Thief

Thief Video Slot

Met dit videoslot van Netent bevind je, je in de toekomst. En dit is niet voor niks het geval je gaat namelijk getuigen worden van de grootste diefstal van de eeuw. De adrenaline zal door je lijf heen gaan in dit zeer spannende videoslot. In de toekomst zijn natuurlijk allerlei nieuwe technische snufjes die je ook als symbolen zal gaan tegenkomen in dit videoslot.

Het futuristische muziekje op de achtergrond geeft ook het videoslot net dat beetje extra spanning wat het videoslot van Netent nodig heeft. Heb jij dus altijd al het meesterbrein willen zijn achter een gigantische kraak dan is dit videoslot een geweldige uitkomst. Hier zal je namelijk alles uit de kast moeten halen om met de buit ervandoor te gaan. Door de 3D animaties zal het net voelen alsof de symbolen uit je beeldscherm komen en dat je er zelf inzit. Thief is een online videoslot welke nog niet te spelen is op Netent Ipad.

Dit is ook nog niet het geval bij andere videoslots van Netent zoals Tales of Krakow en Super Eighties er zijn wel al videoslots die compatible zijn voor dit systeem een Subtopia bijvoorbeeld is wel al te spelen op dit platform. De verwachting is ook dat de eerder genoemde videoslots op korte termijn ook zijn te spelen bij de Netent videoslots op de Ipad.

Details videoslot

In dit online videoslot Thief zal er niet te kiezen zijn met hoeveel winlijnen je zal gaan spelen. Het zullen er namelijk standaard 25 zijn die je op 5 rollen zal terug vinden. In het online videoslot Thief zitten een hele hoop leuke extra’s zoals de scatter, adrenaline scatter, wild en het diamond symbool. De normale scatter zal er een zijn in de vorm van een blauwe cirkel met daarin scatter geschreven. Het symbool voor de adrenaline scatter zal het zelfde symbool zijn maar dan in het rood. Hierin zal niet alleen scatter staan maar staat ook voor adrenaline geschreven. Het wild symbool zal een klimmende vrouw zijn die ergens tegen het gebouw opklimt waar waarschijnlijk de reuze kraak word gepleegd.

Er is ook een paytable terug te vinden in het online videoslot waar je allerlei dingen in terug kunt vinden zoals de bedragen die zijn te winnen maar ook hoe de bonusspellen in zijn werk gaan. Met een uitbetalingspercentage van 96,7% is er genoeg mogelijk op het gebied van prijzen binnenhalen en dat is waar je ook naar opzoek bent in zon spannend videoslot.

Wild symbool Thief

Het wild symbool zal een expanding wild symbool zijn. Dit wil zeggen dat het wild symbool niet een vlak in beslag neemt maar gelijk een hele rol. Deze wild komt alleen voor op rol 2,3 en 4 en het zal dus een feest zijn als je zo’n wild symbool tegenkomt. Het wild symbool kan ieder ander symbool vervangen en op die manier zullen er meer kansen worden gecreëerd op combinaties. De prijzen zullen dus makkelijker te verdienen zijn met dit wild symbool.

Scatter symbool

Het scatter symbool in dit videoslot Thief zal je net als bij de andere videoslots free-spins opleveren. Ook de scatter symbolen kunnen alleen vallen op rol 2,3 en 4 en het maakt niet uit of je nu 3 normale scatter symbolen hebt of dat er een adrenaline scatter tussenzit zolang het er maar 3 zijn want dan heb je namelijk 10 free-spins gewonnen.

Adrenaline scatter

Als je 3 van deze adrenaline scatters krijgt op je rollen dan heb je 10 free-spins gewonnen. Dit zullen extra speciale free-spins gaan worden aangezien er tijdens deze free-spins maar een paar symbolen terugkomen. Namelijk het gereedschap en het symbool van de diamant. Het symbool van de diamant zal alleen terugkeren in de adrenaline scatters en zal ook het hoogst uitkerende symbool zijn van bij Thief.

Inzet Thief

In Thief zijn er allerlei verschillende manieren om je inzet aan te passen dit kan namelijk door iets met de coinvalue te doen maar ook als je het bet level aanpast zal je zien dat je inzet gaat veranderen. Er zijn in Thief 10 verschillende bet levels die je aan kunt passen. Er zijn ook verschillende coinvalue’s waar je uit kunt kiezen deze zullen tussen de 0,01 cent en de 0,50 cent liggen. Thief is dus een spel wat voor iedere speler goed toegankelijk is omdat het op verschillende inzet niveaus te spelen is.