Steam Tower

Steam Tower Video Slot

Als je van mythische wezens houd dan kan dit spel wel aan je collectie toegevoegd gaan worden. Het is namelijk zo dat er een mythische wending aan het spel zit. Als je het sprookje Joris en de Draak kent zal dit spel er bekend voor je uit gaan zien. Het is alleen de moderne variant er van. In het sprookje zal de koningin namelijk getrouwd mogen worden wanneer een dapper man de draak verslaat. Deze draak zal in Steam Tower rond dwalen rond een hoge toren.

Er zullen verschillende symbolen in het spel voor gaan komen die allemaal iets met het verhaal te maken zullen gaan hebben. Zo heb je bijvoorbeeld het symbool van een prinses, draak, dapper man, harpoen en van de toren zelf. In het spel Steam Tower Zal je zo nu en dan ook een achtergrond geluid gaan horen die ook spellen als South Park in zich hebben zitten. Over het algemeen zit er dus veel in dit spel van Netent wat je ook gewend bent van deze aanbieder. Grafisch zien deze spellen er namelijk altijd heel goed uit en een groot plezier om erop te gaan spelen. In dit spel zal dit dan ook zeker niet anders gaan zijn.

Videoslot details

Als je gaat beginnen op het spel zal je op 5 rollen gaan spelen waar win lijnen over verdeeld gaan zitten. Op het spel Steam Tower zullen dit er 15 zijn die vast op het slot zitten. Verder zal je nog meer kunnen gaan vinden op het slot waarom dat het een groot succes in.

Er zitten namelijk 2 verschillende soorten wilds waarvan er 1 een cruciale rol zal gaan spelen op het slot. Dit is namelijk een stacked wild die het bonusspel zal gaan activeren. Als je deze op je rollen krijgt zal je namelijk 10 free spins gaan krijgen. Je krijgt dan een scherm te zien met de toren erop. Elke keer wanneer je een prijs hebt zal je hoger komen op de toren en zullen er 2 nieuwe free spins bijgeschreven worden die 2 free spins zal je pas kunnen verwachten als er ook een wild in de gewonnen prijs zit. Wat er gebeurd wanneer je hoger in de Steam Tower zal gaan komen is dat er multiplier aan verbonden zal gaan zitten.

Tot 7 keer winnen!

Hoe hoger je komt hoe hoger de multiplier zal gaan zien deze kan wel opgaan lopen tot een x7 wat ontzettend veel is. Op het spel zal je ook een normale wild tegen gaan komen. Deze zal gewoon net als in Starburst ieder ander symbool kunnen gaan vervangen om er zodoende voor te zorgen dat je meer mogelijkheden hebt om de prijzen binnen te gaan slepen.

Inzet en uitbetalingstabel Steam Tower

In het spel zal je dus zoals hierboven te lezen is met nogal wat elementen te maken gaan krijgen. Voor sommige mensen zijn deze niet altijd even eenvoudig te begrijpen wat ook logisch is. Daarom kan je door op de groene I te drukken op het slot een apart venster openen. In dit venster zal je alles terug kunnen gaan vinden wat er in je spel zit. In Steam Tower kan dit nog wel eens handig van pas gaan komen dus. Ook heb je net als op het spel Relic Raiders de mogelijkheid om je inzet aan te gaan passen. Dit is belangrijk want de maximale inzet van het spel Steam Tower bedraagt een bedrag van 150 euro per druk wat zeker niet misselijk is.

Daarom kan je er maar beter voor zorgen dat je op let op hoeveel je inzet staat en niet roekeloos het pijltje naar de hoogste hoeveelheid brengt. Als je dit allemaal zal gaan doen zal het een waar genot worden om het spel in een Netent iPad casino te gaan spelen of gewoon op je desktop thuis