Subtopia

Subtopia Video Slot

Subtopia is duidelijk een onderwater thema wat door Net Entertainment op de markt is uitgebracht. Het leven onder de zeespiegel is nog altijd een mysterie voor vele mensen. Het wekt nog steeds de interesse van vele duikers die de schatten van de onderwaterwereld willen ontdekken.

Dit zullen ook de mensen zijn die een belang kunnen hebben bij de figuren die in dit videoslot terugkomen zoals de kaptein, de wetenschapper, de duiker of de monteur die allemaal op de onderzeeër verblijven. Alle personages hebben het doel om de geheimen van de zee, de verborgen stad en schatten te ontdekken die gedurende eeuwen liggen te wachten om gevonden te worden. Maar dat is niet het enige waardoor men duikt naar onderwaterwereld. Het is tevens een way of life, een liefde voor alles wat onder water leeft. Dit betekend niet dat leven onderwater altijd even makkelijk lijkt. Voor u als speler wel!

Onerwater spanning

Netent brengt u de spanning met dit onderwater thema dichter bij. Door het slot Subtopia zo te maken krijgt u al gauw het gevoel dat u zich ook onder water bevind. Dat komt niet alleen door de unieke vormgeving maar ook door de geluiden die nauw op het thema aansluiten. Het gevoel van de onderzeeër komt nu wel heel dicht bij.

Een goed voorbeeld van een onderzee verhaal waar duidelijk dit slot is op gebaseerd is Kaptein Nemo, een mysterieuze man die alleen gefascineerd is in het leven onder de zeespiegel. Die ingrijpt als mensen onrechtvaardig worden behandeld, schenkt goud aan mensen die het nodig hebben en redt vissers van een haai. Hij houdt niet van onderdrukking van mensen. Hij oogt kalm en beheerst maar heeft wraakgevoelens en voelt zich schuldig over het verlies van zeelieden door zijn vele aanvallen op schepen die vijandig gedragen ten opzichte van zijn geliefde onderzeeër de Nautilus.

Subtopia details

Bij aanvang van het spel bevindt u zich meteen op een onderzeeër. Dit gevoel wordt versterkt door de typische geluiden die hierop aansluiten zoals de bubbels die u hoort als u gaat duiken en de geluiden die u hoort tijdens een toch op een onderzeeër of gebruikt worden in een film. Zoals de speler wellicht heeft opgemerkt is dit slot opgedeeld in 5 kolommen met elk 3 symbolen die na elke beurt beginnen te draaien. Ook de winlijnen nemen een belangrijke plaats in het spel. De aantal winlijnen in Subtopia bedragen 20 stuks die elk gevarieerd opgebouwd zijn. Bij het gebruik van Netent Ipad is het verstandig om alle 20 winlijnen in te zetten. Dit vergroot namelijk uw kans op het aantal prijzen die u kan verdienen.

Netent heeft een grote voorkeur voor het onderwater thema. Zo zijn er al eerder waterige thema’s op de markt uitgebracht. Een goed voorbeeld hiervan is Lucky Angle, Fishy Fortue en Ghost Pirates. We hebben ook andere slots gezien die een spectaculairder en spannender zijn dat Subtopia. Dat komt door de introductie film die voorhand getoond wordt. Maar dat wil niet zeggen dat juist dit slot niet uitgerust is met een behoorlijk aantal features, zoals de Wild, de Free spins en de multiplier.

Symbolen, de Wild, Scatter en Free spin Subtopia

De symbolen van Subtopia zijn kenmerkend voor dit fantastisch slot. Spel wordt opgestart in een onderwaterwereld waar u direct toegang tot krijgt. Het spel kent 5 figuren waarop het videoslot gebaseerd is enkele voorbeelden hiervan zijn de visionair, de kaptein, de wetenschapper, de duiker en de monteur. Elk hebben een specifieke waarde van punten in het spel.

Naast deze 5 hoofdpersonen heb je ook de gebruikelijke symbolen zoals bijvoorbeeld de aas, koning, vrouw, boer en tien die minder punten opleveren als ze vallen op een winlijn. In het spel is tevens een wild symbool aanwezig die andere symbolen kan vervangen op een winlijn. De scatter en de Free spins zijn hiervan uitgesloten. De Random multiplier die gebruikt wordt bij Subtopia zal de gewonnen punten vergroten met 2 of 5. Dit zal tijdens het spelen van het spel aangegeven worden.

Maar dit zijn niet de enige features waarmee u geweldige prijzen kan winnen. Ook de Free spins dragen hun steentje bij. Bij 3 of meer Scatter symbolen herkenbaar aan de kompas, zal het gratis spel geactiveerd worden. Hoeveel gratis spellen (Free spins) ontvangt is afhankelijk van het aantal symbolen op uw scherm zal verschijnen. En als tijdens deze Free Spins de Multiplier meter op een van rollen tevoorschijn komt dan zal uw gewonnen winst verdubbeld worden van 2 tot 6. Dit zijn toch een behoorlijk aantal features.

Subtopia Touch

Net Entertainment is een ontwikkelaar van mobiele spellen die altijd rekening houden met noviteit, originaliteit en vernieuwing. Ondanks dit spel geen hoogstaande animatie filmpjes heeft zijn wij toch onder de indruk van de vele win functies en het originele idee wat hier gebruikt is. Je kan Subtopia niet allen spelen op je computer maar Netent heeft dit slot ook uitgebracht voor de mobiele en de online gebruikers ofwel Subtopia Touch versie. De innovatieve spellen worden voor iedereen toegankelijk. Het onderwaterthema neemt je met de onderzeeër naar de diepe zee waar veel schatten verborgen liggen die nu binnen handbereik zijn en geven u de kans om hierop in te gaan.