Tales of Krakow

Tales of Krakow Video Slot

Krakow is de grootste stad van Krakow en aan elke grote stad zit weer een ander verhaal. Een van deze verhalen gaat over de wavel draak die je ook terug zal zien in dit videoslot van Netent. Het verhaal gaat namelijk dat deze draak in een grot onder de heuvel van wavel zou liggen.

Elke dag moest door iemand in het dorp de draak gevoerd worden maar zoals je zelf al wel begrijpt was dit niet bepaald gebruikelijk .Iemand zou deze draak moeten gaan doden en de koning had daarom ook zijn dochter uitgeloofd aan de gene die de draak zou verslaan. Een iemand durfde dit aan de schoenenmaker Skuba hij wist de draak van kant te maken door een schaap dicht te naaien met zwavelzuur en deze aan de wavel draak te voeren.

Meer van deze verhalen zullen voortkomen in dit fantastische videoslot Tales of Krakow van Netent waar ontzettend veel legendes uit de poolse geschiedenis weer tot leven komen.

Details videoslot

Dit videoslot Tales of Krakow zal gespeeld worden op 5 rollen zoals dat bij de meeste Netent videoslots eigenlijk het geval is. De winlijnen daarintegen zijn wel te verstellen van 1 tot en met 30. In het videoslot zit ook een wild symbool verwerkt en een scatter. Ook is er een bonusspel aanwezig aanspelen in het symbool van het eerst vertelde verhaal over de wafeldraak. Deze draak zal namelijk symbool staan voor het bonussymbool. Het wild symbool zal je vinden in de vorm van een soort van duivel en het scatter symbool kan je herkennen aan de dappere ridder.

Met het scatter symbool zijn bijna altijd free-spins te winnen en dat is ook met dit videoslot het geval. Ook is er voor de mensen die niet zo goed weten welke prijzen er met bepaalde symbolen te behalen zijn in de paytable ook kan je daarin zien hoe het bonusspel in zijn werk gaat als je dat naar het volgende stukje nog niet weet.

Bonusspel Tales of Krakow

Het bonusspel van Tales of Krakow zal geactiveerd worden zodra je 3 van deze draak symbolen op een winlijn krijgt. De bedoeling van dit bonusspel is het de bedoeling dat je de eieren van de draak zal gaan kraken. In elk verschillend ei zal een prijs verborgen zitten maar er zijn ook eieren waar helemaal geen prijs in verborgen zit mocht je nu zo’n ei kiezen dan is het bonusspel gelijk afgelopen.

Wild symbool Tales of Krakow

Het wild symbool zal ieder ander symbool kunnen vervangen behalve het symbool van de scatter en het bonusspel symbool. Door dat deze symbolen vervangen kunnen worden zal er meer kans zijn dat je hele hoge prijzen kunt winnen. Omdat je meer combinaties mogelijk maakt. Als je 5 van deze wild symbolen op een winlijn weet te krijgen dan kan je maarliefst 75000 punten winnen.

Scatter symbool

Het scatter symbool in dit videoslot zal net als in andere videoslots gratis spins kunnen opleveren. Dit gebeurt zodra je 3 of meer van deze scatter symbolen op je rollen krijgt. Je krijgt dan namelijk 12 free-spins waar nog meer free-spins bij kunnen komen gedurende de free-spins zich vorderen. Ook in de Netent Ipad versies van de verschillende videoslots zit zo’n scatter bonus.

Inzet

De Inzet bij Tales of Krakow zal afhangen van het aantal winlijnen die je gekozen hebt. Als je namelijk met veel winlijnen speelt dan zal het spel ook meer inzet van je verwachten aangezien je per winlijn inzet. Ook aan de coinvalue en betlevel kan je bepalen hoeveel je gaat inzetten in dit videoslot. Het is over het algemeen dus heel makkelijk om zelf de hoeveelheid te bepalen waarmee je inzet. Met 93,6 % uitbetalingspercentage zal dit ook geen enkel probleem moeten vormen tijdens het spelen van het videoslot