñata Grande. Ook op je mobiel zal je hetzelfde principe tegen gaan komen waar je dus ook alles kunnen gaan vinden wat van belang is.