Thrill Spin

Thrill Spin Video Slot

De kermis is ontstaan uit de jaarmarkten die werden georganiseerd ter gelegenheid van wijdingsdagen ter eren van parochiekerken van bepaalde plaatsen. Het woord kermis stamt dan ook af van kerkmis. Op de gehouden jaarmarkten kwamen alle bewoners van een plaats te samen om de heilige te aanbidden en om plezier te maken.

In de grotere steden werden de jaarmarkten als eerste losgekoppeld van de kerkelijke aangelegenheid. Steeds meer komt het commerciele aspect van de kermissen naar voren en op de dag van vandaag kan men tegen betaling genieten van vele atracties.

Thrill spill past dus als videoslot perfect in het straatje van Netentertainment. Het thema van dit videoslot is als vele thema’s gebaseerd op een gebeurtenis. Zoals Thief gaat over een kraak, Tales of krakow over de mythes van Krakow en Super 80’s is gebaseerd op de tachtiger jaren zo is de kermis voor Netent een inspiratiebron geweest voor Thrill Spin.

Videoslot details Thrill Spin

Het videoslot Thrill Spin heeft 5 rollen. Op deze rollen komen symbolen voor als een achtbaan, draaimolen, reuzenrad, spookhuis en de ballonen verkoper. Over de symbolen lopen winlijnen om precies te zijn 15. Free spins, scatters en het wild symbool zijn de winstgevende symbolen van het videoslot dat een uitbetalingspercentage van 95,9 kent. Netent Ipad zal kort ingaan op de winstgevende features en de minimale en maximale inzet.

Uitbetalingen Thrill Spin

Om een prijs te winnen bij Thrill Spin moet men als eerste een combinatie zien te krijgen op een geselecteerde winlijn. Een uitzondering hierop is het scattersymbool(zie hieronder). De combinatie moet bestaan uit dezelfde symbolen of een of meerdere dezelfde symbolen gecombineerd met een wild. Deze winnende combinatie moet dan wel vanaf de meest linkse rol beginnen waarbij de symbolen opeenvolgend op de volgende rollen moeten vallen. Verder wordt alleen de hoogste prijs op een winlijn uitbetaald en zijn er na een spin meerdere prijzen op verschillende geselecteerde winlijnen dan worden deze allemaal automatisch bij elkaar opgeteld. Voor de exacte prijzen die horen bij de voorkomende symbolen kan je kijken in de paytabel van het slot.

Het wild symbool

De achtbaan is het symbool dat de wild van het spel vertegenwoordigt. De achtbaan kan daar waar nodig veranderen in alle andere symbolen behalve in de van de scatter.Voor het wild symbool staan de volgende prijzen:

  • 1 keer een achtbaan symbool levert naast de eventuele winstgevende combinatie met andere symbolen geen verdere winsten op.
  • 2 keer een achtbaan symbool levert naast de eventuele winstgevende combinatie met andere symbolen ook nog eens een multiplier van 10 keer de inzet op.
  • 3 keer een achtbaan symbool levert naast de eventuele winstgevende combinatie met andere symbolen ook nog eens een multiplier van 250 keer de inzet op.
  • 4 keer een achtbaan symbool levert naast de eventuele winstgevende combinatie met andere symbolen ook nog eens een multiplier van 2.500 keer de inzet op.
  • 5 keer een achtbaan symbool levert naast de eventuele winstgevende combinatie met andere symbolen ook nog eens een multiplier van 10.000 keer de inzet op.


Voor al de combinaties van een wild symbool met andere symbolen wordt de gewonnen prijs met 2 vermenigvuldigt.

Het scattersymbool en free spins

De ballonen verkoper is de scatter van Thrill Spin het videoslot. Bij 3 en meer van deze symbolen waar ook op de rollen krijg je 15 free spins. Naast de free spins staan er de volgende multipliers voor de scattersymbool.

  • 2 ballonnen verkopers levert je een winst op van 2 keer de inzet waarmee je speelt.
  • 3 ballonnen verkopers levert je een winst op van 15 free spins en 5 keer de inzet waarmee je speelt.
  • 4 ballonnen verkopers levert je een winst op van 15 free spins en 25 keer de inzet waarmee je speelt.
  • 5 ballonnen verkopers levert je een winst op van 15 free spins en 500 keer de inzet waarmee je speelt.

Tijdens de free spins worden de gewonnen aantal punten verdrievoudigt.

Minimale en maximale inzet

De minimale inzet is:
1 Win lijn X 1 Level niveau X €0,02 = €0,02 per druk.
De maximale inzet is:
15 winlijnen x 5 levelniveau x €0,50 = €37,50 per druk.