Starburst

Starburst Video Slot

Starburst is een van de bekendste videoslots die door Netent wordt aangeboden. Het is eenvoudig van opzet en dit is de reden dat dit videoslot populair is onder zijn spelers. Het slot is uitgevoerd in maar liefst 10 winlijnen die van links naar rechts worden berekend maar ook van rechts naar links. Met de juiste inleg in combinatie met het maximale aantal winlijnen, kan u al snel veel credits winnen. Dit kan oplopen tot maximaal 50.000 punten.

Starburst videoslot details

Dit videoslot van Netent heeft een hoog theoretisch uitbetalingspercentage wat kan oplopen tot 96,1 %. Het scherm is opgebouwd uit 5 kolommen die na elke beurt beginnen te spinnen. Elke kolom is voorzien van 3 afbeeldingen. De instelbare 10 lines, level bepalen uw bet. Uw prijs wordt berekend door uw bet in combinaties met uw coin value. Deze kan u alle drie naar boven of naar beneden bijstellen. Maar dat is niet alles. Als u de juiste combinatie van afbeeldingen heeft dan worden de prijzen van beide kanten berekend.

Symbolen en de wild

Starburst is een videoslot waarbij de sterren en vonken van uw scherm af spatten. De naam van het videoslot doet u al vermoeden dat de ster in het spel een belangrijke positie in het slot inneemt. Dit betekend niet dat andere symbolen ook een succesrijke waarde in het slot hebben. Het is belangrijk om te weten dat elk symbool een andere opbrengst kan opleveren. De edelstenen hebben een lagere waarde dan bijvoorbeeld het symbool van de Bar en de zeven. Waarbij de edelstenen per kleur ook nog verschillende hoogte aan credits kan opleveren. Bent u benieuwd naar de hoogte van de prijzen in combinatie met uw ingestelde winlijnen. Wellicht dat de Paytable u meer inzicht geeft. Deze kan u in het menu terugvinden.

Maar het speciale symbool de ster zorgt ervoor dat het symbool uitklapt over de gehele kolom en u krijgt een re-spin. Dit kan ervoor zorgen dat deze wild leidt tot een winnende combinatie bij Starburst. Mocht er na de re-spin wederom een ster verschijnen dan zal dit proces zich opnieuw herhalen. U kan maximaal 3 re-spins krijgen want de sterren komen alleen voor op kolom twee, drie en vier. Als u een prijs heeft gewonnen, worden de punten automatisch bij uw totaal opgeteld en keert u weer terug naar het spel. Bij Starburst hoeft u niet te zoeken naar de Free spins. De optie is in dit videoslot niet aanwezig. Als u liever een ander spel wilt spelen waarbij de Free spins wel aanwezig zijn dan raad Netent Touch Aliens, Big Bang of Mega Fortune aan.

Inzet en de te winnen credits

De winlijnen van Starburst, worden van links naar rechts berekend en andersom. Houdt u wel rekening mee dat de hoogste uitbetaling zal plaatsvinden als er 2 winnende combinaties op 1 actieve winlijn valt. Alle winlijnen zijn bij Starburst door de speler aan te passen. U heeft de keuze om met 1 tot 10 winlijnen in te stellen. Dit is ook mogelijk met de Level. Het hoogst in te stellen level is 10. Deze 2 opties, die u naar wens kan instellen zijn belangrijk voor uw Bet. Daarnaast is de coin value belangrijk. De muntwaarde varieert van 0,01 tot 1,00. Onderaan uw scherm heeft u een duidelijk overzicht wat uw totaal aan credits is, uw bet waarmee u speelt en uw laatst gewonnen punten.

Overige features

Elk spel van Netent is uitgevoerd met Autoplay zo ook Starburst maar daarnaast mag men niet de Starburst Touch versie vergeten die dus op de Ipad te spelen is. Onder het menu kan u deze instellen. Tevens ziet u de bet settings, de spin settings van de autoplay, de instelling van de muziek, de paytable en een korte uitleg over de spelregels. Het laatste tabblad is de Game History. Deze zal alleen toegankelijk zijn als u speelt voor geld.