Super Eighties

Super Eighties Video Slot

In de jaren tachtig is net zoals in ieder decennium een hele hoop gebeurt. Zo was er de olie crisis in 1979 die zijn vruchten afwierp in de jaren 80. Ook zullen de jaren 80 nog vers in het geheugen liggen van menig voetballiefhebber van Nederland want ze wisten namelijk de beker te pakken op het EK van 1988.

Al met al hebben de jaren 80 dus veel goede maar ook wat mindere dingen gehad. Er is in ieder geval zoveel gebeurd dat Netent heeft besloten om er een videoslot over te maken.

Terug in de tijd

In dit videoslot komen verschillende dingen terug die in de jaren 80 razend populair waren. Zo zie je onder andere de walkman terug komen in dit videoslot. Ook de eerste mobiele telefoon en videogames zitten in dit videoslot verwerkt. In de jaren 80 is dus eigenlijk de revolutie begonnen waar we hedendaags op technisch gebied staan. Voor de mensen die uit dit Decennium komen is er dus genoeg te beleven in dit videoslot maar ook voor mensen die uit een andere tijd komen zitten er genoeg herkennings punten in. Het spel is nog niet uitgekomen voor Netent Ipad wat best wel zonde is want zo’n spel wil je namelijk ieder moment van de dag spelen.

Details videoslot Super Eighties

Je hebt het in het videoslot Super Eighties zelf voor het zeggen wat betreft de winlijnen. Er zijn namelijk 40 winlijnen mogelijk die te bespelen zijn op 5 rollen. Links onderin bij deze 5 rollen staat een rechthoekige button met daarin paytable geschreven. Dit zal je ook terug zien in videoslots als Subtopia, Starburst en Spellcast. In zon paytable kan je op een snelle manier zien hoeveel punten je kan verdienen met de inzet die je doet als er een symbool op een actieve winlijn valt. In dit online videoslot die teven niet op de Ipad te spelen is zit ook een scatter en een wild feature. Deze zullen in de vorm te vinden zijn van een 80’s symbool met daaronder wild geschreven. En een meisje die uit die tijd zou moeten komen.

De wild van Super Eighties

Ook in dit videoslot kan het wild symbool ervoor zorgen dat er meer combinaties mogelijk zijn. Dit kan het wild symbool doen doordat het andere symbolen kan vervangen die op de rollen staan. Het kan dus het symbool aannemen wat op dat moment gewenst is. Ook met het symbool zelf kan je hele leuke prijzen binnenslepen maar dit zal pas gebeuren als je er 3 of meer op een actieve winlijn krijgt.

Scatter

Bij een videoslots zitten heel vaak free spins en dat is dan ook zo bij Super Eighties. De free spins kunnen behaald worden wanneer je 3 scatter symbolen willekeurig over de rollen weet te krijgen. Je hebt dan namelijk 5 free spins gewonnen met een vermenigvuldiger van 2. Mocht je nu tijdens de free-spins weer 3 scatter symbolen op je rollen krijgen dan wil dat zeggen dat je er weer 5 free spins bij krijgt. Dit kan net zolang doorgaan tot dat je geen scatter symbool of free-spins meer hebt. Het scatter symbool kan er dus voor zorgen dat je met nog hogere prijzen het videoslot verlaat.

Inzet

De inzet die je doet bij Super Eighties hangt af van het aantal winlijnen waarmee je speelt. Je zal namelijk per win lijn een bepaald bedrag inzetten. Speel je namelijk met 2,50 per druk en je hebt maar 1 win lijn dan zal je ook maar 2,50 per druk kwijt zijn. Speel je daarentegen met 40 winlijnen dan ben je in een klap 100 euro lichter per druk. Netent heeft het op deze manier speelbaar voor iedereen proberen te maken. Niet alleen kan je inzet afhangen van het aantal winlijnen ook het bet level en de coinvalue spelen een grote rol. Deze dingen zullen allemaal afhangen hoe groot je prijzen zullen zijn bij Super Eighties. Prijzen zal je namelijk sowieso wel krijgen met een uitbetalingspercentage van 96,5%.